Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julaaaa89

Czy za każdym raziem macie orgazm kiedy uprawiacie seks z partnerem?

Polecane posty

Gość To co Wy sugerujecie??
Ze facet nawet po sex' ie oralnym jesli sie spusci to nie znaczy ze ma orgazm?! Nawet jak jest tej spermy mega wiele? :o

Gość jankeska.....
o jeju jeju.... Kobiety niektore musza sie nauczyc orgazmu, ale ja nie potrafie wytlumaczyc jak :) zaufanie do partnera+podnieceniei+nie myslenie o tym czy sie dobrze wyglada+dobra gra wstepna+nie stresowanie sie tym ze jeszcze nie doszlam+odpowiedni partner+udany dzien i dobry humor :D ja z exem mialam raz na jakis czas chociaz zawsze staral sie zebym doszla, a moj obecny jest cudowny w lozku i mam za kazdym razem, ale on najpierw mysli o mnie a pozniej o sobie, albo o nas jednoczesnie :D normalnie wczoraj w nocy doszlam po 3 minutach chyba jak lezalam na nim na plecach a on zadzialal palcami! :D

Gość jankeska.....
spruboj sama stymulowac lechtaczke jak on bierze Cie od tylu np. -mysle ze oboje bedziecie zadowoleni :)

Ja dosłownie nigdy nie miałam, nawet łechtaczkowego ale lekarz stwierdził że moja błona dziecicza jest tak elastyczna, że chociaż odbywałam stosunek to ona jednak nie została przerwana. Faktycznie żadnej krwi ani bólu nie było... niby zostanie przerwana przy porodzie. Zobaczymy, niedużo zostało :)

oczywiście, że nie. To zależy od dnia, humoru, nastroju itp. Także julaa nie martw sie

Gość hgyuin
Ja nie mam za każdym razem. Przed moim mężem miałam 3 partnerów i nie miałam orgazmów. Z moim obecnym po 1,5mies kochania się :D i miałam za każdym razem, pochwowy, nie wiem jaki to lechtaczkowy, nie zdarzył mi się. Po porodzie było trudniej, miałam może 3-4 w roku, potem drugi poród i orgazmu nie miałam kilka lat. Do czasu, jak mój ukochany kochając się ze mną od tyłu wpadł na pomysł żeby włożyć mi palec do tyłka :D. No i teraz mam, nie za każdym razem, ale tylko w określonej pozycji. I ja muszę mieć na seks dużo czasu i komfort, spokój... Oczywiście zdarzają się szybkie poranne numerki zanim dzieciaki wstaną, azwykle wstawają za wcześnie, czy w łazience od tyłu opierając się na umywalce:P ale to bardziej dla niego, bo ja nie mogę nigdy tak na szybko dojść. Chciałabym się umieć skutecznie masturbować ale nie potrafie:(. A jeszcze miałam jak oglądałam filmiki mocno erotyczne i - nie śmiać sie - jak robiłam kupkę a miałam lekkie zatwardzenie:P. Przysięgam :).

Gość jankeska.....
wow masz punkt G w kakaowym oku!!! :o

Gość ja mam orgazmy kiedy spie
jestem kobieta i budze sie bo mam mega orgazm :-) z partnerem tez mam orgazmy za kazdym razem :-)

Gość hgdfg
Jankeska kretynko miedzy odbytem a pochwą są cienkie ścianki, anatomii się trochę poucz:O. To dlatego kobiety czasami maja np orgazm przy stosunku analnym. Lub przy stymuacji pochwy i odbytu równocześnie. Dzieci do książek ;)

szokuja mnie wasze wypowiedzi :o ja mam prawie zawsze.. nie mialam kiedy moj mezczyzna za szybko doszedl a zdarza to sie moze 4/100 razy....

Gość marcelina1666
Z byłym przez 3 lata związku miałam za każdym razem prawie i to po kilka.Z obecnym,chociaż mnie bardzo podnieca,na początku nie miałam wcale,bo po prostu za wcześnie zaczęliśmy i nie ufałam mu na tyle.Teraz też mam za każdym razem.

Gość MałaAnulka90
Zawsze, chyba, że mój facet za mocno się podnieci i skończy nie zapanowawszy nad tym :> Wtedy robimy to następny raz po jakimś czasie. Razem mieszkamy więc mamy kiedy nadrabiać:)

Gość MałaAnulka90
właśnie! co do spania... ja też mam orgazmy.. bardzo mnie to zdziwiło... Zdarzyło się kilka razy jak śniłam o moim facecie MIAŁAM GO OBOK SIEBIE... ORGAZMY BYŁY DOŚĆ INTENSYWNE raz się zdarzył mocniejszy niż podczas seksu:>