Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość anastazja 22

perforacja przegrody nosa,przeszczep

Polecane posty

Gość Igo L
Czy ktoś z Was jest po udanym zabiegu perforacji przegrody ? p.s. Do postu nad-nie wierz nigdy kobiecie:P A tak serio, to w Polszy faktycznie kompetentnych specjalistów jak na wymarciu :P

Gość gość
Alexiej czy mógłbyś podać namiary na priv - email??? Chciałabym dowiedzieć się o leczenie w stanach i ogólnie..... Pozdrawiam

Gość gość
aniaoo co to jest 10%pewnosci...:( a ze w Pl plastyka jest laczaona z wszystkim - 3 w jedynym-full service:O to juz, wiem , potem jak trafi się na byle kogo,tak to sie czesto konczy... czyli jak w poprzednich wypowiedziach ehhh

Gość gość
Da sie w ogole zyc bez przegrody?

Gość senny79
Tez mam to samo po prostowaniu przegrody.. Po zabiegu ok dwa tygodnie wydmuchnalem z nosa kawalek przegrody a nawet nue wiedzualem co to jest.. Minelo kilka lat i wkurzala mnie suchosc w nosie i slaby oddech. Okazalo sie ze jest perforacja 16mm x 7 mm Generalnie nie wiem co dalej bo kazdy lekarz odradza ingerencje. Krwawic nie krwawi ale mam bole glowy i suchosc w nosie. Dziwi mnie ze nie mozna tego naprawic podczas gdy chwala sie lekarze przeszczepaniem calej twarzy. To jest serio uciazliwe i ta swiadomosc jest dobijajaca. Jest ktos w Polsce kto zamyka te perforacje i robi to rzetelnie ? Pozdrawiam

Gość gość
Czy znacie lekarzy z Wielkopolski ktorzy podejmują się takich zabiegów? Ze skutecznością oczywiscie.

Gość gość
anastazja22 i jak teraz po zabiegu? Jest ok? Jaką metodą zamykali Ci tą perforację w Pszczynie? Pytam bo mam podobny problem i chciałam poznać efekty takiego zabiegu

Gość Anastazja 22
Hejka wszystkim zainteresowanym ☺ dzis jako,ze minęła mi jakiś czas temu kolejna (4) rocznica operacji przypomniałam sobie o wpisie tutaj ☺ powiem szczerze,ze czuje jakbym wtedy dostała nowy nos, od czasu opercji na palcach jednej ręki mogę policzyć ul razy lala mi się krew z nosa ☺ od tamtego czasu z racji swojego hobby dostałam kilka razy piłka w nos, nic się nie stalo ☺ oddycha mi się świetnie, czuje tylko o czasu do czasu suchosc w nosie ale maść z witaminą "a" daje radę ☺ ktoś powyżej pytał o metodę...Ja miałam pobierany materiał głównie z zebra, prócz tego mam w nosie na stałe przytwierdona platynowa płytkę... w niczym mi ona jednak nie przeszkadza ☺ polecam wybrać się do kliniki i popytać lekarzy i szczegóły operacji ☺ wiadomo,ze każdy przypadek jest inny i niekoniecznie to co mi robili będą robić Tobie ☺ pozdrawiam ☺

Gość patipatipat
Anastazja22, widzę, że jesteś jedną z nielicznych osób chwalących zabieg, co daje mi odrobinę nadziei. Mam perforację, o której wiem od niecałego roku, w Polsce lekarze odradzali mi zabiegu, będę miała konsultacje za granicą. Bardzo się powiększyła od czasu wykrycia, co prawda nie mam już krwawień, ale bóle w okolicy zatok ostatnio bardzo się nasiliły, nie potrafię wyjść z domu bez maści nawilżające nos, w okresie zimowym, gdy ogrzewa się dom, samochód, ciężko mi oddychać i czuję ucisk u nasady nosa.. Same nieprzyjemności. Mogłabyś proszę odpisać, gdzie wykonałaś zabieg, podać jakieś namiary? Dużo w polskin internecie szukałam, niewiele znalazłam i już traciłam wiarę, aż zobaczyłam Twój post.

