Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patologiczna sytuacjaa

Czy ktoś z was był w bardziej PATALOGICZNYM ZWIAZKU?

Polecane posty

-zwiazek 9 lat, bez slubu, bez dzieci, bez mieszaknia razem -sex po 6 latach, jak bum cyk cyk nie mam do dnia dzisiejsego pojęcia czemu on nie chciał, zawsze był petting ale nic więcej, po 6 latach sie odblokował i nagle zachciało mu się seksu -przez tych 9 lat nie umił sie dogadywać ani z moimi rodzicami ani z moim rodzenstwem -ze mną nie umiał rozmawiać,nigdy o nic nie wypytywał, tak jakby nie był niczego ciekawy -ciagle zły i naburmuszony, musiał to okazywac całemu światu

Gość l;fkds;flkdfg;
to po co z nim jestes? zmarnowalas sobie zycie z tego co widac,ale nif=gdy nie jest za pozno by to skonczyc...

Gość Miss u buntu z haczykiem
tak ja ale dzieje mojego związku opisano w czarnym pamietniku i zapieczetowano na czarna godzinę :classic_cool:

o matkooooooo...... czy ty masz oczy i mózg?????????????????????????????? po co ciągnąć coś takiego dalej ???????????????? odrazu mozna wywnioskowac ze jakis odrzutek jest... no chyba ze ty tez....

Gość wredniucha10
no to po co to ciągnęłaś??? do niego masz pretensje? on od początku nie ukrywał jaki jest!

Własnie o to chodzi że juz z nim nie jestem, zakonczyłam ta farsę, ale nie umiem zrozumieć siebie ze byłam w takim zwiazku tyle lat:-(

wredniucha nie mam pojęcia, nie potrafie tego wytłumaczyc czemu to ciagnełam tyle lat. To był chory zwiazek a ja nie potrafiłam tego zakonczyć

Gość patoologhia
bardziej patologicznego związku nie widziałam mój poprzedni związek - związek 2 lata, bez seksu - dawał mi ciągle w kość, upominał co do wyglądu, co do pryszcza który mi wyskoczył, wszystkiego się czepiał - wolał spędzać czas se swoim bratem niż ze mną - dobro rodziców i brata było dla niego najważniejsze, mnie spychał na najniższy poziom on miał 32 lata jednym słowem patologia jak któraś trafi na niego to spieprzajcie niczym pieprz rośnie!!! - 9 lat bez mieszkania razem? o boziu ja obecnie jestem w związku 3 letnim bez mieszkania razem i mam już dość, zastanawiam się ile dać temu związku jeszcze czasu??? bo ja już tak żyć nie mogę,

Gość patoologhia
AUTORKO, można wiedzieć ile masz lat??? a ile on?

ja mam 29 lat on miał 33 lata

Gość patoologhia
to masz tyle samo lat co ja,tez mam 29 i przygnębienie ze zmarnowanych lat i braku ułożenia sobie życia

Gość mezczyzna anonimowy
po jakim czasie chcecie zamieszkać razem?

Gość patoologhia
sądzę ze po 2 latach to już na pewno można by zamieszkać razem j

A moze mi tu ktos wytłumaczyć jak to mozliwe ze on odmawiał sexu 6 lat?? co moghlo byc powodem?? mialam zawsze miliony mysli na ten temat, nie umiem tego zrozumiec. Potem sie odblokował i tak mu sie spodobało ze chciał za kazdymr azem jak sie widzielismy

Gość haahahahah
moze wpoli chlopcow

Gość patoologhia
to trzeba było spytać co było powodem? może upośledzenie umysłowe? bo ten mój co nie chciał przez 2 lata miał nie po kolei w głowie (jakby coś z główką),

pytalam go miliony razy, płakałam, robiłam awantury i nic to nie dawało. On nie umiał tego wytłumaczyć:-(

Gość mezczyzna anonimowy
po jakim czasie chciałybyście z kimś zamieszkać?

Gość fdvdfvfdfv
głupie pytanie ludzie w związkach się biją, wyzywają, zabijają a Ty mówisz, że Twój związek to najgorsza patologia? weź się lecz po prostu byłaś w byle jakiej relacji bo nie mogłaś uwierzyć, że stać Cię na więcej na szczęście się zreflektowałaś i chwała Ci za to powodzenia

Gość patoologhia
fdvdfvfdfv świetnie Ci odpisała weź sobie to do serca i układaj życie na nowo, tym razem uwierz, że stać Cię na więcej:) u mnie tak było byłam w byle jakiej relacji bo sądziłam że nie stać mnie na więcej