Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzałamana inwalidka lat20

czy atrakcyjna bardzo cycata dziewczyna na wózku ma szansę na miłośc? :(

Polecane posty

mam 20lat, cycki D, mam problemy zs kregoslubem i jezdze na wózku inwalidzkim czy mam szanse na prawdziwą miłosć ? L(

Gość Okidoki
Już kiedyś pisałas na forum. Podeslij zdjęcie, to powiemy ci, czy masz szansę ;-)

lekarzem, nie jestem...ale powiem od razu, jak piszesz o cyckach, to depresji nie masz, a czy masz szanse na miłosc?????????? pewnie tak, jak ktos to przeliczy na dł. cycka. bo miłosc nie jest zalezna, od wielkosci biustu, ani wózka, jest wolna i bezsstronna, nie przekupna

Gość Kiedyś miałem taką fantazję
Że posuwam niepełnosprawną dziewczynę - trochę wbrew jej woli, opierała mi się, a ja i tak robiłem swoje bo nie miała jak uciec :classic_cool: Jeśli masz duże cycki i ładną/ciepłą twarz to pewnie kogoś tam znajdziesz. W końcu nie jesteś sparaliżowana i w pampersach nie jesteś...

"bo miłosc nie jest zalezna, od wielkosci biustu, ani wózka, jest wolna i bezsstronna, nie przekupna" Błagam... Gdyby tak było, to faceci masowo zakochiwaliby się z kumplami od wódki :classic_cool:

Gość Niki Mintaj........
chętnie zaprosiłbym Cię na narty lub łyżwy:classic_cool:

ale nie jestem sparaliżowana, mogę chodzić, ale wolę nie ryzykować prawdziwym kalectwem więc jeżdżę wózkiem

No właśnie. Możesz chodzić, kogoś znajdziesz. Jak Ci bardzo śpiesznie podaj email :-P

Gość przykół do łóżka hahaha
Jeszcze kaleko nikogo nie znalazłas? Nie dziwię się kto by chciał trefna sukę

nie ma zdjęcia, czyli autorka jest 40. letnim kawalerem z cyckami D, problemem z jelitami i jeździ tramwajem :p

nie jestem zdesperowana mam swoje wymgania: - powinien mieć wzrost między 176 a 187cm - włosy jasno lub ciemnobrązowe, ostatecznie płowo blond - oczy ma mieć niebieskie ale nie jasno niebieskie, albo zielone - oczy ma mieć duże ale nie wyłupiaste - brwi nie mogą być za gęste - skóra musi być jasna, porcelanowa, kość słoniowa albo rumiana, w żadnym wypadku śniada czy opalona - nos musi być prosty, miękki, okrągły, nie zadarty to góry, dziurki nozdrzowe muszę być dość duże

Gość tmajmgjgd
ktoś musi spuścić ciecz z wentyli od tira@:

Gość twt+m
to faceci cię chyba co dzień w miejscach publicznych 'przypadkowo' łokciami po cycach smyrają?

nie bywam wśród zboków, jeżdżę autem, nikt mnie nie maca, a jak nie mam samochodu to jeżdżę wózkiem, zwykle w asyście kogoś, mam wielu przyjaciół jednak żaden nie spełnia moich wymogów, szukam przystojnego faceta z pasją, nie może być leniem, obibokiem, musi mnie szanować i słuchać

zzałamana inwalidka lat20 nie jestem zdesperowana mam swoje wymgania: - powinien mieć wzrost między 176 a 187cm - włosy jasno lub ciemnobrązowe, ostatecznie płowo blond - oczy ma mieć niebieskie ale nie jasno niebieskie, albo zielone - oczy ma mieć duże ale nie wyłupiaste - brwi nie mogą być za gęste - skóra musi być jasna, porcelanowa, kość słoniowa albo rumiana, w żadnym wypadku śniada czy opalona - nos musi być prosty, miękki, okrągły, nie zadarty to góry, dziurki nozdrzowe muszę być dość duże A masz jakieś sensowne wymagania?

aha, nie intetesują mnie fACECI jezdzacy cingquecento albo fiatem pandą! to są przegrańcy!

a czemu uważasz,że te wymagania są bezsensowne? :( np. nie gustuję w oprychach, łysych bez wykształcenia co tylko chlają, to samo żule, pizdusie ulizane żelusie też nie dla mnie, chcę pięknego mężczyznę 100% płacę to wymagam!

Gość hnkgophkokgh
Co prawda jestem odwrotnością twojego ideału ale życzę ci powodzenia . ps. Czy jest tutaj jakaś dziewczyna/pani która lubi krzaczaste brwi i nosy jak skocznia narciarska ?

to nie pworokacja! pytam czy mam szanse na miłość, nie piszę że szukam chłopaka tutaj

Gość Uroczy Szymuś
Przecież to co tutaj zostało napisane, poza opisem schorzenia tej dziewczyny, jest śmieszne.

nos możesz zoperować za okolo już od 8tysiecym moze nawet taniej ;) a brwi wydepiluj, wiesz tu moze nie ma takich desperatek, a czy Ty byś chciał laske z bujnym owłosieniem pod pachami i nosem jak u baby jagi? :)

Gość FuBu aka Jarek
Ja też jeżdzę na wózku i na dodatek mam jedną brew. Ale w grze Metin2 mam żonę szamankę i bardzo ją kocham:)

po czym podajesz dane jak z katalogu - prowokacja albo podszyw: "chcę pięknego mężczyznę 100% płacę to wymagam!" postaraj się bardziej, a nabijanie się z ułomności, to objaw najgorszego kalectwa - debilizmu.

przyznam, się te wymagania skopiowałam z innego tematu jakiejś dziewczyny, bo chciałam poczuć jak to jest :( mi tk naprawde obojetny kolor oczu, skóry i włosów :)

Gość gość
Jak ci Obojętne to napisz 11mis@wp.pl Jestem niepełnosprawny,poruszam się o kulach i na wózku inwalidzkim.

Gość gość
Mój mąż jeździ na wózku inwalidzkim i uważam, ze jest najprzystojniejszym mężczyzna na ziemi. Teraz jest tyle ułatwień dla osób poruszających sie na wózku, my np. Złożyliśmy sie z rodzina na schodolaz www.schodolaz.eu i schody dla niego nie stanowią problemu, auta tez można dostosować do osoby niepełnosprawnej i życie toczy sie jak u każdego człowieka