Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ;(

sprawdzilam wiernosc swojego faceta...jestem zalamana... ;((

Polecane posty

Gość [usta]
po dwóch miesiącach wybaczyłam po kolejnych dwóch biłam go codziennie czym się dało tłukłam dzień w dzień wyzywając od kretynów aż w końcu postanowiłam przejechac po nim walcem!

Gość fruti fruti
Autorko skoro piszesz,ze on pierw chcial zobaczyc tamta to sie ciesz:-) znaczy ze mu sie podobasz i woli patrzec cxy nie trafi gorzej

Gość AnkaAnulkaaa
:( Bo poprostu ja już nie wiem , czy istnieje facet warty zaufania:(( . Mojemu chłopakowi ufałam jak nikomu innemu , aż tu nagle nachodzi mnie myśl przeglądnięcia archiwum. A tam poza dokladnie wyczyszczoną pustką jedna nieusunięta konwersacja ( tak to wyglądało ) i mój ukochany niby w żartach mowi do kolezanki czy gdzies nie wyskoczą po drodze gdyby ona po niego przyjechała ( chodzą razem na uczelnie) . I moje serce w pył. Ale wróciłam. Acz myślę o tym ciągle. Myślę czy jest ktoś komu mozna w 100 % ufać . :( dlatego się boje odejść:(

Gość dzidek_o
Nie chce uogólniać, ale po tym co przeczytałem... swój swojego pozna :P Jak kobieta potafi takiego ujarzmić to zrobi to od pocztaku i raz na zawsze.

Gość [usta]
Po tem trochę mi go brakowało potem nawet tęskniłam i to bardzo a potem modłiłam się żeby zapomniec że taki ktoś był a potem żeby go gdzieś na ulicy nie spotkać i już nigdy nie musieć z nim rozmawiać Potem go spotkałam w mojej ulubionej dzielnicy w której planuje kupic apartament i boję się że on tam mieszka i uczy w szkole do której planuje posłać dziecko Jeśli tak to teraz naprawdę przejadę po nim walcem!

Gość zagubiona ;(
Anulka... heh nawet jestesmy imienniczkami:-) powiem Ci,ze ja chyba do swojego nie wroce ;( mimo wszystko...zbyt. mocno mnie zranil. Tez chcialabym zaufac swojemu mezczynie,prawdziwie zaufac.... ..a wy dlugo jestescie razem?

Gość [usta]
Czasami nie chcemy kogoś ujarzmiać bo on sie nam wcale nie podoba i traktujemy na zasadzie wełna nie wełna aby dupa pełna-buha ha ha

Gość zagubiona ;(
Fruti fruti... na powodzenie u mezczyzn nie narzekam, wrecz przeciwnie mam wielu adoratorow ale nigdy nawet do glowy by mi nie przyszlo aby zdradzic swojego kamilka :( a tu kamilek z czyms takim wyskakuje ;(

Gość facet raadzi....
zagubiona ;( Zrób mu loda na zgodę i przeproś za swoje głupie machlojki 😴

Gość facet raadzi....
kamil boże co to za imię Filip, Adam Rafał to są imiona a nie kamil :o

Gość AnkaAnulkaaa
3 lata :( przez te 3 lata tylko ja dla niego on dla mnie , na bok znajomi , imprezy . A teraz ciężko się rozstać z tymo co się tak dbało :( Ale Wasze wypowiedzi dają mi więcej odwagi , może znajdę kiedyśkogoś komu zaufam w 100 % i bede szczesliwa :) Potrafie naprawde byc dobra i wyrozumiala ale musze wiedziec ze jestem bezpieczna

Gość Powiem tak.....
Anulko, nie przekonasz się, jeśli nie spróbujesz. Ten już wiadomo, że jest, jaki jest, więc gorzej już nie trafisz raczej pod tym względem- może byc tylko lepiej lub co najwyżej podobnie :P

Gość AnkaAnulkaaa
3 lata :( przez te 3 lata tylko ja dla niego on dla mnie , na bok znajomi , imprezy . A teraz ciężko się rozstać z tymo co się tak dbało :( Ale Wasze wypowiedzi dają mi więcej odwagi , może znajdę kiedyśkogoś komu zaufam w 100 % i bede szczesliwa :) Potrafie naprawde byc dobra i wyrozumiala ale musze wiedziec ze jestem bezpieczna

a moze zamiast planowac jakies idioctwa i podstawiac psu pod ryj mieso staraj sie budowac swoj zwiazek. zycie to nie tylko kolorowe dni... jezu jacy Wy jestescie beznadziejni!!! po cholere w ogole to robilas????? ciekawe czy jakby ciebie zaczac adorowac super koles czy bys na to nie poleciala! zaloze sie ze z czasem na pewno, takie juz jestesmy Przepros go

Gość facet raadzi....
AnkaAnulkaaa sama się nakręcasz i tyle a nic nie miało miejsca normalna kobieta nie sprawdza swojego faceta

Gość facet raadzi....
lub może być gorzej gdy nie znajdzie nikogo .....

