Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda, prawda....

DZISIAJ O 21 NA NGC ZOBACZYMY PRAWDE O SMOLEŃSKU

Polecane posty

na tym filmie co ktoś wkleił gość mówi że na 5m walną w brzozę a na 15 stracił zasilanie x x W tym filmie który niedawno się skończył? Wg mnie niczego takiego nie mówili...

Zasilanie stracił w momencie uderzenia w ziemie. Brakuje zapisów z ostatnich metrów (nie wiem ilu) bo bufory już nie miały okazji przekazać ich do zapisu.

22:13 endo5 czemu samolot na 15m stracił zasilanie zanim walną w brzozę " x na 15 m rozerwała go jakaś eksplozja, a nie żadne drzewo :o wersja z brzózką jest dla tępych lemingów, którzy nie rozumieją, że niemal 100-tonowy samolot rozpędzony do ponad 300 km/h ścina takie drzewko jak zapałkę, jak źdźbło trawy :D

Gość endo5
"na 15 m rozerwała go jakaś eksplozja" tak ale te 15m jest w teorii z brzozą

Gość endo5
"Zasilanie stracił w momencie uderzenia w ziemie." to dlaczego ten pan mówi pierw że stracił zasilanie a potem walną w brzozę

Gość endo5
"A masoni" przecież nwo mogło maczać palce

to dlaczego ten pan mówi pierw że stracił zasilanie a potem walną w brzozę x x Chyba spałeś bo niczego takiego żaden pan nie mówił... Śniło ci się.

Po prostu radzę przeczytanie Raportu Millera i stenogramu z kabiny pilotów. I wszystko będzie jasne... Dodam, że piloci o żadnym wybuchu nie wspominali...

Gość no proszę - spiskowcy tak
chyba jakieś zioła dziś były co? Bo jakieś omamy sluchowe chyba miałeś z tą brzozą i zasilaniem. Ja nic takiego nie slyszałam

Gość endo5
no to w końcu 101 kiedy walną w brzozę na 11m czy na 5m

Gość powtorka a byc dzis o 22.50
w zasadzie nic nowego, potwiedzilo sie to, co rozsadni ludzie wiedza od dawna

To prawdopodobnie taki mały prowokatorek pisiowy... A oni inteligencją nie grzeszą... Nie przejmuj się. Nikt niczego takiego nie mówił...

Gość endo5
"Chyba spałeś bo niczego takiego żaden pan nie mówił... Śniło ci się." "Bo jakieś omamy sluchowe chyba miałeś z tą brzozą i zasilaniem. Ja nic takiego nie slyszałam" http://www.youtube.com/watch?v=rwfNnHfD0y4 to więc jak??????/

w zasadzie nic nowego, potwiedzilo sie to, co rozsadni ludzie wiedza od dawna x x To jak mówi pewnien "pan" "oczywista oczywistość"...

Rozmawiamy o filmie który był w NGC... Popisy rownych manipulatorków z YT mnie nie interesują... Poszukaj raportu i sobie przeczytaj.

Gość bfgvbbbb
sluchajcie wpiszcie se alef stern!!!!!!!!!!!!! on kilka lat wczesniej wydalksiazke w ktorej wszystko przewidzial!!!!!!!!!!! teraz jest na fejsbooku i jest bardzo aktywny,mozna znimpogadac,to bardzo ciekawa postac.. samaznim rozmawialam i on wie ze to nie byl wypadek.. on wogole wszystko wie....

Gość endo5
czyli raz mówią że na 5m raz 11m nikt dokładnie nie wie a wszyscy mówią że to brzoza więc jeżeli informacje są różne więc które są prawdziwe?

Ale posłuchałem tego spcjalnie dla ciebie. Brakuje zapisów od 15 metra (nie do końca) dlatego, że bufor ich nie przekazał bo samolot stracił zasilanie po zderzeniu się z ziemią. Redaktor po prostu nie zrozumiał i tyle...

Ale ponieważ zapewnie tego nie zrozumiesz endo5 to ci wytłumacze prościej. Zakładam że znasz się troche na komputerze. Załóżmy, że piszesz coś w wordzie... I słowo dupa" napisałeś o godz. 10.00 ale po tym pisałes dalej. I nagle o 10.20 wyłączyli zasilanie. A ty nie zapisałeś tego co pisałeś na dysku tylko cały czas było to w pamięci RAM. To co będzie w efekcie? Ano własnie to co zapisałeś przed napisaniem słowa "dupa"... Bo to zapisałes na dysku... A dalej już nie zapisałeś... Rozumiesz?

Gość endo5
aż mi szkoda słów :O naprawdę nie wiem co napisać tak na logikę po co by to matowali jak i tak po upadku jakiegokolwiek samolotu nie zapisywały by się ostatnie chwile a jednak zapisywały się no więc co z tym buforem moim zdaniem na 15 faktycznie stracił zasilanie bo go wywaliło a brzozę sobie dorobili

Bo te czarne skrzynki to zabytki... Teraz jest inaczej... Wystarczy że przeczytasz stenogramy i z nich sie dowiesz, że żaden z pilotów nic nie mówi o jakimś wybuchu czy tez niesprawności samolotu...

Ale... Jak tylko pocztasz raport, poczytasz stenogram, poznasz fakty i dowody to pogadamy... Wczesniej to raczej bez sensu... Bo jak widze twoje pojęcie o tym co się zdarzyło, jest żadne...:O

Gość endo5
stenogramy te napisane przez ruskich pomyśl zakładając że to był zamach to czy by tam umieścili coś o wybuchu :D

Gość endo5
"o jak widze twoje pojęcie o tym co się zdarzyło, jest żadne" uważasz tak bo nie zgadzasz się z moim zdaniem ja tez tak myślę o tobie to normalna ludzka postawa :D

Gość miss peggy
O co tu się w ogóle kłócić?Wierzyć w tezy filmu nakręconego według rapotru Anodiny i Millera to jak wierzyć iż dziewczynka z zapałkamii to osoba historyczna.Jak widac niektórzy nie wydoroślelli z wiary w bajki.

świetna rada, tak tak, poczytaj raport Millera, który potrafi co najmniej trzy razy skłamać w ciągu dwóch minut hahahahaha :D:D:D:D:D jeśli przy redagowaniu raportu miał podobne wyniki, to kłamstw są tam setki albo i tysiące :D:D:D:D:D x Miller jest całkowicie niewiarygodny, tak samo jak i jego debilny raport :D:D

stenogramy te napisane przez ruskich x x Nie. Stenogramy odczytywał polski instytut naukowy i on równiez sprawdzał taśmy czy nie były zmanipulowane...

uważasz tak bo nie zgadzasz się z moim zdaniem x x Nie. Bo to co mówisz/piszesz nie ma pokrycia w faktach... Jak np z tymi stenogramami...