Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martynka :(

Dlaczego według mężczyn samotne matki nie są tak dobre jak kobiety bezdzietne?

Polecane posty

Gość Kikomikoooiki
Tez byłam samotna matka,tak ok 5 lat.I nie dlatego,ze mnie ojciec dziecka zostawił.To ja odeszlam.Teraz jestem w związku z facetem który był bezdzietny,teraz juz nie jest,bo mamy wspólne dziecko. Gdybym była na bezdzietna,to omijalabym szerokim łukiem osoby dzieciate.Z wygody.No ale jak sie pojawi miłość to moze być tych dzieci nawet 5tka a rozsądek nie wygra.

ale kochasz go, na serio? i umiałaś to pogodzić? nie czuł się na drugim planie? to możliwe? umiesz kochać oboje całym sercem i nie opowiadasz o hierarchiach? jeśli tak, to gratuluję

Gość offerma
samotne matki to kurwy 😴

Gość W tz dzikiej naturze.....
....gdy władzę w stadzie przejmuje nowy samiec pierwsze co robi to zabija potomstwo poprzedniego...w naszej podświadomości też jest CIEŃ..i jeśli spuszczę go ze smyczy to co mnie obchodzi jakaś pipa....wyjątki są od reguły np śmierć .została opuszczona nie z własnej winy.....

Gość W tz dzikiej naturze.....
..szukają frajera.... ..zapominają że mają męża i o jego potrzebach.. ..oszukują że zabiera im mnóstwo czasu wychowanie dziecka... ..manipulują zasłaniając się pseudo obowiązkami...a z kochankiem rżną się jak małe tartaki

Gość 75eerr
heloiza ma 100 procent racji ja np nie chcialabym dzieciatego faceta,po co mam brac kogos z garbem jak sama nie mam,a poza tym to i kwestia czasu,kasy i tysiaca innychproblemow,nigdy z dzieciatym

miło, że ktoś mnie rozumie. dzieciata kobieta to druga kategoria kobiety, tak samo facet. przykre, ale nie sa tacy sami.

Gość holkra
bo wpisują się w stereotyp- jakim karmi nas telewizja i mentalność społeczeństwa- jak ma wyglądać ,,normalna" i ,,szczęśliwa" rodzina. Jednak dla takich facetów nie warto zawracać sobie głowy i przejmować ich opiniami. Najważniejsze to się dopasować!