Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faxasza

Muslimy w Londynie.

Polecane posty

Gość ol09o0o-0
przerazona emigrantka, i w koncu tej choinki nie bylo? Jak dunczycy mogli doprowadzic do takiej sytuacji, dla mnie to jest niepojete:O

Gość P.S.Y.C.H.O
przerazona emigrantka To tak nie działa jak piszesz bo oni uważają że MY mamy dostosować się do NICH :D i nie ma znaczenia że jesteśmy u siebie ( rasizm i dyskryminacja narodowa działa w dwie strony) tlko dziwi mnie że europejczycy tak się dają powinni wpierdolic tam na miejscu tym niewyrośniętym słabym arabom i odesłać do ich kraju jak coś się nie podoba olać wymuszoną żałosną niewolniczą wręcz tolerancję

Gość przerazona emigrantka
zgadzam sie ze z nimi sie nie da inaczej, bo juz za pozno:O To na poczatku trzeba bylo zalatwic inaczej. Co do choinki to nie bylo na nia funduszy wiec jej nie bylo, a nie musze chyba pisac, ze powodem tego bylo wydanie pieniedzy na ramadan i obchody z tym zwiazane:O Tak przynajmniej w naszej prasie pisali, ja w Danii akurat nie mieszkam.

P.S.Y.C.H.O owszem to tak nie dziala, bo nikt takiego skutku nie przewidzial chyba. Chociaz ja tam od pocztaku wiedzialam, ze integracji z nimi to nie bedzie:O Nie byloby meczetow, nie byloby przywilejow, a jakby jakas geby pokazac nie chciala to policja i na sile tak jak u nich. Myslisz, ze dlugo by wtedy w Europie siedzieli? Bo ja podejrzewam, ze szybko by uciekali.

Gość mi tam na rękę
jak będzie islam na świecie to idealna religia stworzona 100% pod facetów a ja nim jestem więc ok :-) gorzej z kobietami.....:D już widzę te rozpieszczone białe europejki z workiem na ciele podbitym okiem i gwałtem co tydzień :D

Gość bshshshs
No sorry ale islam jest młodszy od chrześcijaństwa więc jako młodszy brat powinien wapierac a nie walczyć ( ze tak poetycko napisze). Co oni mają z tymi niewiernymi? Gdyby zamiast walczyć pouczyliby się trochę historii to wiedzieliby ze wierzą dokładnie w to samo tylko że imiona zmienione. Jednak nie od dziś wiadomo ze religijne osoby są po prostu mało inteligentne.... Tak samo nie wiem o co rzucają się chrześcijanie, judaizm był przed nimi i w zasadzie to też to samo. Głupi są ludzie i to przez tysiąclecia :D

Gość P.S.Y.C.H.O
bo nikt takiego skutku nie przewidzial chyba. To raczej nie jest trudne do przewidzenia że jak dzielisz się wiedzą dobrobytem gościnością i ogólnie wszystkim z innym, obcym to Cię zacznie wykorzystywać bo widzi twoją słabość proste chcesz pokoju to szykuj broń pewnych rzeczy dobrym słówkiem nie załatwisz wbrew temu co Ci mówiła mama przemoc rozwiązuje problemy i egzekwuje zasady tak było od zawsze a to co chcą stworzyć państwa zchodu jest z góry skazane na niepowodzenie co sami przyznają że europa multi kulti był błędem ...dlatego że ludzie zawsze będzie coś dzielić najczęściej poglądy

gdyby nawiedzeni muzulmanie czytali to by wiedzieli, z ich prorok ludzi na podbitych terenach nie zmuszal do wiary i przestrzegania zasad, bo prawdziwa wiara wedlug Koranu jest wiara nie pod przymusem, a z milosci do Boga. Gdyby nawiedzeni katolicy czytali to by wiedzieli, ze to ich religia naklaniala pod presja i zmuszala do wiary. Ale ludzie wierzacy nie czytaja, oni slepo wierza w to co duchowni czy przywodcy powiedza:O

Gość P.S.Y.C.H.O
Co oni mają z tymi niewiernymi? Gdyby zamiast walczyć pouczyliby się trochę historii NO bo oni przeczytali koran i są zajebiści :D:D:D kretyni mądry człowiek przeczyta wiele książek i będzie nadal wiedział że jest jeszcze wile do poznania

Gość P.S.Y.C.H.O
ale tutaj nie chodzi tylko o religię chodzi też o pochodzenie nie jesteś arabem to patrzą na ciebie krzywo tyle

nie jestem za przemoca, ale patrzac na to co muzulmanie wyprawiaja to czasem mi sie wydaje, ze europa potrzebuje Hitlera:O

Gość mi tam na rękę
ja wam mówię że jak będzie islam w europie to będzie zjebiście

Gość emigrantkaaaaa
ja znam normalnych muzumaninow... czlowiek to czlowiek, zrozumcie i nie generalizujcie. Wiadomo ze na swiecie jest zatrzesienie relegii i w kazdej znajda sie fanatycy.

