Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena17

LUDZIE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Mam problem. Otóż zazwyczaj okres dostaje co 31 dni. A więc ostatni była 23.12. Natomiast w sylwestra pieściłam się z chłopakiem ale nie było sexu ocieraliśmy się tylko swoimi narządami, teraz jakoś tydzień temu miałam angine i brałam 3 dni antybiotyk ceroxim 500 i do tej pory nie mam okresu nie bolą mnie piersi ani nic, jakoś 2 dni temu bolał mnie brzuch tak jakby na okres ale niestety nie ma do dziś czy możliwe ze jestem w ciąży??? w 34 dniu zrobiłam sobie test ale wyszedł negatywny i po 4 dniach a więc wczoraj zrobiłam kolejny rano i też wyszedł negatywny. Czy to może być ciąża czy to po antybiotykach tak?? strasznie się martwie może miał z was ktoś tak podobnie?? spóżnia mi się już tydzień

Gość Okruszek17
Mi też się spóźniał tydzień i myślałam, że jestem w ciąży.. W rezultacie nażarłam się tylko nerwów chociaz test wychodził negatywny. Zresztą jeśli Ci się nie spuścił to w ciąży na pewno nie jesteś . Poczekaj jeszcze trochę i nie panikuj ; P

Gość wrozka ciazowa
Zresztą jeśli Ci się nie spuścił to w ciąży na pewno nie jesteś.. Oj ludzie,ludzie :)

Gość wrozka ciazowa
Lena,jesli nie było seksu to nie jestes w ciazy

to już chyba takie urojenie;/ ale sami wiecie niektórzy twierdza że po takim ocieraniu można zajść w ciąże

Gość żelkisia
Stosujesz tabletki anty? Moja kuzynka stosowała tabl. anty, potem lekarz zalecił jej antybiotyk, który rozregulował całą owulację, tabletki anty nie zadziałały jak powinny i doczekali się z mężem kolejnej dzidzi. Być może więc u Ciebie też jest po prostu rozregulowanie po antybiotyku i dlatego miesiączka się spóźnia. Bo ciąża podczas niepełnego stosunku to chyba raczej nie. :)