Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wciaz zajeta zyciem

ile czekaliscie na mieszkanie splodzielcze lub socjalne?

Polecane posty

Gość wciaz zajeta zyciem

prosze o odpowiedz osoby ktore juz dostaly lub czekaja na takowe ja czekam juz 4 lata bo podobno mam dobre warunki mieszkaniowe ,mamy 5 dzieci

Gość nie pytaj się o to tutaj!
Bo tutaj są same chamy, i Cię zaczną obrażać. Nie potrzebnie pytasz,na prawde. zaraz wyzwą cie od beneficiarzy,bo oni tutaj wszyscy są w uk i ciezko pracują są święci nic nie ciągnal. Mają studia i cie poniżą. Wiec zrezygnuj,lepiej tam sie od kogos dowiedz.

Gość wciaz zajeta zyciem
hehehhe wiem,wiem masz zupelna racje :) wszyscy sa tu poukladani i zarabiaja po 5 tys miesiecznie pomimo tego ze mamy liczna rodzinke...ciezko pracujemy.... swojego czasu mialam swoj wlasny biznes gdzie pracowalam po 10 godzin dziennie i nie potrafilabym usiedziec w domu teraz moje dziecko jest male wiec mam 2 lata przerwy i nikt mi nie zabroni posiedziec w domu wiec nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora jestesmy tu juz 7 lat....pracujemy,placimy odatki i mysle ze tak samo nam sie nalezy pomoc jak i ludzia innej narodowosci...jesli ktos mysli inaczej .,....mam to w D...E :) POZDRAWIAM

Gość jskdsd
Ja czekam na mieszkanie socjalne 2 lata tyle,ze nie mam dzieci,jeszcze bede czekac jakies 5 lat

Gość nie pytaj się o to tutaj!
niestety ale tutaj zaraz sie zjadą i cie obraża,tutaj to norma:/ to dość sporo jesteś,moze ktos życzliwy odpisze kto tez czeka:)

Gość wciaz zajeta zyciem
my gdybysmy nie mieli dzieci pewnie juz bysmy dostali cos bo tlumacza nam to tym, ze nie maja duzo domow 3 lub 4 pokojowych

Moja koleżanka mieszka z mężem,synem,swoją mamą i siostrą i czekali na mieszkanie ok 3-4 lata. nie doczekali się i wzięli dom na kredyt (w uk).

Gość po to sa rekawiczki
Czekamy 4 lata, mamy 1 dziecko i nie najlepsze warunki mieszkaniowe, z tym ze nie jestesmy bezrobotni, narkomani czy starsi wiec nie zaliczamy sie do grupy priorytetowej chociaz jestesmy na poczatku listy oczekujacych. Osobiscie jednak chyba znalezlismy cos fajnego do wynajecia, wolno stojacy dom z duzym ogrodem i ogromnym salonem, prawdziwym kominkiem,itp...idziemy ogladac w przyszlym tygodniu :)

Gość wciaz zajeta zyciem
daj znac czy domek sie spodobal .... my nie mamy wyjscia ...czekamy dalej...juz 4 lata

Gość po to sa rekawiczki
na zdjeciach byl bardzo ladny, z tym ze finansowo niestety duzo wiecej niz za obecny wynajem no i band council taxu wzrasta,ale zobaczymy... Lokalizacja dobra, dojazd do bardzo dobrej szkoly szybki, do pracy swietne polaczenie. Bede probowala zbic cene,ale zobaczymy w poniedzialek ....

Gość ja czekalam
ja czekalam tylko 3 miesiace na mieszkanie z concilu. Mam 3 dzieci i 3 pokojowy domek.

Gość wredniucha10
na piątkę dzieci dostajecie tyle benefitów, ze spokojnie stać was będzie na kredyt!

Gość tylko kredytu nikt
bez wkladu wlasnego nie da

Gość wredniucha10
jak nie szastali, to zdążyli obie zdrowo odłożyć

Gość poza polskaaa
A powiedzccie czy zeby zlozyc papiery trzeba byc tu minimum 5 lat?