Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faxasza

Muslimy w Londynie.

Polecane posty

Gość Madziula123
mi tam na rękę Wypierdalaj stąd kretynie wkurwiasz mnie 😠

Gość 85473462363487
przerazona emigrantka A skąd jesteś ?

Gość dla Ciebie to jest niepojete
nie Polacy tylko popiertoleni politycy, jakos nie slyszalam, zeby Polacy (narod) popierali te.. "idee" :o

Gość Ja tam nie cierpię
Arabusków :o są tępi, aroganccy, nie szanują kobiet, fanatycy do tego brzydcy :o nudna egzotyka nie ma to jak zimna europejska uroda najlepsi oczywiście Słowianie :*****

Gość dla Ciebie to jest niepojete
co odswieze strone to wpiertala mi sie reklama rmf fm, zaraz szlag mnie trafi :o

Gość przerazona emigrantka
Mieszkam w obecnie w Norwegii, a dlaczego pytasz?

Gość P.S.Y.C.H.O
nie Polacy tylko popiertoleni politycy, jakos nie slyszalam, zeby Polacy (narod) popierali te.. "idee" No fakt ....dlatego Polacy pobili rosjan którzy też szukali zadymy

jak sie dowiesz co to adblock to szlag cie z pewnoscia nie trafi:)

Gość 85473462363487
tak się pytam z ciekawości w norwegi tyle arabów ???

Gość do tej ,co ma siano w glowie
czyli przerazonej emigrantki-mi to nic do twojego przerazonego nicka. Jednak jak "myslisz",ze nam nowy Hitler jest potrzebny,to jestes prawdziwa ofiara losu- w Polsce,czy gdziekolwiek!

Gość soszada
Wiecej odwaznych Brevikow nam potrzeba. To bohater! Wystrzelac i muzuzlmanskie scierwo i bilae dziwki co z nimi sie ruchaja i caly ich pomiot. Nienawidze muzulmanow. To jest tak wredne, zaklamane i popierdolone, ze slow brak.

Gość czyli jestes kwita
ty nienawidzisz ich,oni ciebie lol

Czy duzo w Norwegi ich jest? tak sporo, ale nie tyle co w UK, tu mamy ich tez w rzadzie, ale to sa raczej ci "cywilizowani", ktorzy mieszkaja tu od urodzenia z obywatelstwem. Co do hitlera to bylo to napisane z minka :O na koncu czyli dla mnie to zenujace i niesmaczne, ze tak musialam napisac, a jednak... Odczep sie wiec od tego stwierdzenia, bo cos czuje ze musisz jutro muslimskiemu kochankowi dywanik odkurzyc. Zajmij sie wiec lepiej tym niz czepianiem malo istotnych rzeczy.

Gość adelaida
co bys nie dolaczyla,przerazona emigrantko,do swojego tekstu.ze potrzebny jest nowy Hitler Europie,czy to :O czy to :D-nie zmieni to faktu,ze jest to absolutnie niewlasciwe myslenie!A raczej jego brak...I ja pisze nie majac ani kochanka,ani meza muslima wiec nie tedy droga ...

Gość soszada
Alez niech mnie nienawidza, byleby nienawidzili mnie siedzac u siebie a nie w Europie :D

Gość Scypion
norwegia były kraj wikingów a teraz to kraj żałosnych ciot z arabami na czele

Gość Scypion
to się dzieje gdy kraj jest bierny....robi się słaby

Gość Brevik
MOIM NASTĘPCY OCZYSZCZĄ NORWEGIĘ Z ROBACTWA !

Gość a nie moga po prostu
pierdolnąć na bliski wschód atom ?! było by po problemie

adelaida masz racje:) powinnam napisac, ze nalezy im dac wieksze prawa:) tedy byloby ok, a moze getta gdzie zyliby wedlug swoich zasad, ale w Europie do ktorej tak sie pchaja?

Gość soszada
Europa w swojej poprawnosci politycznej wpuscila konia trojanskiego w swoje progi. W calej Europie sa skupiska tego robactwa, wielu z nich studiuje na europejskich uczelniach wiedze wykorzysta oczywiscie przeciwko bialym, wielu z nich (tych o nizszym IQ) zapladnia biale kobiety (wiele Polek :O) plodzac nastepne pokolenie nienawoistnych Europie terrorystow. To juz jest wielki problem! I ma ktos racje piszac, ze nasze corki beda w szmatach na twarzy chodzily a za gwalt ktorego dopusci sie takie brudne zwierze zostana ukamieniowane przez inne brudne, tepe i cuchnace zwierzeta.