Gość gość
Poprawilo sie cos w tym temacie w Polsce bo mam perforacje przegrody nosowej i chcial bym to zrobic. Sielsia-med widzialem ze naprawila u anastazji warto jechac tam 600 km na konsultacje? Gdzie robiliscie podzielcie sie opinia, W Warszawie jest ktos kompetetny od tego schorzenia?

Gość gość
Patipatipat gdzie za granica bylas na konsultacji i jak poszlo?

Gość gość
a powiedz mi 1 konsultacjie mialas w dusseldorfie czy w innym miescie bo tez jest gotowy poddac sie operacji na zachodzie i jakie koszta

Gość gość
Pati powiedz z jakim lekarzem sie kontaktowalas i jak wszystko wygladalo bo juz mnie to tak meczy i nie wiem co robic Pozdrawiam

Gość gość
Anastazja gdzie robiłaś perforacje? Są tu inne osoby które robiły i mogą polecić lekarza?

Gość gość
Anastazja robila w sielsia med, od siebie moge powiedziec ze robia to w krajmedzie jak i napewno w wielu innych miejscach ale pytanie z jakimi efektami. Lub zostaje USA albo Niemcy.

Gość gość
Witam, mam ten sam problem. performacja przegrody. wiem o niej jakieś 7 lat. nie miałam z tym problemu ... dobrze oddychalam, czasami gwizdalam nosem. natomiast od kilku miesięcy momentami przytyka mi się nos całkowicie, czuje rozpychanie w żarówkach, uczucie zalegania czego w gardle. zastanawiam się czy to przez ta perforacje? czy miał ktoś z was takie objawy. ?

Gość gość
Czyść nos roztworem soli mi to pomaga fix sin lub coś podobnego ewentualnie w butelkach małych z apteki.

Gość gość
Jakiś czas temu znalazłem bardzo dobrego specjalistę od septumperforation w Niemczech z bardzo wysokim wskaźnikiem sukcesu jak by ktoś bym zainteresowany wymianą opinii na temat lekaży to jestem otwarty.

Gość gość
A co myślicie na temat obduratorow, klipsow na przegrode?

Gość gość
Z tego co czytałem nie każdy je toleruje i mogą podrażnia śluzówkę nosa czym będzie skutkować powiększenie się dziury

Gość gość
Czy orientujesz się ile kosztuje zabieg w Niemczech ?

Gość gość
Zabieg nie kosztuje aż tak dużo 3,5 tys euro ale dochodzi do tego hospitalizacji ponad 2gie tyle

Gość gość
proszę o informacje na temat zamykania perforacji w niemczech

Gość gość
Jakich informacji potrzebujesz? Dokładnie

Gość gość
namiary na dobrego specjaliste w tych sprawach ,adres.A może w Polsce ktoś się tym dobrze zajmuje.

Gość gość
W Niemczech z tego co się dowiedziałem dobrym specjalista jest Dr. Thoralf Stange z Neuss, W Polsce Dr. Krajewski robi kilka takich operacji rocznie. W Niemczech będę miał konsultacje w listopadzie dopiero wtedy coś więcej będę mógł powiedzieć. Ale wiem że dr stange wielu ludziom zamykał takie dziury. Pozdrawiam

Gość gość
Chciałabym z panem porozmawiać telefonicznie czy jest taka możliwość?Jeśli nie to jak umówić się na konsultację w Niemczech proszę o więcej informacji.A dr.Krajewski z jakiego jest miasta.

Gość gość
Dr Krajewski przyjmuje w Warszawie w krajmed, odnośnie Niemiec można umówić się telefonicznie lub przez email będę popołudniu w domu to wyślę link kliniki w Niemczech.

Gość gość
Dziękuję za informacje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się