Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

zawsze będe sama...;-(

Polecane posty

Gość fdsahfg
whedif, chlanie to nie jest dobry scenariusz, ja niestety muszę mykać, może będzie okazja pogadać jeszcze:) papa:)

nie jestem żadną wiedźmą wbrew temu co na kafe można przrczytać. ja tylko nie lubię jak kobiety pisza o małżeństwie. statystyki nie po to są, żenby sie ich bać i pozwalać by trywializowały nasze spojrzenie na pewne sprawy. to jest po to, by raczej widzieć jak kruche sa związki i tym bardziej jak należy o nie się troszczyć. a oni mi wymieniają ile jest z dzieci, a męża ile nie jest. a pytam- odwróćmy to i tez sie wypowiedzcie. nie umieją. dla mnie to dowód- nie mają pojęcia , nie doceniają roli małżeństwa, nie widzą i nie chcą widzieć. chyba, że rzczywiście każda Polka ma tak fatalne doświadczenia i taką samotność w związku, że musi mieć takie podejscie do spraw. przykre to

Gość bombajbaj
Zycze Ci zeby powiodl sie Twoj plan i Tego zebys spotakala odpowiedniego faceta na swojej drodze Sobie tez tago zycze A juz starcilem nadzieje ze sa osoby podobne do mnie

Gość 1 0 0 % prawda
Poproście Pana, Pan Was wysłucha. Podążajcie za Pana wskazówkami.

dziękuję wszytskim za wartościową rozmowę- to bardzo rzadkie na tym forum. whedif- pozdrawiam Cię, fajna jesteś babka. szkoda, że nie można sie z Toba przyjaźnić

Gość 1 0 0 % prawda
Wam doradzam a sobie to pomóc nie potrafię. Chciałbym ludzi pokochać. Chciałby się zakochać z wzajemnością. Założyć rodzinę, mieć Dzieci. Patrzeć jak dorastają. Potem Wnuki. Tez patrzeć jak dorastają...

Gość bombajbaj
Twoje przezycia otworzyly Ci oczy Badz wdzieczna za to bo nie ma nic piekniejszego od zycia w swiadomosci

Gość 1 0 0 % prawda
Straszne jest nie lubić nikogo. Nawet największe zwyrodnialce mają kogoś na kim im zależy a ja mimo że nie jestem jakimś sadystą, to nie potrafię kochać drugiego człowieka. Straszne to jest, kiedy się żyje duchowo jak samotnik. Życzę Wam żeby się udało każdemu z osobna.

można się ze mną przyjaźnić na kafe;) ja jestem szczera jak piszę z Tobą, heloiza, a nie zawsze jestem szczera na forum. zawsze piszę wszystko co mi przyjdzie na myśl na tematach które zakładasz, inncyh nie traktuję tak poważnie. możesz werzyć lub nie :)

najgorsze jest to ile się boję...najgorsze jest to, że w sumie nie wyobrazam sobie życia....nie widze się w niczym i teraz jak kończę studia, to mam ochotę zatrzymać zcas jak nigdy w życiu. ze strachu- kończy się etap edukaji, jedyny jaki znałam do tej pory. cokowliek przyjdzie, boję sie tego....

wierzę, miło mi;-) oglądałas film Totalna Magia? albo Thelma i Lousie? czasem jak coś napiszesz to mam ochotę przyjaźnić się z Tobą jak w tych dwóch filmach;-))))))

no i chodzić na drinki, na cichacze, jak faceci, przy barze, patrząc każda przed siebie i niewiele mówiąc, potem uścisnąc sobie ręce i iść do domu, umówic się tylko na nastepony raz;-)

nie oglądałam tych filmów:( ale podoba mi się Twoja wizja naszych alko-spotkań:D

Gość bombajbaj
E tam Ja zdecydowanie wiecej ludzi nie lubie Ale jakos kocham wszystkich Wiem ze musza byc rozni ludzie I to jak postepuja nie jest ich wyborem swiadomym tylko reakcja Zdecydowana wiekszosc ludzi dziala reagujac Naprawde nieliczni robia cos swiadomie

whedif- jak lubisz tyle siedzieć w necie, to obejrzyj sobie, są na playtube.pl na bank.;-) a drinki cichacze to są najbardziej relaksujące spotkania, szkoda, że nie ma z kim ich uskuteczniać

Gość bombajbaj
heloiza999 i whedif To kiedy sie spotykamy przy tym barze?

