Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cherryl

Jak nazwać taką osobę? Ma jakieś zaburzenia?

Polecane posty

Może jest tu ktoś kto orientuje się w zaburzeniach czy osobowości? Chodzi o młodą dziewczynę (22 lata), która lubi burzliwe związki. Kłótnie (np po alkoholu), celowe wzbudzanie zazdrości w drugiej osobie i czerpanie z tego przyjemności, różne sceny, a nawet sytuacje, w których to facet ma jakieś chore akcje, ona jest tym zraniona, ale mimo to, gdzieś głęboko w środku jej się to podoba?

Gość Chelm na lewej stronie
pachnie borderline

Gość nie szukajcie wszędzie
zaburzeń znawcy od siedmiu boleści może w dzieciństwie jej ojciec był typem rozrabiaki, albo jak była nastolatka z takim chłopakiem się szlajała i to sobie wkodowała. może mieć taką osobowość, z deka narcystyczną (chce być dla faceta naj naj naj, stąd jej się podoba jak on jest zazdrośnikiem) bo może uznawać że np. jedynie emocje jakie ktoś odczuwa w związku swiadczą o prawdziwości uczucia. i tak jest włąśnie w nastoletnich związkach, miłość dojrzała jest już inna

Kontakty z ojcem kiepskie (rodzice rozwiedzeni, a i ojciec zimny), przez całe nastoletnie życie żadnych związków, za to masa kompleksów

Gość nie szukajcie wszędzie
czyli druga część się zgadza: poszukiwanie emocji i chęć bycia ważną jak dla mnie to niedojrzałość po prostu, z czasem się nauczysz na czym polega prawdziwe zainteresowanie, szacunek do siebie w związku, docenisz siebie, zaakceptujesz, w końcu to Ty rządzisz swoim życiem, a nie ktoś inny

Faktycznie, jedynie silne emocje z jego strony były dla mnie oznaką, że mi zależy. To, że za mnąlatał i nie wiedział, czy go chcęczy nie teżsprawiało, że czułam siępewniej, miałam ugruntowanąpozycję. W każdym razie trochęsięobawiam tego co siędzieje. Nikt spośród moich znajomych takich nie jest, oprócz byłego chłopaka mojej koleżanki. Leczy się, bierze leki, a ja niestety mam z nim wiele wspólnego...

Gość kamil jgora
syndrom DDA

Gość znam taka........
Patrycja ma na imie:D moze mowimy o tej samej???