Gość P.S.Y.C.H.O
ja znam normalnych muzumaninow... czlowiek to czlowiek, zrozumcie i nie generalizujcie. No pewnie masz rację ale nie bierzesz pod uwagę że jest przyjęty pewien ogół i większość takich jest czyli obłąkani

Gość dhfahdf
jhdjsa

Gość P.S.Y.C.H.O
po za tym ty znasz tylko "europejskich arabów" którzy muszą spełniać pewne standardy w europie ale u siebie to jak ty jesteś kobietą to obleją Ci kwasem ryj lub zetną łęb maczetą

Gość P.S.Y.C.H.O
po za tym arabowie nie przepadają za białymi kobietami uważają je za rozpieszczone i nie znające swego niższego miejsca i taki tam inne ich duperele

muzlmanow normalnych i ja znam:) a raczej chyba normalnych:O Pamietam jak kiedys sasiadka pracowala z takim "normalnym". No byl normalny, mowil o tym, ze potepia terroryzm, nakaz noszenia hijabu i takie rozne muzulmanskie tradycje ktore krzywdza kobiety i innych. Az sie okazalo, ze pobil corke dotkliwie bo zobaczyl, ze idzie za reke w praku z chlopakiem:O a byl taki "europejski" przeciez:O jego zona, corki hijabu nie nosily, on byl przeciwny wielu muzlamnskich tradycji. 2 lata sasiadka z nim pracowala i mowila, ze normalny, ze w porzadku, z szacunkiem do kobiet a tu takie cos:O

Gość ja się tam
zgadzam całkowicie z Psycho niech sobie żyją u sibie

Gość taaaa ty przerazona emigrantka
na innym watku piszesz,jaka ty przerazona w Polsce.a tu: 21:04 [zgłoś do usunięcia]przerazona emigrantka nie jestem za przemoca, ale patrzac na to co muzulmanie wyprawiaja to czasem mi sie wydaje, ze europa potrzebuje Hitlera ty to z glowa masz problemy,bo w niej siano!

Gość mamienie białych kobiet
specjalność muzłumanów :D:D:D lol

Gość mamienie białych kobiet
"no pewnie islam jest zły" a później chlus lasce podkręconym prawym sierpowym :D:D:D

Gość ja mam kumpla szweda
to on nie cierpi muzłumanów

Gość mi tam na rękę
ISLAM TO NAJLEPSZA RELIGIA !!! MÓWIĘ WAM BĘDZIEMY ŻYLI JAK W RAJU

moj nick jest z mojego tematu o Polsce wiec nie wiem do czego pijesz:O owszem nick w tym temacie "przerazona emigrantka" moze swiadczyc o tym ze jestem przerazona muzlamanami, ale on jest z tematu o Polsce. Wybacz, ale nie mam potrzeby zmieniania nicka jesli chce sie wypowiedziec. A muzlmanami jestem przerazona takze.

Gość mi tam na rękę
a ztym alkocholem to ściema ja mam przyjaciela araba i on normalnie pije alkochol on tylko egzekwuje przestrzegania prawa od kobiet a tak to normalnie chodzi na dziwki chleje więc luz

Gość mi tam na rękę
krótko mówiąc oni przestrzegają "wygodnych" tradycji czyli np. uległa bez praw kobieta ale pić piją zdrady też wieć ok ISLAM ZAJEBISTA RELIGIA RELIGIA DLA FACETÓW !!!

Gość dla Ciebie to jest niepojete
a co bylo u nas na euro? ruscy mieli swieto i szli sobie z ruskimi komunistycznymi flagami PRZEZ NASZA STOLICE, u nas tez by tak bylo, nie boj sie :o

Gość Madziula123
mi tam na rękę Więcej takich debili jak ty i zepsujesz nam fajnych europejskich facetów :(

Gość P.S.Y.C.H.O
a co bylo u nas na euro? ruscy mieli swieto i szli sobie z ruskimi komunistycznymi flagami PRZEZ NASZA STOLICE, u nas tez by tak bylo, nie boj sie BO Polacy zamiast jak arabowie cenić swoją kulturę i inność to chcą być na siłę tolerancyjni jak zniewieściały słaby stary wymierający zachód ....