Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

joanna0709

zaprAszamy do dyskusji :)

Polecane posty

a witaj komediaaa :) tak wlasnie pomyslalam ze chyba Ciebie tu brakuje :D

Boona pokaż włoski :):) Joanna nie ma sie co droczyć, jak jest wiesz Ty i to najwazniejsze :) niech sobie troszkę poszczekają :)

jeszcze rozu nie zmylam, rozpisalam sie ale jak zmyje i wyschna to zrobie fotke

Gość komediaaa
Witaj, witaj :-) Jak juz bedzie widac co to za kolor Ci wyszedl, to mow czy fajnie to wyglada czy nie. Tez jestem brunetka, kupilam sobie czarny imbir, ale jeszcze nie farbowalam, moze jakis inny kolor sprobuje.

czarny imbir z Loreala? ja mialam farbowac Lukrecja, ale sie rozmyslilam dzisiaj w sklepie, bo nie mam pewnosci czy za 26 zl pod dumna nazwa LUKRECJA nie kryje sie zwykly czarny. Narazie splukalam, jest ok, czyli wlosy czarne :) teraz trzymam maseczke i zobaczymy po wyschnieciu w sumie za 2 farby zaplacilam 16 zl.

już nałożyłaś ten czerwony ? bo nie doczytałam czy to jest ta czarna na razie czy już czerwona

tak, juz nawet splukalam ta czerwona, a raczej rozowa.... przez cala dyskusje juz 2 razy zafarbowalam wlosy :)

joanna - w przeciwieństwie do ciebie leniu śmierdzący ja pracuję i nie mam czasu w ciągu dnia zabawiać się z Tobą na pomarańczowo. Jakbym chciała podać twoje dane, zrobiłabym to już dawno, ale wiem, że prawnie jest to zabronione, więc nie zabawiam się w taki sposób. Podałaś o sobie tutaj tyle danych, że znalezienie ciebie to żadna sztuka! I coś ci powiem - dane boony namierzyłam również tylko dzięki twoim wskazówkom. Więc to razej ty powinnaś trzymać mordę na kłódkę. Wpadnę później. PS.Ten post też zgłoś do usunięcia ty prymitywna....

Cześć, Joanna powodzenia :) Masakra w tym tygodniu jest, jestem zmęczona i w dodatku nie mogę spać, cieszę się że już do weekendu coraz bliżej :D

Gość MAlINKAAXX
Ale mnie dzisiaj wzięło zrobiłam 50 pierogów ze śliwkami.

Gość komediaaa
Tak z Loreala, nie wiem co z tego wyjdzie, zawsze farbowalam albo na bordo, albo ciemny braz.

Hej- mimi- optymistka- dzisiaj zaledwie sroda hehe :)

chyba czarny, nie chce Cie martwic... a czemu nie wzielas sobie tej porzeczki?

Witam :) Dzięki Mimi :) Malinka osobiście owocowych pierogów nie lubię , a dziś miałam z twarogiem , mam dwa dni z głowy :)

Gość MAlINKAAXX
Mrożone

no tak, bo skad wziasc swierze hehe :D ja tez nie przepadam za pierogami na slodko, a w ogole nie umiem ich robic dzisiaj mialam rybe podmazona z papryka i cebulka i zalana beszamelem. I makaron kokardki

Gość MAlINKAAXX
A ja używam farby w piance z wella

Boona - realistka, dwa razy w tym tygodniu trzeba rano wstać jeszcze więc już z górki:) Ja dziś z obiadem idę na łatwiznę robię ziemniaki i paluszki rybne z fasolką żółtą więc mrożonki królują:D

a mi najlepiej w czarnym i wszystkie czarne sa takie same! jak dla mnie....

hehe, no tak, teraz patrzac z perspektywy poznego popludnia to juz z gorki :) znudzilo Ci sie juz Django?

Gość MAlINKAAXX
Ja robię bo mój bardzo lubi ze śliwkami . Ja wole ze szpinakiem i serem.

mam zielona szparagowa zamrożoną , swoją działki , my uwielbiamy z bułką tartą i masełkiem dodatek do młodych ziemniaczków :)

bonna, to jak za dobrych czasow: kartke papieru i olowek i kochana 50razy jazda! :-D a tak poza tym, dobry wieczor :-) 🖐️ kocur w domu, na przedoperacyjnym godzine piguly dywanik golily :-O jak on teraz "golo" wyglada :-(...

masełko i bułka będzie:) obejrzałam wreszcie film, czasem jeszce puszczam ale coraz rzadziej, przypomniałaś mi że miałam sobie posłuchać jeszcze raz tych piosenek które wysyłałaś :) jestem chyba słabo zorganizowana bo na wszystko brak mi czasu :)