Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś738524

UWAGA!!! forumpsychologiczne.org to oszuści

Polecane posty

Gość Ktoś738524

Nie radzę zwierzać się tam ze swoich problemów natury psychologicznej- taci ludzie zamiast pomóc to tylko w jeszcze głębszą depresję wpędzą

Gość Ktoś738524
Tak; zostałem tam źle potraktowany i to przez 3 osoby. I muszę powiedzieć iż nigdy nie sądziłem że można być tak podłym jak te 3 osoby.

Wiesz, że to jest poważny zarzut? Dlaczego czujesz się oszukany? Co skłoniło Cię do tego, żeby tutaj napisać o tym?

Ktosiu! Nie znam sprawy - musiałbyś dać linka do Twojego problemu. Wiesz, być może one przedstawiły swój punkt widzenia. Ale - to moje zdanie. Napisz coś więcej.

Gość Ktoś738524
Może i przedstawiły swój punkt widzenia; jednak nie miały prawa robić tego w sposób zaniżający moją wartość.

" Czuję się oszukany ponieważ myślałem że to naprawdę jest forum psychologiczne." nadal nie rozumiem co wg Ciebie świadczy o tym że to forum nie jest właśnie takiego charakteru

nie powiedziałabym, że to podstawa jego definicji. poza tym, przecież skasowali Ci ten topik, czemu więc masz pretensje do FORUM? wiesz czym jest FORUM?

Kurcze - a nie lepiej zamiast użalać się - to zacząć pracować nad sobą? Więc pożytku, wątroba zdrowsza :)

otóż forum takie jest o tematyce psychologicznej. leki, choroby, objawy, wątpliwości nt. wyboru lekarza czy czegokolwiek. luźne dyskusje na tematy psychologiczne (nie wiem jak było w przypadku tego forum akurat). oraz off-topy pt. czego słuchacie, co czytacie. z przczyn oczywistych, wchodzą na takie fora osoby wrażliwe, często o myślach samobójczych więc na moderacji spoczywa większa odpowiedzialność niż w przypadku typowo rozrywkowej kafe. no i tutaj nie zawiodła - skasowali Ci temat, który wg Ciebie Cię obrażał przez tych użytkowników ale nie oznacza to, że użytkownicy będą się wypowiadali w określony sposób, jaki sobie wymarzysz. czy byli wulgarni, agresywni? w jakim celu takie osoby miałyby się tam rejestrować, nie mam pojęcia, ale właśnie oskarżyłeś całą społeczność i pracowników zakładając taki temat i nie wiem czy zdajesz sobei z tego sprawę

Jestem pewna, że każdy jeden post w Twoim wątku był z chęci pomocy, inaczej po prostu by Cię olali. Choć nie znam szczegółów wątpię czy na tym forum ktokolwiek kogokolwiek atakuje dla samego atakowania. Pewnie trudno jest Ci przyjąć do świadomości, że może to w Tobie jest problem, może to właśnie Ty nie masz racji albo coś w tym stylu. Ale oczerniając jedno forum na innym forum sam sobie wystawiasz świadectwo

Jeszcze jedna rzecz: napisałeś, że posty usunięto na Twoje życzenie. Skąd mamy tutaj mieć pewność, że np. Ty nie zacząłeś kogoś obrażać? Oczerniasz forum, ludzi się tam wypowiadajacych - a brak Ci na to dowodów. Nie uważasz tego za dziecinne zachowanie?

A może Tobie po prostu nie odpowiadało, że ktoś miał inne zdanie niż Ty sam, albo że nie na taką odpowiedź liczyłeś?

Gość Ktoś738524
bo niby po co miałbym to robić?

Gość Ktoś738524
Nie wiem czym się kierowały te osoby że tak mnie potraktowały. Ale ja założyłem ten wątek po to żeby ktoś mi udzielił fachowej pomocy więc po co miałbym kogokolwiek obrażać?

Jak mniemam fachowej w Twoim mniemaniu, czyli takiej, która by Tobie odpowiadała? To tak samo, jakbyś napisał na forum np. samochodowym że zatarłeś silnik i ktoś by Ci odpisał, że przyczyna to brak oleju w nim, a Twoim zdaniem to wada konstrukcyjna silnika. Jak rozumiem też byś wtedy oczerniał całe forum samochodowe?

Może jesteś po prostu zapatrzony w swoje ego? Nie przyszło Ci to do głowy? Może na prawdę jesteś złym człowiekiem?

Gość Ktoś738524
Tylko że ja nigdy nikomu krzywdy nie zrobiłem a nawet wręcz przeciwnie- wielu ludziom pomogłem.

To może inaczej: postów Twoich nie ma - tak? Ale pewnie te 3 osoby Cię na tyle zaapsorbowały - że pamiętasz ich nicki. Podaj nam je. Chętnie poczytamy, w jakich tematach się udzielają. Jakie porady dają.

Ktosiu! Czemu nie odpowiadasz? Czyżby zadanie Cię przerosło? A moze po prostu to nie jest tak - jak napisałeś?

Gość ferdynand niewspaniały
Marcysiu, jesteś wyjątkowo niesympatyczną i wredną osobą. Gnoisz chłopaka i nie dziwię się,że nie pisze. Jestes agresywna i to głupio agresywna - lubisz dokopywać tylko dla faktu samego dokopania. I jeszcze się dziwisz, że gość zniknął. Ja tez bym zniknął. Najgorszemu wrogowi nie życze takiej partnerki życiowej, jaka ty jesteś - albo możesz być. Brrrrr......

Ludzie, tu jest mowa o forum internetowym a na forach z definicji ludzie wymieniają się poglądami, ile ludzi na świecie-tyle poglądów. Próbujecie popsuć komuś opinię, bo wam coś się nie spodobało a pomyśleliście ilu ludziom to forum pomogło i ilu jeszcze może pomóc? W dodatku oczerniacie a nie macie nic co wasze słowa potwierdzi, Hamelelee może ty podasz nam linka do swojego tematu? Z ciekawości, chętnie zobaczę ten atak na Twoją osobę. A Ktoś przechodzi samego siebie - na forum psychologicznym nie pogłaskali mnie po głowie więc forum jest ble, na kafeterii też nie więc kafeteria tez jest ble. To jest żałosne.

Czemu mam wrażenie, że to są dzieci? W końcu są ferie i niektóre dzieci się nudzą...

Gość kacperekulubiony
Hamelelee, a może to było tak: Ty: "Mój problem polega na tym, że leje żonę. Co dwa dni, regularnie." W odpowiedzi usłyszałeś: " Jesteś agresywny, przemocowy, powinieneś iść do psychiatry ...."ie, najechali na Ciebie....