Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona jagódka

Czy nie macie wrażenia, że w kościele katolickim 90% dogmatów to wymysł ludzki?

Polecane posty

przepisy cośtam-(obecnie z innym nickiem)widzisz jak to jest z Tobą...tu wyzywasz mnie od katoli, glupich tępych dziewuch, opowiadasz pierdoły jakieś wyssane z palca srodkowego o moim życiu, i przy tym wszystkim sądzisz że żyjesz w przyjażni z Bogiem...Ty naprawdę nie zauważasz tu żadnej sprzeczności? Uważasz siebie za jedyna oświecona, innych za głupców. Sądzisz ze tak wygląda kochanie Boga ...?Teraz jeszcze dojrzałam że zanim wydałaś mi "orzeczenie o głębokim stopniu niepełnosprawności" duchowo-intelektualnej zadałaś mi pytanie .Ciekawe po co-skoro jesteś tak wszechwiedząca i lepiej niż ja wiesz co myślę i co czuję ..... Mimo wszystko polecam Ci poczytać jednak tę Biblię dla maluczkich, tam pisze jakie jest lekarstwo na taka pychę...

Gość ankazwieniawy
ta katolka to idealny przykład wypranego mózgu :-O aż żal takie coś czytać i takie coś znać w życiu realnym,wspólczucia do najbliższedgo otoczenia i rodziny :-(

Gość Makkova
"ta katolka"przynajmniej dla Was szacunek, nie ubliża nikomu, odpowiada na posty, mimo że nie potraficie rozmawiać na poziomie tylko bluzgać i pluć jadem obrzydlistwo shes daj sobie spokoj, nie warto , nie rzucaj pereł przed stado wieprzy.

mówi Apostoł: „Wszystkich, którzy zechcą żyć zbożnie w Jezusie Chrystusie, spotkają prześladowania. „Wszystkich powiada bez wyjątku. Któż zresztą mógłby być wyłączony, jeśli sam Pan doznał prześladowania i cierpień. Jakże wielu jest na co dzień ukrytych męczenników wyznających Jezusa Chrystusa. Apostoł dobrze wiedział o takim męczeństwie i świadectwie dla Chrystusa, skoro mówił: „Chlubą jest dla nas świadectwo naszego sumienia.