Gość bombajbaj
pomylilem sie Ale okazalo sie tak jak zawsze Fanie by bylo ale jak co do czego to nikt sie nie spotka

Gość bombajbaj
Co to za problem ustalic czas i miejsce

Gość bombajbaj
Skad jestescie?

Gość 1 0 0 % prawda
Obrażam wszystkich w myślach nawet osoby dobre które mi nic nie zrobiły jak to wytłumaczyć ? Tez jestem szczery na forum. Ogólnie staram się już nie kłamać. Kiedyś dużo kłamałem, przeklinałem. Teraz jak już wspominałem, staram się nie kłamać, mało przeklinam, najczęściej tylko w myślach, lecz zdecydowanie o wiele mniej niż kiedyś. Ludzi się powinno szanować, chcę szanować, ale jakoś mi nie wychodzi, chociaż jest chyba lepiej. Kiedy gadam komuś że go lubię, to sam sobie przeczę, lecz nie powiem tej osobie potem, wiesz żartowałem że ciebie lubię. Nie chcę przykrości sprawić. Zastanawiam się czy czasami nie jestem nasieniem węża. Wszystko możliwe, ale oby to nie była prawda. Może jestem tak zepsuty, że straciłem wszelakie dobre uczucia. Pan głosił że człowiek popełnia grzechy, które z czasem się kumulują, jest ich coraz więcej aż staje się nie czułym na wszelkie dobro a w ostateczności dusza wypiera się Pana i czeka na nią piekło wieczne. Czyli we mnie już tak zakorzenione jest zło, że po śmierci może świadomie moja dusza wyprzeć się Naszego Pana.

Gość bombajbaj
Stary wyluzuj Bo podchodzisz pod jakiegos fanatyka religijnego a ja sie takich zwyczajnie boje

Gość 1 0 0 % prawda
Moja rada. Nie pijcie, pijąc alkohol zabijacie Siebie. Nie dawno to do mnie dotarło, że nie zabijaj, nie chodzi tylko o to żeby ludzi nie zabijać, lecz też nie palić papierosów itp nie brać narkotyków oraz nie pić alkoholu. Tylko daje rady.

Gość bombajbaj
Dobranoc No mozna jutro popisac

Gość bombajbaj
1 0 0 % prawda To ja Tobie dam rade Wez sie upij i uzalaj sie nad soba tak bardzo az cie zakluje w dolku Moze pomoze i wezmiesz sie w garsc

Gość 1 0 0 % prawda
Bombajaj nie jestem fanatykiem religijnym zapewniam Cie :) Nie chodzę do kościoła nie przepadam za księżami. Czytałem Biblię mam nadal dalej czytać, tylko teraz nie mam ochoty. Może tak brzmi trochę jak bym był fanatykiem religijnym. Przepraszam. Nie bój się, tylko chcę pomóc. Musimy przestrzegać nakazów Pana żeby lepiej się żyło. Żeby Nas zły nie opętał. Zresztą mnie już opętał albo jestem jednym z nich. W każdym bądź razie tylko daję dobre rady.

Gość 1 0 0 % prawda
Bombajaj kiedyś bardzo dużo chlałem, teraz już nie chcę pić. Dobranoc Wam tez idę spróbować zasnąć

Gość bombajbaj
Co dla jednego dobre nie musi byc dobre dla drugiego Pamietaj o tym udzielajac rad