Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxi1234567

tabletki antykoncepcyjne a stosunek przerywany

Polecane posty

Gość roxi1234567

Prosze was o pomoc :) biore tabletki juz 8 dzien przyjmuje je regularnie o stałej porze wszystko jest ok . wczoraj kochałam sie z chłopakiem najpierw bez gumki potem doszedł w gumce , mineło kilka godzin i zrobilismy to znowu w gumce . pozniej nad ranem znowu ale wszedł na jakis czas bez gumki ... jak myslicie czy bylam bezpieczna biorac tabletki ? bo troche sie martwie :(

Gość roxi1234567
dzieki :) bo narazie nie chce by moj tż konczył we mnie .

Gość roxi1234567
troszke sie jednak niepokoje :( dzis mam bole podbrzusza jak na okres ... a do konca opakowania jeszcze troszke zostalo

Gość pani_fiolek
bierzesz tabletki i bzykasz się w gumce?? i jeszcze martwisz się, że możesz być w ciąży :) proszę Cię nie szalej, biorąc tabletki nie musisz się o nic martwić, po co truć organizm skoro i tak używasz gumki :) maskra

Gość hds
Ja rok biorę tabletki i w ciążę nie zaszłam:)

Gość roxi1234567
tak ale robiłam to takze bez gumki . Dopiero rozpoczełam branie tabletek dzis jest chyba 10 ... wiec nie mam zamiaru odstawic juz gumek i szalec na cAŁEGO . wszystko przyjdzie z czasem

Gość pani_fiolek
ja brałam tabletki ponad rok, i jesteś zabezpieczona od pierwszego dnia brania tabletek, a skoro bierzesz je regularnie to nie masz powodu do stresu, odstaw gumki!!! :)

Gość hds
od pierwszego dnia brania tabletek jestes zabezpieczona, masakra... nie kumam sensu tego forum...

Gość roxi1234567
lekarz mi "niby objasnil" ze w pierwszym dniu okresu . a ja mam najpierw plamienie a po kilku godzinach okres sie rozkreca takiego plamienia dostalam okolo 16 i poczekałam sobie do 20 bo tak chcialam brac tabsy . ale potem chcialam sie dowiedziec czegos o tabletkach i zaczełam miec watpliowsci bo jedni mowia ze plamienie to dzien krwawienia a inni ze nie ;/ takze mialam tak samo jak dziewczyny ktore wzieły podczas plamienia okres sie zatrzymał na drugi dzien byl skapy a potem juz tylko plamienia .

Gość roxi1234567
o to wlasnie mi chodzi bo ja wiem ze od 1 dnia jestem zabezpieczona tylko kazdy inaczej mowi jak wyglada 1 dzien inni ze plamienia drudzy ze krwawienie . i dlatego mam watpliwosci az taka glupia to nie jestem

Gość roxi1234567
wypowie sie ktos jeszcze :) ?

Gość roxi1234567
czyli w koncu dobrze przyjełam te tabletki czy nie ?

Gość roxi1234567
prosze o odp bo sie juz troszke pogubilam

Gość roxi1234567
?

Gość roxi1234567
nie wiem co jest caly dzien boli mnie brzuch :(