Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banka mydlannna

Dlaczego ludzie tak gardza grubymi osobami?

Polecane posty

Gość banka mydlannna

Szczegolnie kobietami? Jakos nie zauwazylam, zeby taka pogarda dazyc grubych facetow albo mega chude osoby.

Gość ;ot
a dlaczego grube lochy wyzywaja i obrażają szczupłe kobiety i te o sexownych kształtach>?

Gość hehheheheheeeeeeehhhehhe
bo kobieta powinna o siebie dbac....jak slysze pierdolenie ludzi ze to choroba to mnie huj strzela....to tylko wymowka!!! moja kolezanka byla gruba jak baleron ! 1.lekarz-wszystkie badania,2.dieta(duzo warzyw owoców,a nie kurwa chipsy i lody o 2 w nocy bo ssanie)3.CWICZENIA! jest mojej figurki teraz ta moja kumpela (168 cm,56 kg) . Jakies pytania jeszcze?

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
zawistne lochy same są sobie winne a poza tym trzeba nie było wpierdalać jak opętana

a po drugie to nie tylko kobietami. Jak jadę autem i widzę grubasa ktory trzyma w lapie hot-doga i az te łapska mu się trzęsą że niedługo z papierkiem go wpierdoli ,to mam ochote mu nakopac do tej tlustej pizdy . Autentycznie,wiem ze to straszne ale tak mam . Nienawidze tlusciochów.

Gość skcjdsnc
bo wiekszosc ludzi to idioci a nadwaga jest szkodliwa dla zdrowia wiec dla wlasnego dobra lepiej byc szczuplejszym

hehheheheheeeeeeehhhehhe- z tymi chorobami to czasami prawda, ale masz racje trzeba o siebie zadbać. Mam 161 c i zawsze ważyłam ok 48-50 kg. Po kilkuletniej kuracji sterydami przybyło mi ponad 25. Ale zawzięłam się i już prawie wróciłam do swojej wagi, a dodam ,że jestem po 30 i juz trudniej. Co do tłustych z hod-dogami to mam to samo uczucie.

Gość skcjdsnc
na co bralas sterydy?

a niech sobie będą grubi... gówno was powinno obchodzić wygląd innych

Gość skcjdsnc
l

Gość skcjdsnc
hgg jaka masz specjalizacje?

litka13 oczywiscie że są ludzie którzy przez chorobę nigdy nie schudną.. bardziej chodziło mi o to że każdy z nadwagą się po prostu tym zaslania...a jak słyszę moje znajome ze to przez tabletki anty "bo woda im sie odklada" to mnie szlag trafia...Kiedyś nawet zapytałam ginekologa i powiedział ze to stek bzdur..ze jak woda się odklada w organizmie to cialo robi się spuchnięte ,nabrzmiałe,a nie zlewające tluszczem... istrasznie irytują mnie kobiety , którym mężowie mówią,żeby ze sobą coś zrobiły a one się obrażają....

Gość skcjdsnc
l

Gość bo to choroba dobrobytu
w dupach sie ludziom przewraca od nadmiaru jedzenia

hgg- pyta, to odpowiadamy. Proste?Proste!

Gość skcjdsnc
nie rozumiem czemu interesuje cie waga innych ludzi? nawet bulwersuje i wnerwia:o to chore masz swoje cialo dbaj o nie a od innych wara:o niezdrowe zainteresowanie dupa innych kobiet:o

często osoby otyłe maja jakiś problem z psychika. Osoby zdrowe nie pozwalały by sobie na jedzenie pokarmów które je moga doprowadzić do destrukcji. Otyłość równa sie z wieloma chorobami co za tym idzie tez przedwczesna śmiercią. Niestety w Polsce choroby psychiczne lub jakies zachwiania nie sa na równi z chorobami ciała. Wybaczamy choroby zwiazane z tarczyca, cukrzyca ale choroby psychicznej nie....

