Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawda, prawda....

DZISIAJ O 21 NA NGC ZOBACZYMY PRAWDE O SMOLEŃSKU

Polecane posty

świetna rada, tak tak, poczytaj raport Millera, który potrafi co najmniej trzy razy skłamać w ciągu dwóch minut hahahahaha x x No to może podasz trzy przykłądy kłamstw wraz z uzasadnieniem dlaczego tak uważasz, wielbiciel? Popisz się....:D:D:D:D

Gość miss peggy
Litwinienko sam zatrul się polonem a Anna Politkowska sama się śmiertelnie pobiła .

Do... XgX Żaden program graficzny nie potrafi odkryć tego co zostało przykryte tym prostokątem... To bajki...

Gość endo5
albo chodź by trotyl pierw gazeta pisze że był archeolog który był w smoleńsku teraz jest w ruchu mówi że wykryto trotyl ale to pewnie z dawnych bomb potem pisiory mówią że go wykryli w laboratorium w usa potem jest konferencja facet mówi nie było trotylu potem na tej samej konferencji mówi że były jakieś cząsteczki i to mógł być trotyl potem znów tv pokazują mówią że było tnt i to jest trotyl

Litwinienko sam zatrul się polonem a Anna Politkowska sama się śmiertelnie pobiła . x x To ciekawe. Skąd masz takie wiadomości?

23:07 Stary Cap... x x wkleiłem linka, tam masz co najmniej 3 kłamstwa w jednej sprawie, czarno na białym... co tu jeszcze uzasadniać, debilu jeden???? :o x Przyjmij wreszcie do wiadomości, do tego swojego zakutego łba, że Miller jest całkowicie skompromitowany i całkowicie niewiarygodny. On i jego raport. Nara 🖐️

endo5... Chodzi o mikro czastki... Które mogą być trotylem ale nie muszą. Takie same mikro cząstki odkryto w drugim Tu. Tymi samolotami latali żołnierze i była prawdopodobnie przewożona broń do Gruzji... Tym samolotem leciał kolega nieżyjącego prezydenta, arabski handlarz bronia... KAżda z tych osób mogła takie cząski przynieśc na ubraniu...

wkleiłem linka, tam masz co najmniej 3 kłamstwa w jednej sprawie, czarno na białym... x x Nie wkleiłes żadnego linak dotyczącego raportu millera... A poza tym miałes owe kłamstwa podac i je uzasadnić... Bido intelektualna...:D

Przyjmij wreszcie do wiadomości, do tego swojego zakutego łba, że Miller jest całkowicie skompromitowany i całkowicie niewiarygodny. x x To tylko w twoim paranoicznym i chorym świecie... A nie mówiłem, żebyś zaczął się leczyć?

Co do wiarygodności wielbiciela... Otop fakty... x Mój post: x 23:07 [zgłoś do usunięcia] Stary Cap... świetna rada, tak tak, poczytaj raport Millera, który potrafi co najmniej trzy razy skłamać w ciągu dwóch minut hahahahaha x x No to może podasz trzy przykłądy kłamstw wraz z uzasadnieniem dlaczego tak uważasz, wielbiciel? Popisz się.... x x x Post wielbiciela: x 23:11 [zgłoś do usunięcia] wielbiciel 70B 23:07 Stary Cap... x x wkleiłem linka, tam masz co najmniej 3 kłamstwa w jednej sprawie, czarno na białym... co tu jeszcze uzasadniać, debilu jeden???? x x I teraz wystarczu popatrzec gdzie pomiędzy naszymi postami znajduje się post wielbiciela z linkiem... Podpowiem... Nigdzie... No i już wszystko jest wiadome...:D:D:D:D:D

Gość endo5
"Podpowiem... Nigdzie.." :D dobre to chodzi o ten filmik z 15m i 5m

Gość endo5
"KAżda z tych osób mogła takie cząski przynieśc na ubraniu..." w sumie brzoza mogła być GMO i w środku mieć trotyl

Gość XgX
do Stary Cap... siema pustaku. program irfanview pokazuje ze ze punkt (taws 38) zostal ukryty! wystarczy skopiowac obrazek z zalacznika oficialnego raportu do programu. np. irfanview i wszystko widzisz.

Poprosiłem o trzy przykłady wraz z uzasadnieniem... Czy pojawiły się po mojej prośbie? Nie pojawiły się. A filimi jest bez sensu co wczesniej wyjasniłem...

"KAżda z tych osób mogła takie cząski przynieśc na ubraniu..." w sumie brzoza mogła być GMO i w środku mieć trotyl x x Mogła... Ale po co miałby być tam trotyl i co to ma wspólnego z tym wypadkiem?

wystarczy skopiowac obrazek z zalacznika oficialnego raportu do programu. np. irfanview i wszystko widzisz. x x To co napisałaś świadczy tylko o tym, że nie masz pojęcia o tym o czym napisałaś/eś. Przeciez może spróbowac sam/a.. Weź jakikolwiek rysunek, naklej na niego kawałek tasmy klejącej nieprzeźroczystej, zeskanuj.. I spróbuj z tego skanu wydobyć to co jest pod tą taśmą...:D:D:D A potem walnij się skanerem w tą głupia pałe... Może zmadrzejesz...

Gość endo5
XgX gdzieś nawet były foty satelitarne z wybuchem w tupolewie nie wiem czy prawdziwe jest jeszcze to dziwne ze nie ma nagrania jak prezydent odlatywał

gdzieś nawet były foty satelitarne z wybuchem w tupolewie nie wiem czy prawdziwe x x A czy obok tego wybuchu był krasnoludki czy Tusk z Putinem?

jest jeszcze to dziwne ze nie ma nagrania jak prezydent odlatywał x x A to nagranie na którym rzekomo Protasiuk kłóci sie z Błasikiem? Tez go nie ma? To co pokazywali w tv?

Gość blablablablablabla
Miller hahhahaha ciekawe ile kasy dostal,jak wielu innych pajacykow,marionetek w rekach Ruskich .

Gość endo5
"I spróbuj z tego skanu wydobyć to co jest pod tą taśmą" jakiś ty inteligenty że szok :D ja nie mogę nie wiesz co to dedukcja

"I spróbuj z tego skanu wydobyć to co jest pod tą taśmą" jakiś ty inteligenty że szok ja nie mogę nie wiesz co to dedukcja x x Dedukcja to tok myslenia w oparciu o fakty. A ja jestem inteligentny. To fakt. I wiele lat miałem agencję reklamowa i pracowałem z programami graficznymi... I wiem co one mogą a czego nie mogą...

Gość endo5
"A ja jestem inteligentny" więc jest kropka 37 i kropka 39 po między nimi jest "taśma" :D gdzie kropka 38

Nigdzie... Bo mógł jej ktoś nie narysowac... A mogła zostac przykryta taśmą... A więc niczego na temat kropki 38 nie wiadomo...

Gość endo5
"niczego na temat kropki 38 nie wiadomo" jak nie wiem jak wiemy przylecieli kosmici i ją zjedli bo brzoza była z trotylu

Brzoza nie była z trotylu, co zostało stwierdzone przez naukowców ją badających. O kosmitach nic nie wiadomo. Coś jeszcze ynteligencie?

Gość endo5
do tego trotylowa brzoza miała korę z tytanu dlatego była pogromcą skrzydeł czyste GMO

do tego trotylowa brzoza miała korę z tytanu dlatego była pogromcą skrzydeł czyste GMO x x Tak? To sensacja... Wskaż na której stronie raportu jest o tym mowa...

Gość endo5
w tym miejscu gdzie 101 uderza w brzozę i traci skrzydło