Gość munitomm
to ze muslimy to dzikie i tepe zwierzeta nikomu tlumaczyc nie trzeba..wystarczy popatrzec na swiat nauki i kultury chociazby, ilu znacie naukowcow i wynalazcow z arabiii czy innego muslistanu? jaki jest ich wklad w rozwoj tego swiata? prawie zerowy!

Gość adelaida
autorko,wiem,ze mam racje,w tym co napisalam (czytaj o Hitlerze) Ale obronczynia praw dla tych o ktorych mowa-tez nie jestem ;)

Gość przyjaciele nie rozumiem...
pO PIERWSZE: DOBRZE POJĘTA TOLERANCJA NIE POLEGA NA POZWALANIU NA PLUCIE SOBIE WQ TWARZ WE WLASNYM DOMU LECZ OPIERA SIE NA WZAJEMNYM SZACUNKU I DZIALA W OBIE STRONY, JESLI KTORAS ZE STRON NIE RESPEKTUJE JEJ WARUNKOW TO TRACI PRAWO DO BYCIA TOLEROWANYM!! a POZA TYM TO NIGDY NIE MOZNA ZAPOMINAC O TYM KTO JEST GOSCIEM A KTO GOSPODARZEM i jakie sa ich wzajemne role. gOSCI TRAKTUJE SIE GRZECZNIE ALE NIE MAJA ONI PRAWA RZADZIC SIE W CUDZYCH PROGACH I NARZUCAC SWOICH RACJI, GOSC KTORY BEDAC U MNIE PROBUJE SIE PANOSZYC A GDY JA GO ODWIEDZAM TO KRZYCZY ZE NIE BEDE SIE RZODZIC W JEGO DOMU TO NIE JEST GOSC MILE WIDZIANY

Gość eUROPA POWINNA BYC tolerancyjn
-a i otwarta, nawet bardzo bo to jest kwintesencja idealow zakorzenionych w jej nowoczesnej kulturze ...ale wylacznie wobec osob z wlasnego zachodniego kregu kulturowego w imie wlasnego dobrze pojetego interesu (w skali konkretnych krajow moznaby go nazwac racja stanu stojaca ponad wszystko inne) ma prawo wyslac te bande najezdzcow z powrotem tam skad przyjechali albo zadac do nich aby sie dostosowali do panujacych tu zasad czyli ... byli tolerancyjni i akceptujacy

Gość juz i tak za pozno
zobaczcie co te brudasy wyczynialy w Danii (chodzi o obchodzy Bozego Narodzenia), teraz Londyn. Ale jest takich przypadkow nie naglosnionych? Codziennie sie te brudasy mocniej rozpychaja, dla Europejczyka w Europie zaczyna brakowac miejsca. Francuzi maja muslimow, Niemcy maja muslimow, Wielka Brytania ma, Skandynawia rowniez, w Holandii sie panosza..... Najbogatsze kraje opanowuje brudna i nienawistna nam zaraza. Dla mnie wstretne sa tez Polki zyjace z takimi brudasami smierdzacymi :O

Gość Minodues
Wiecie co ludziska, pierwszy raz sie w zyciu ciesze, ze jest nas w Londynie duzo :) Proponuje dla rzadu Uk aby wpuscili nas jeszcze ze 2-3 miliony, naszych najlepszych kiboli i dali im wolna reke. Mysle, ze od razu ustanowia tutaj porzadek. Druga opcja to zproponowac dla wszytkich muslimow darmowy przejazd na wakacje we wlasnym kraju na czas nieokreslony i potem skasowac od razu wszelkie mozliwe prawa powrotu do innych krajow Europejskich.

Gość bedzie wojna bo zawsze
tak pokaz im,ze tylko piesciami mozna to zalatwic:O A nie pomyslalas, ze oni maja jakas bron a ty polskie wojsko w Afganistanie i niewyparzona gebe na kefe?

Gość morufffkaaaaaaa
Sory a oni co pokazuja??