Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agula8

diane 35 wycofane z rynku we Francji

Polecane posty

Gość agula8

ponoć zmarło 5 kobiet które brały te tabsy, trwają badania, ale profilaktycznie wycofano z rynku-info z rmf-u

Gość mieszkam w Szkocjiii
brałam jako studentka, czyli 8 lat temu przez 1,5 roku z przerwą i nic mi nie było ... a buźka - wspaniała :) ale poczytam na ten temat zc ciekawości, zaraz wygugluję

Gość Botrystusek
Ja je bralam 2 lata... przestalam brac i 7miesiecy nie mialam okresu !! i mimo leczenia nadal mam problemy z tym i cera...gorzej byc nie moze !! :( odradzam to świństwo Naprawde !!! Wole gumki lub wpaść niz faszerowac sie tabletkami ktorzy zalecaja lekarze mimo tego ze nie robia dokladnych badan !!!!

Gość upupvupu
Każde tabletki antykoncepcyjne niosą za sobą ryzyko wystąpienia zakrzepicy. To żadna nowość.

Gość agiew
Moze to i dobrze? Sama jestem przeciwniczką takich tabletek. Sama miałam po nich duże skutki uboczne, wiec odstawiłam i obecnie korzystam z Cyclotestu - komputerka cyklu

Gość akakaraka
Z tego co mówili, to sa to tabletki z przeznaczeniem do leczenia trądziku, czyli do stosowania max 0.5 roku. To, ze lekarze stosowali to jako antykoncepcję przez okres o wiele dłuższy niż te 6mcy, to może być właśnie problemem.