Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda, prawda....

DZISIAJ O 21 NA NGC ZOBACZYMY PRAWDE O SMOLEŃSKU

Polecane posty

Gość gość
Czytam tu komentarze po raz pierwszy i jestem zdegustowany poziomem niektórych wypowiedzi. Doszedłem już dawno do wniosku,że internet oddany w ręce wszystkim stał się niekontrolowanym zbiorowiskiem głupich wypowiedzi i miejscem gdzie najniższy poziom jest tolerowany na równi z wypowiedziami mądrymi, które w tym jazgocie giną . Agresja, zwykłe chamstwo, prymitywizm myślenia , wypowiedzi wyraźnie ukierunkowane tylko na "dołożenie" inaczej myślącemu - tutaj to norma. Są "dyżurni trzymający linię", czasem ktoś się utrudzi aby troszke wlać tu normalności, ale nie wiem czy warto douczać niedouków na starość - skoro oni sami pracę nad sobą zakończyli prawdopodobnie z rozpoczęciem dojrzewania... Mimo wszystko chcę napisać kilka zdań na temat: Patrząc zimnym okiem na śmierć w Smoleńskim błocie prawie setki osób nie sposób nie zadać sobie pytania podstawowego - jaki interes miałaby Rosja w utrudnianiu,mataczeniu, kłamaniu i blokowaniu cywilizowanego przebiegu śledztwa w tej sprawie, gdyby nie było w przebiegu i przyczynach tej tragedii nic do ukrycia bądź "wygrania" politycznie? a jednak robi to już 3 lata. Dlaczego? Kto żyje trochę na tym świecie, ten wie,że NIGDY nie byli Polakom przychylni. Wszystko co nas od nich spotkało było złe, podłe, nieludzkie i mordercze. Stąd 100% nieufność jaką powinniśmy się kierować w każdej sprawie. Albo inaczej powiem: każdy kto ogląda TV z amerykańskimi filmami wie, że podejrzenia się rodzą nawet w głowach ameryka ńskich policjantów wbrew woli ich prezydenta :). I wcale nie pytają go o zgodę na badanie tajemniczych śmierci, prawda? Pozdrawiam. ALe niestety widać coś było , bo zestaw faktów, kłamstw i niedomówień jest bardzo duży,