zaraz padne ze smiechu. Autorko nie zauwazylas zeby gardzono chudymi osobami bo widocznie do nich nie należysz. Niby się mowi że się wszyscy z grubych smieja i tak dalej, ak poznajesz kogos nowego i jest gruby to dowalasz mu na dzien dobry " o jejjj jaki ty jestes grubiutki!!! " Prawda ?? A ja całe krotkie zycie sluchalam takich pierdół od wszystkich po kolei. To jest bardzo wkur...iające bo grubych się wcale nie komentuje, ale chudych to prosze bardzo !! Jak by nie bylo problemu! :O...

dla mnie sprawa jest prosta. Jeśli kobieta chce być szczupła- niech sobie będzie. Jeśli lubi jeść i nie może się opanować- proszę bardzo, w demokracji jedzenie zabronione nie jest A kobieta piękna to ta, która czuje się piękna i jest pewna siebie

Niektórzy gardzą, niektórzy nie i mówią, ze kochanego ciałka nigdy za wiele. Chyba chodzi o względy estetyczne, ale też praktyczne, np. w autobusie trudno się zmieścić na siedzeniu obok otyłej osoby. No i chyba słaba woli wychodzi u osób z nadwagą, dlatego odchudzanie można odbywać z pomocą specjalistów http://studiourodylaura.pl/klinika-zdrowia-i-urody/odchudzanie-dietetyka-rzeszow.html Wprawdzie gardzić nie powinni, ale różni są ludzie, a otyli też powinni się nieco starać. Nierzadko osoba z nadwagą chce się ładnie ubrać i powstaje problem.

tak,tylko nie miejcie potem pretensji ze facet was zdradza!!!! Jak mozesz nie rozumiec ze irytuje mnie tluscioch ktory sie trzesie na jedzenie.... Ciebie też napewno irytuje cos,co dla mnie jest obojętne. A wszystko juz idzie od dziecinstwa moj szwagier ma zal do babci ze cieszyla sie ze ma "apetyt" bo przez to mu jest ciezko zrzucic to wszystko skoro przez tyle lat wpajano mu ze dobrze ze tak je. Ludzie ogarnijcie sie moja siostra poznala faceta ,jest szczupla i atrakcyjna. On rozwiodl sie z zona.Przez dwa lata prosił ją zeby ze soba cos zrobila bo sie strasznie zaniedbala to chodzila obrazona...ludzie to jest normalne ze mało kto z przyjemnoscia bedzie sie kochal z kobieta ktora jest blada,gruba i zaniedbana... a pozniej macie pretensje!!!!!

to ja wam powiem, ze wyglądam jak kościotrup- zagłodzone dziecko z Kambodży i wiecie co? Jem nieraz po 10tys kcal na dzień. I też was obrzydzam? bo jem 2 wielkie hamburgery i podwójne frytki? albo na deser słoik nutelli? Kocham jeść i nic innym do tego!!!

i jeszcze jedno...mam dobrą kolezanke,a przynajmniej tak mi sie wydawalo. Jest przy kosci.Doslownie na kazdym kroku czuje to,jakie ma z tym problemy i wrecz jest na mnie wsciekla ze ja taka nie jestem. A co to ,moja wina? ruszyc dupsko na cwiczenia,wiecej warzyw,mniej kebabow i gitara! to nie jest tak ze widze osobe otyla i jej cos mowie! po prostu w srodku mnie odrzuca! Poza tym naprawde wiekszosc osób z nadwagą jest złosliwa i niemila!!!!!!

@hgg gybys nie miała takiej przemiany materi jak masz teraz to tez bys to jadła? Nie! możesz sobie pozwolić bo wiesz ze ci to nie szkodzi a najgorsze sa dziewczyny co wiedza ze pojdzie im to w uda a jedza bez opamiętania...to jest choroba! dlaczego tyle osób odwróciło sie od diety Dukana? Bo stwierdził ze osoby otyłe sa chore psychicznie!

hgg- mylisz pojecia! Osob ktore chca przytac a nie mogą szczerze mi zal ! ehh,chyba i tak nie zrozumiesz co probuje powiedziec..

Gość antek boryna
niech każdy żre tyle ile chce,tylko niech nie zakładają tematów czemu grube lochy sieja zgorszenie i nikt tego nie chce