Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblefuj

Zjadlam dzisiaj 800 kcal i mam ogromne wyrzuty sumienia

Polecane posty

Gość bleblefuj

probuje zaczac jesc normalnie, ale 800 kcal mnie przeroslo. nie rozumiem jak wy mozecie jesc po 1000 kcal i uwazac, ze jestescie na diecie :|

Gość lasjvouifvivj
a co takiego jadlas?

Gość na diecie 1000 kalorii
schudłam swego czasu 15 kg w ciągu 5 miesięcy (z 65 do 50) 1000kal to jest taka ilość pożywienia, w którym jest jamniejsza, dostateczna ilość składników pokarmowych nie przesadzaj, bo będziesz niedożywiona

Gość bleblefuj
zjadlam 100 g ryzu ze 150 g jogurtu i 2 jablka. ale nie o to chodzi, tylko jak mozna konczyc dzien bez swiadomosci, ze sie nie chudnie

przepraszam, miało być NAJMNIEJSZA

Gość bleblefuj
podobno jestem niedozywiona, dlatego musialam od dzisiaj zaczac jesc wiecej, ale wgl mi sie to nie podoba i pewnie przez to jestem rozdrazniona i irytuja mnie dziewczyny , ktore tyle jedza.

Gość takbajdelej
3 kg na miesiąc to niezbyt dużo.

ryż niby można jeść, ale prędko się go trawi, więc nie polecam, bo potem człowiek jest głodny z praktyki wiem, że najbardziej ekonomiczny jest chudy twaróg i marchewka

podobno wcale nie jest dobrze chudnąć prędzej, no może przy dużej nadwadze

Gość bleblefuj
ale ja lubie byc glodna, dlatego dzis sie denerwuje, bo nie jestem :( rozwazalam zjedzenie czekolady zamiast tego ryzu z jogurtem bo mniejsze objetosciowo a wiecej kalorii, no ale czekolada to by mi przez usta nie przeszla

Gość takbajdelej
Dobrze może i nie, ale bardziej efektywnie.

efektywnie, czyli jak? żeby potem człowiekowi falbany się majtały? lepiej wolniej, żeby ciało się zdążyło przyzwyczaić

Gość Laluś mój laluś
A co jadłas na tej 1000kc?

Gość bleblefuj
Mam dość wstydliwy problem. A dokładniej mam ogromne problemy z wypróżnianiem, niekiedy potrafię nie iść do toalety przez ponad 2 tygodnie. Nie wiem czy to jest powodowane i próbowałam już wszelakich środków i nic. Uczucie przepełnienia towarzyszy mi cały czas, do tego dochodzą ciągłe wzdęcia. Jeżeli macie jakieś środki bądź rady to będę wdzięczna.

Gość bleblefuj
nie mam zadnych problemow z wyproznianiem, pije senes ;p

Gość bleblefuj
Lubie tez jeść darmowe próbki w marketach Tylko że mnie już znają, wiec musze ciągle zmieniac teren działania :(

Gość jesttaka sprawa, że Stanisława
rzeby miec wyzuty tzeba miec sómienie

Gość agnieszka errr
bleblefuj - a ile ważysz i do jakiej wagi chcesz dojść?

Gość agnieszka errr
aha i nie musisz sie tlumaczyc ze jakis idiota sie podszyl kazdy widzi:)

Gość bleblefuj
46,3 , 172. wiem,ze to nieduzo, ale po jedzeniu jestem po prostu zwyczajnie jeszcze bardziej nieszczsliwa ( w sumie przed tez jestem :D)

bleblefuj jeśli codziennie bedziesz jadła tak malutko to w końcu umrzesz :( nie dziś i nie jutro, ale to Cię doprowadzi do grobu :( nie można się odchudzać w nieskończoność

Gość agnieszka errr
sciemniasz wygladalabys jak szkielet

zamiast tego ryżu mogłaś zjesc gotowaną marchew i pietruszkę... dużo mniej kalorii, dużo bardziej odżywcze moim zdaniem... ryż to dla mnie taki chiński fastfood, w zasadzie tuczący a mało wartościowy.

robiłam plany na każdy dzień: najllepiej od 250 do 400 g białego sera, fasola z puszki z dodatkiem margaryny (odmierzyć!), jabłko, a jak nie ser, to 2 jajka, węglowodany 1 raz dziennie tzn. albo pieczywo, albo kasza, albo kartofle, a nie wszystko tego samego dnia, i to odmierzone, mleko też dobrze pić, bo hamuje apetyt, poza tym jestem wegetarianką, więc często też jem kotlety sojowe, bardzo dietetyczne, małokaloryczne a białkowe, warzywa w dużej ilości np. pół kilo marchwi, no cały czas należy uważać, żeby nie dać się niczym częstować

Gość bleblefuj
a to takie ninatualne dzis , ze ktos 'wyglada jak szkielet' ? choc ja tak nie uwazam. poza tym pelno wkolo nrmalnych dziewczyn,ktore waza po 52 kg przy tym wzroscie i nikt sie ich nie czepia a raptem 5 kg mniej i karza wpierdalac...

Gość bleblefuj
chodzilam na jakas niby terapie kiedys ale za wiele mi to nie dalo i wrocilam do odchudzania. po prostu dziwi mnie fakt, jak mozna tyle jesci byc szczesliwym, mimo ze ja zanim skonczylam 14 lat tez potrafilam zjesc obiad i byc zadowolona, bo sie najadlam.

Gość zegda
ale problemy z dupy :D ja jam nA CO MAM OCHOTĘ I KIEDY MAM ochotę a jak nie mam to nie jem, ale też czasu i myśli temu wiele nie poświęcam tak samo jak nie poświęcam czasu mojej wadze i nawet nie wiem, ile ważę wystarczy że wyglądam ok i czuję się ok a głowę łamię ważniejszymi sprawami niż wygląd moda i uroda ;D