Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aslw;d;

dzisiaj o 18,15 ogladajcie TV TRWAM a o 20,00 TV PULS

Polecane posty

Gość iq198
wybitny idiota :D

Gość mmmm1234
sram ta tv trwam i mohery rydzka

Gość Szpindlerowy mlyn
bede ogladac

Gość a czy będzie w tej tv
Dlaczego dookoła brzozy wycięto drzewa a za chwilę dlaczego rosną :D Wycięto bo były połamane więc jak rosną. To jak w filmie Anatomia upadku, jeden świadek mówi o tym jak tutka drzewa łamała a drugi zdjęcia z motolotni daje, że nie łamała. To ma świadczyć o niewiarygodności raportu Millera :D Jak Macierewicz pieprzył androny to w porzo, "świadkowie" sprzecznie mówią to w porzo. Oni są wiarygodni :D A z tymi pomyłkami przy pogrzebach to i pośpiech i bałagan i zwykłe pomyłki jak np. ze śp. Walentynowicz. Wnuk identyfikował zwłoki to pochowali a po dostaniu dokumentacji medycznej dymu narobił i rzeczywiście pomyłka ale kto rozpoznał i był pewien, no on! :D Kasa misiu, kasa!

ja ogladalam sobie wczoraj na yutubie.......po obejrzeniu chyba nikt nie powinien miec watpliwosci ze to byl zamach co powiecie na na to ze -jak stwierdzili polscy panowie ubrani w mundury wojskowe ze ---na pytanie czy byl trotyl to powiedzieli ze ----nie mowia ze nie bylo tylko nie stwierdzono...hahahah... scieta zostala brzoza a za nia staly wieksze drzewa i nie byly ruszone caly teren zaraz po katastrofie zostal zrekultywowany.... mam jeszcze jedno pytanie dla tych ktorzy twierdza ze to pisowcy klamia ...ze wymyslaja....ja w pisie nie jestem ale to robota kremla....ktos stwierdzil ze jak by ruscy chcieli to by to zrobili gdzie indziej-najciemniej pod latarnia....na razie to pytanie zostawie dla siebie

Gość masaaaakra!
temat zastępczy ale co kraj to obyczaj.....

Gość iq198
i jeszcze jeden ważny wątek z filmu Gargas- firma SmallGIS która robiła ekspertyze dla prokuratury wyraźnie napisała o eksplozjach, a prokuratura dalej przekłamała to jako "pożar" a nie eksplozja :D:D:D

niedrzeć się już. Obejrzyjcie a pńtem gadajcie. Kto zrozumie to zrozumie. A kto nie? To i cepem nieprzetłumaczysz. Niech każdy myśli po swojemu..dyskusja.po filmie.

Gość dcecceec
zaczeło sie wlaczcie TV TRWAM

Gość malinowa ania
swędzi mnie cipka

Gość ciekawe rzeczy mowi
jw

Gość może ma
a co się stało w Smoleńsku?

Gość wyrosła brzoza
rrrrrrrr

Gość iq198
za chwile na TV PULS !!!!

Gość nie sluchaj kretynek
oglądacie? SZOKE! :O

Gość niveakrem
jakis oddzial psychiatryczny dzis otworzyli i uciekles???chyba ten na ktorym powinien znalezc sie jarek ze swoja ekipa

Gość Jaki widzisz problem?
Nie mam zaprogramowanej telewizji Trwam. Smoleńsk wychodzi mi bokiem wole poczytać książkę.Od tych spraw są eksperci.

Gość hjfdghd
Najbardziej szokujące i idiotyczne jest zachowanie największej rangi profesorów którzy wmawiają narodowi że mała brzóżka rozj...ała samolot na 100 tysięcy kawałków!!!!!! Dal porównania: Samolot rozbił się w nocy około 1000 metrów od pasa startowego lotniska Domodiedowo w gęsto zalesionym terenie. Spadł na brzozowy las. Mimo że maszyna skosiła ponad 100 metrów lasu i straciła skrzydła, jej kadłub nie rozpadł się. Wszyscy członkowie załogi przeżyli, ale czterech odniosło bardzo poważne obrażenia. NIE RÓBCIE Z LUDZI IDIOTÓW!!!!! JAK WILECY PROFESOROWIE MOGA POPIERAĆ TAKIE BREDNIE???!!!!!!!!!

