Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Straszniezasmucona

CO JA ROBIE ZLE???? - wags stoi w miejscu...

Polecane posty

Gość Straszniezasmucona

Witajcie Od 2 tyg ćwicze Ewę Chodakowska- 5dni=2 dni killer + skalpel i 3 dni sam skalpel. Odżywiam sie racjonalnie 5 posiłków dziennie, nie jem 3 h przed snem i... Dupa;((( ciało jest jakby smuklejsze ale tylko wizualnie! Przytylam JUZ 2kG!!!!!!!!!!!!! I w obwodzie tez nie ma różnicy... Jeansy są takie same... Co robię złe???? Co mam zrobic??? Pomóżcie mi!!!!!!!

Gość oj tammmm
za dużo tych ćwiczeń i pewnie za mało jesz

Gość s=xxxxxxxx
Mnie sie wydaję,że jest ok.Zamieniasz poprostu tłuszczyk w mięsnie.Sama widzisz,że jesteś smuklejsza

Gość Straszniezasmucona
Jak to za duzo??? 5 razy w tyg to nie duzo... Jem wydaje mi sie sporo nie jestem glodna

Gość Straszniezasmucona
A dlaczego przytylam 2 kg????? Ja chce schudnąć a nie tyc:(((( jak postępować zeby waga spadała ????

za bardzo mięśniowe te ćwiczenia a za mało aerobowe... ćwiczenia musza być dobrane do diety inaczej nawet tłuszczu na mięśnie nie zamienisz tylko spalisz mięśnie a potem przywalisz 2 razy tyle.

Gość oj tammmm
3 razy w tygodniu wystarczy napisz jeszcze co jesz

Gość oj tammmm
właśnie dobrze ze aerobów mało a wiecej siłowych i nie patrz na wage tylko cm

Gość Straszniezasmucona
Cwiczenia ewy chodakowskiej szczegolnie kiler sa baaardzo aerobowe-szczegolnie killer. 3 razy w tyg to dla mnie za malo.w cm nic nie ubylo tylko wizualnie no i na wadze plus 2 KG jak pisalam ;( Co jem-5 posilkow-przykladowe menu: -sniadanie - zawsze platki zbozowe - 2 sniadanie - porcja owocow badz danio - obiad - gotowane w woku na parze, w piekarniku na grillu - piersi, ryby czasami wolowina niskotluszczowa plus warzywa - fasolka, brokulu, marchew i kalafior do wyboru - bez ziemniakow - podwieczorek - owoce lub serek - kolacja - kanapka z ciemnoziarnistym chlebem, wedlina, warzywo czasami jajka na twardo

Gość jahsajsa
u mnie tez waga stala 2 tyg a potem sie ruszylo-nie zniechecaj sie-napewno predzej czy pozniej waga ruszy!

Gość oj tammmm
dieta ok . nie zniechęcaj sie to powinno ruszyć w dół :)

Gość zumbabumba
to i ja sie przylacze bo ja przytylam juz 3 kilogramy! ktos moze wie dlaczego????? cwicze podobnie jak kolezanka i podobnie sie odzywiam-woda mi stoi, miesnie waza? jakie jest tego wytlumaczenie????

Gość mysle autorko, ze
masz jednak zla diete , za malo blonnika, za malo bialka za duzo cukru i tzw zapychaczy np danio :O czy jak piszesz serek an kolacje jesli tj ser twarog to jak najbardziej ok ale jesli jakies slodkie gowno to sorry nie dziw sie , ze nie chudniesz.

Gość Straszniezasmucona
jesli na 2 sniadanie jest 1 (jeden serek danio) to juz na podwieczorek jem owoce i na odwrot. Danio zawiera malo tluszczy i wegli nawet w dukana jest polecany

Gość Straszniezasmucona
aha owoce i warzywa zawieraja duzo blonnika

danio ma mnóstwo cukru - miesiąc regularnie jadłam danio codziennie na śniadanie i przytyłam 3 kg :D także przy diecie to raczej nie polecam ;) mało błonnika jesz. a pijesz ile w trakcie dnia? i co pijesz?

Gość no i dobrze
dziewczyna dużo ćwiczy to musi jeść :) przecież nie będzie żyła na wodzie i kawałku marchewki. Autorko spokojnie metabolizm się rozbuja i waga pójdzie w dól.

Gość jak ja slysze ze po tygodniu
czy dwoch waga stoi i biedne glupie baby nie wiedza co jest nie tak.....a sa takie co po 2 dniach cwiczen sie zastanawiaja czemu nie schudly po 10 kg...ludzie opamietajcie sie to sa procesy dlugotrwale, zobaczysz dopiero po pol roku efekty, chyba ze chcecie sie katowac po 8 godzin na silowni dziennie to wtedy i 10 kilo moze spasc w ciagu 7 dni, ale co ze zdrowiem????

Gość Straszniezasmucona
pije 2-3 herbaty w tym jedna zielona i 1 lub 1,5l wody dziennie

Gość 8182718278172
moim zdaniem dobzre sie odzywiasz-waga musi pojsc w dol tym bardziej ze duuuoz cwiczysz! wiecej wiary w siebie!

Gość woda,woda.....
Do ćwiczeń należy owinąć się folią spożywczą, wszystkie nadmiary się wypocą! Na wierzch może być jeszcze jakiś kombinezon, jak dla nurka. Skutek murowany! Amerykański bokser wypróbował to na sobie chcąc strcić na wadze przed zawodami. Na wadze stracił ale już mu się nie przydało to na nic.W trakcie ćwiczeń dostał zawału z przegrzania organizmu i nadmiernego wysiłku. Życzę rozsądku!

Gość Straszniezasmucona
chyba ta twoja "przypowiesc" nie byla do mnie? rozsadek posiadam.

Gość buhahha co wy gadacie!???
od jednego danio dziennie a nawet od jednego batonika dziennie dziewczyna ktora cwiczy 5 razy w tyg i to jeszcze dwa razy killera (szacun) w zyciu by nie przytyla! moim zdaniem to wlasnie za malo jesz i organizm odklada wszystko na gorsze czasu. Masz ujemny bilans energetyczny. Sprobuj jesc troszke wiecej - oczywiscie zdrowo a gwarantuje ze waga pojdzie w dol!

Gość dietetetyykkkk
A powiedz mi konkretnie autorko jakie patki jesz na sniadanie? Zbozowe, ale jakie?

może zrezygnuj z kolacji? Albo zamień tą kanapkę na coś innego?? Ja jak stosowałam jakieś określone diety to też nie chudłam...teraz nie jestem na żadnej diecie..słucham swojego organizmu...jak nie jestem głodna to nie jem i nikt we mnie nie wmusi 5 posiłków i koniec..jem to na co mam tylko ochote tylko w małych ilościach...wydaje mi się że jak masz taki dokładny jadlospis to organizm poźniej sie do niego przyzwyczaja i po jakimś czasie dla niego to nie jest dieta tylko normalne zywienie...wydaje mi sie że w odchudzaniu nie może byc monotonii...zarówno w diecie jak i w ćwiczeniach.

Gość Straszniezasmucona
platki zbozowe pelnoziarniste 2% tluszczu - podobne do tych tylko ze 2 proc tluszczu i maja suszone owoce

Gość Straszniezasmucona
http://www.ceneo.pl/15349423q dlaczego zrezygnowac z kolacji? wtedy dieta nie bedzie urozmaicona a ciemnoziarnista kromka chleba przyda sie raz dziennie

Gość Straszniezasmucona
upupup