Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawalek papieru

Czy mozna odzyskac godność

Polecane posty

Gość kawalek papieru

facet zdradza, ty wybaczasz i on wraca, robi to poraz drugi i trzeci...znowu pozwalasz mu wrocic..on przestaje Cie szanować a ty myslisz ze zrobilas to w imie milosci...jak odzyskac siebie? jak odzyskac godność? czy ktos umie sie podzielic swoimi doswiadczeniami?

Gość catcate
to jest jak kawałek papieru, jak zostanie raz zgniecona, ciężko przywrócić do dawnej formy ;)

Gość mnhbf
Odciąć się raz na zawsze od tego faceta, zrozumieć swój błąd i więcej nie pozwalać się tak traktować.

Gość kawalek papieru
najgorsze jest to, ze ja to wszystko rozumiem, o czym piszecie i wiem ze najlepiej byłoby uciec z tego...lecz jak dla mnie to nie jest łatwe, czuje jakies owładnięcie ta osobą, manipulacje, uzaleznienie...

Gość mika biała
Autorko - ciężko jest odzyskać szacunek do samej siebie, wierz mi !!! Oczywiście odejście to podstawa bo to On Ciebie nie szanuje , raz wybaczyć można kolejne razy to już samo przyzwolenie na nastepne. Ale nawet po odejściu odzyskanie równowagi jest baaardzo trudne i wydaje mi się , że najlepszym lekarstwem jest .....druga miłość i drugi partner , który ma do nas szacunek , wtedy być może zapomina się ale jeśli człowiek zostaje sam lub co gorsza tkwi w tym to nie ma szans. Wiem to z autopsji niestety :((

Gość mika biała
wejdź na stronę kobieceserca.pl i tam znajdź pozycję ksiązki uzaleźnienie od miłości bo to co piszesz to klasyka !!!

Gość yh67u8
Więc nie masz możliwości, aby odzyskać godność, bo jesteś psychicznie zależna od drugiej osoby - jakbyś była jego niewolnicą.

Gość yh67u8
A moim zdaniem błędem jest przejście z jednego związku w drugi. Po rozstaniu musisz przez jakiś czas pobyć sama i popracować nad poczuciem własnej wartości. To Ty sama musisz mieć szacunek do siebie, a nie szukać go u innych, bo to skończy się tym, że znów uzależnisz się od kogoś.

Gość kałach z jednym nabojem
godnosci nie mozna stracic przede wszystkim... weż 10 zł i pomyśl, że to twoja godność zemnij, rozdepcz a potem podnieś rozprostuj i idź kupić chleb i mleko kupisz? kupisz

Gość Niemiecka nie pancerna
Facet , który wielokrotnie zdradza i wraca niestety ale tej godności też nie ma.

Gość kałach z jednym nabojem
nie ma? on ma to w pompie :D wyprane, wyprasowane jest gdzie usiaść i komu robić wode z mózgu a to co czuje kobieta było mu obojętne od samego poczatku, on swoja godność ulokował w wygodzie swojej dupy :)