Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no cóż ja

Jeśli faceci chcę dziewczyny, o ładnych kobiecych kształtach to...

Polecane posty

Gość Dobry żart
Ta jasne :D kafe jest świetna najbardziej wymagają nieudacznicy, prawiki i ci co UWAŻAJĄ SIĘ za kogoś lepszego

No dobrze,a jeśli facet ma raczej szczupłą budowę ciała,to po jaką cholerę ma sobie robić kaloryfer?Normalna,proporcjonalna budowa (oczywiście bez mięśnia piwnego) to już nie pasuje szanownym paniom?Nie żeby biceps jak u urzędnika,ale też bez przesady: do kulturysty nie będę się na siłę upodabniać!

Ciekawy temat. Myślę, że nie trzeba być od razu kulturystą. Nie chodzi tu o to tylko o to żeby facet też zadbał o swoje ciało. I też bez przesady...

Gość Samotny XX
Bo ja jestem od was lepszy, przykro mi, jeśli cię to martwi trollu internetowy ..

Gość popycham tylko posty
k

Gość jaki koleś
"bo ja jestem od was lepszy" :D:D:D w czym ? W przechwalaniu się samym sobą na pewno

Gość kurde, kaloryfer nie oznacza
kulturysty, ale po prostu fajnie zarysowane mięśnie ale dopasowane do swojej budowy ciała zresztą, to jest związane też z kondycją ogólną/ a argument że faceta dbanie o siebie kosztuje wiecej wysiłku a kobietę nie....załosne, jak kobieta nie ma naturalnie fajnej figury to jej nie stworzy ot tak, facet rozwija mięśnie tylko a kobieta ćwicząc prócz tego musi tak je rozwijać by modelowały tkankę tłuszczową. ale jakoś baby ćwiczą, są na dietach, poświęcają czas na depilacje, pięlęgnację itp a dla faceta wielki problem by zadbać o ciało

argument że faceta dbanie o siebie kosztuje wiecej wysiłku a kobietę nie.... x Nie wiem jak tępym trzeba być żeby wgl pomyśleć o taki argumencie :D

Gość popycham posty
x

Gość ndgnd
Facetom jest dużo łatwiej schudnąc i budować ładną sylwetkę niż kobietą, to oczywiste ich ciało skład się w większości z mięśni, kobiet z tkanki tłuszczowej. A po drugie nie faceci to wzrokowcy, ale 85 ludzi na świecie to wzrokowcy bez wzgledu na płeć!!!! I zgadzam sie z tym, że jak się wymaga modelki, to samemu modelem powinno sie być. Nie dla psa kiełbasa. Polscy faceci mają z tym problem, bo są podobno najbrzydsi w Europie, zaraz po Irlandczykach, dlatego tak sie rzucaja!!!!

Malvvvinka - z tego co zauważyłam to TY nie zwracasz uwagi na wygląd, więc dwa razy zastanów się nad tym co napisałaś ;) Właśnie dlatego, że ja o siebie dbam to tego też mam prawo wymagać. O tym już nie pomyślałaś, rybko? Krwawy Edward - no, od jakiegoś czasu taki argument się przewija. Zgadnij kto tą bzdurę wymyślił, albo raczej skopiował z demotywatorów ;)

Gość ndgnd
85% ludzi

Gość ale wiecie co ogólnie mam
wrażenie, ze faceci nie potrafią znieść równouprawnienia (choć takiego jakie mamy teraz), ich ego chyba nie jest w stanie tego wytrzymać. w końcu przez wieki to oni rządzili, oni byli panami i władcami a teraz ktoś się pcha obok nich na piedestał. ja nie mówię że kobiety i mężczyźni są tacy sami jeśli idzie o warunki, bo to oczywista bzdura, ale tam gdzie równość może być tam być powinna, zresztą równość to nie znaczy identyczność a panowie chyba nie umieją tego znieść, zauważyliście jak wiele męskiego jojczenia teraz wszędzie? wykpiwania kobiet? podkreślanie tego jacy oni są biedni i uciśnieni? i zero zrozumienia dla kobiet równocześnie, tylko bezmyślność jak dziecko któremu odebrało się zabawki i powiedziało że ma się zachowywać - to dziecko ma focha na cały świat