NO I JAK ? GDZIE SA CI WSZYSCY MADRZY KTORZY WIERZA MAKOWI? I PO ?ORAZ PANU TUSKOWI NA KTOREGO JUZ NIE MOGE PATRZEC!!!

Gość iq198
Tusk w koncu zawiśnie na stryczku, doigra sie

Zauważcie, że nie było ani jednego całego ciała. Pierwszy raz coś takiego się zdarzyło. ekipa ratownicza, która tam ptzyjechała, myślała, że ciała zostały usunięte, a one były porozrywane i porozrzucane. Samolot był także rozrzucony i w kawałkach. Niemożliwe jest to po oberwaniu skrzydła i upadku ślizgowym. Do tego brzegi wywinięte na zewnątrz, cement na szybach i ślady materiałów wybuchowych. Zobaczcie zdjęcia i film, jak wyglądał wypadek w lesie kabackim, kiedy zginęła Anna Jantar. Sam to widziałem, a jak to wyglądało. Samolot za nisko leciał, załoga już nie mogła go poderwać, ale musiało też dojść do eksplozji. Za dużo tam zbiegów okoliczności. Przestawiony wysokościomierz barometryczny, brak ILS na lotnisku, mgła, cement używany przez Rosjan do tworzenia sztucznych chmur, ignorowanie alarmu o zbyt niskim położeniu samolotu. Głęboki parów przed lotniskiem i drzewa. Zacieranie śladów przez Rosjan. Zatajenie wyników materiałów mogących być wybuchowymi przez prokuraturę. i jeszcze cała masa innych rzeczy. Do tego dochodzi walka PO o władzę i fotel prezydencki.

Gość ja78
Przecież wystarczy pomyśleć kto był na pokładzie samolotu Generałowie NATO, Prezydent RP - który nie chciał by rosjanie przejeli w Posce gaz i budowali rurociąg NordStrem ze szwabami, Prezes IPN ktory miał wiedzę o WSI i jego agentach w Polsce .., Skrzypek - PREZES NBP - ktory nie chciał wprowadzenia w Polsce Euro ... itp... i TACY ludzie NIE GINĄ PRZYPADKOWO!

masaaaakra! temat zastępczy ale co kraj to obyczaj..... Uważasz zamordowanie najważniejszych osób w Państwie i destabilizację Państwa za temat zastępczy?

Anna Jantar zginęła w 1980 cm al. Krakowskie. Leciała ił 62 M. Kopernik a w 1987 rozbił się Kościuszko też ił 62. Jak ktoś zobaczy film to zauważy kometarz gdzie wprost mówi się że Ruscy nie chcieli się przyznać do wady silników ił 62

a coz za cisza???? gdzie sie podziali ci ktorzy mowili ze smolensk to temat zastepczy?Gdzie oni są? Gdzie wszyscy moi przyjaciele -ele-ele-ele-ele-ele Zabrakło ich Choć zawsze było ich niewielu -elu-elu-elu-elu-elu Schowali się Po różnych mrocznych instytucjach -ucja-ucja-ucja-ucja-ucja Pożarła ich Galopująca prostytucja -ucja-ucja-ucja-ucja-ucja Gdzie sa moi przyjaciele Bojownicy z tamtych lat Zawsze było ich niewielu Teraz jestem sam Co to za pan Tak kulturalnie opowiada Jak się stara ładnie siedzieć i wysławiać Ach co za ton co za uklon Co za miara w kazdym zdaniu I jakie mądre przekonania -ania-ania-ania-ania-ania Gdzie są moi przyjaciele Bojownicy z tamtych lat Zawsze było ich niewielu Teraz jestem sam Oto sa oto wszyscy sa Przyjaciele moi z wielu stron Co za pochód co za piękny krok Maszerują ramie w ramie wprost I w bamboszach, w garniturach Z pidżamami pod pachami Z posadami, podatkami i z białymi chorągwiami Idą tłumy ich tłumy ich Tłumy ich tłumy ich Tłumy ich tłumy ich Tłumy ich... Gdzie oni są Gdzie oni są Zabrakło ich Zabrakło ich Gdzie oni są Zabrakło ich Gdzie oni są Zabrakło ich Gdzie oni są Zabrakło ich Gdzie oni są Zabrakło ich Gdzie oni są Gdzie oni są Zabrakło ich... Gdzie oni są są są są są są są są są są są są...