Gość fghjkl, bvftyuk
tyle, że u was kobiece kształty łatwo uzyskać i utrzymać od mężczyzn oczekujecie np. kaloryfera a to się ćwiczy latami i trudno utrzymać

Moorland - pewnie jakiś prawik brzydal :D O już się zaczyna "u was łatwiej kobiece kształty uzyskać" :D:D biedaczek

Nie, wcale nie jest łatwo, im człowiek starszy tym trudniej jest się trzymać. Jędrność skóry ciężko utrzymać. "ale wiecie co" - masz rację :) Dziwi mnie tylko postawa niektórych kobiet, które nie mają prawie żadnych wymagań. Jak 50 lat temu - byle był "zaradny" (czyt. dobrze zarabiał) i był "dobrym mężem/ojcem". Takie podstawy, nic więcej, a potem takie ofiary wychwalają takie kobiety pod niebiosa, bo dla nich nie trzeba się starać.

11:50 [zgłoś do usunięcia]fghjkl, bvftyuk tyle, że u was kobiece kształty łatwo uzyskać i utrzymać od mężczyzn oczekujecie np. kaloryfera a to się ćwiczy latami i trudno utrzymać x koleś ty byłeś na siłowni chociaż raz w życiu ? Ja jakoś i się ucze i pracuje i mam też czas na zadbanie o siebie. Nie chce się tu chwalić jakiego to ja ciała nie mam, bo to nie o to chodzi, ale argument typu, "facetom jest trudniej" czy "to wymaga dużego wysiłku" to jakaś parodia, to ciapy a nie faceci tak piszą :o

Ciekawe co by mówili Ci wszyscy panowie gdyby jakaś część ich ciała była nie do wyćwiczenia, tak jak np. kobiecy biust :D

Moor, fakt, lecz te co chcą zaradnego to dla wielu też złe bo materialistki:D a kobieta powinna brać takiego co nie pije, nie bije i cacy :D bo ich matka taka była i nie narzekała :classic_cool: i zapierdalała w pracy, potem godziny spędzała w kolejkach, harowała w domu, na własne imieniny stała godzinami przy garach by potem z uśmiechem i trwałą na włosach przyjmować gości a od męża dostać rajstopy. i dawała radę więc dzisiaj kobiety rozleniwione że tak nie chcą:D bioder też się nie wyćwiczy, talię da się do pewnego stopnia (na żebra i narządy wewnętrzne wpływu się nie ma)

Jeżeli już mówimy o częściach ciała nie do wyćwiczenia i/lub przerobienia chirurgicznie to akurat mężczyzni mają w tej materii dużo gorzej. W realnym życiu zresztą duże wymagania mają tylko faceci, którzy moga sobie na to pozwolić. Inni po prostu chcą zagłuszyc w ten sposób fakt, ze nie mają szans na żadna partnerkę.

Jeżeli już mówimy o częściach ciała nie do wyćwiczenia i/lub przerobienia chirurgicznie to akurat mężczyzni mają w tej materii dużo gorzej. x A co ty możesz otym prawiku wiedzieć ? Chyba że masz na myśli swojego małego to fakt, resztę ciał można spokojnie wymodelować sobie

"Jeżeli już mówimy o częściach ciała nie do wyćwiczenia i/lub przerobienia chirurgicznie to akurat mężczyzni mają w tej materii dużo gorzej." haha, tak już lecę pod nóż bo łatwiej mi implant wsadzić XD facetom też się wsadza implanty mięśni jakbyś chciał wiedzieć, więc nie rozumiem co u nich tak straszliwie gorzej?

Edward, penisa też się da wydłużyć w zabiegu, o kilka cm ;)

Gość popycham posty
+

Gość frodzik
Moorland - najważniejsza dla kobiet fizyczna cecha faceta, czyli wzrost, właśnie jest nie do wyćwiczenia.

Gość popycham posty
+

Gość podnośnik +
Temat nie jest o wzroście tylko o sylwetce.