Gość AnkaAnulkaaa
uppss. znowu podwójna wiadomość :> . Dziękuję za Wasze rady . Macie racje . W przeciwnym razie nigdy nie bede miala okazji spotkać kogoś wartościowego . A ten jak kocha to poczeka

Gość facet raadzi....
Potrafie naprawde byc dobra i wyrozumiala Raczej potrafisz być dobrym szpiegiem :P

Gość facet raadzi....
A ten jak kocha to poczeka To tak nie działa ....

Gość ja bym się
wkurwił jak by mi laska taki numer zrobiła to chore !!!

Gość Powiem tak.....
womanontheway1602 - tylko jeden prosty przekaz- nie mierz wszystkich swoją miarką ;)

Gość zagubiona ;(
O nie,przepraszac w takiej sytuacji go nie bede,sam sobie zasluzyl na to aby go sprawdzac. Gdyby nie dawal mi powodow napewno nie posunelabym sie do takiego czynu.

Gość miałam podobnie ahh
Tez postanowiłam sprawdzić faceta, podłożyłam profil kobiety jakie mu się podobają na pewnym portalu i sam łyknął HACZYK tak się pożegnaliśmy, jak opowiadał ONEJ czyli mnie jak to mnie w konia robi spotykając się z innymi, jak młody indor łyknął wszystko smutne :((( pół roku temu zerwałam z chamemmm nie warto w coś takiego brnąć ale zrobisz jak uważasz...

Gość faka faks
O nie,przepraszac w takiej sytuacji go nie bede,sam sobie zasluzyl na to aby go sprawdzac. Gdyby nie dawal mi powodow napewno nie posunelabym sie do takiego czynu. Jesteś głupią cipką i tyle puść faceta wolno to odżyje a nie będzie ciągle kontrolowany .....żenada

Gość zagubiona ;(
Faka faks... nie zycze sobie takich komentarzy pod moim adresem. Pewno jestes takim samym facetem jaki zostal opisany i wlaczyla Ci sie funkcja 'meska solidarnosc'... bo inaczej nikt chyba nie dalby sie mowiac po Twojemu robic w h**a

Gość Powiem tak.....
faka faks, ten, kto zawiódł zaufanie, nie zasługuje na zaufanie. Zachowywał się podejrzanie, więc kobieta miała prawo go sprawdzić. SAM SIEBIE POZBAWIŁ PRAWA DO ZAUFANIA. To jest typowe odwracanie kota ogonem.

Gość faka faks
Pewno jestes takim samym facetem jaki zostal opisany i wlaczyla Ci sie funkcja 'meska solidarnosc'... bo inaczej nikt chyba nie dalby sie mowiac po Twojemu robic w h**a chuja jak już nie żebym był złośliwy :P:P:P:P Po za tym ja nie zdradzam ale ty masz obsesję sama się nakręcasz i "programujesz moj facet mnie zdradza" choć cię nie zdradził a przynętą byłaś ty sama ......to głupie przyznaj to sama przed sobą ....twój facet Cię nie sprawdza bo ma to "zaufanie" którego ty nie masz przez swój mały chory zgnity mózg .....po za tym gdy by on zrobił tak tobie nie wiadomo jak byś się zachowałą ....

Gość :D haahahahahaha
przez swój mały chory zgnity mózg Hahahahaha :D:D:D

Gość zagubiona ;(
Ja mojemu nie dawalam podstaw ku temu aby mogl myslec ze krece z kims innym, a on dawal i to wielkie. Ciekawe co myslalbys sobie gdyby Twoja kobieta wychodzila z pokoju podczas rozmowy, zmieniala hasla bojac sie czy czasem nie zostawila niewylogowanego ktoregos portalu,ciagle nie miala czasu i zrobila sie oschla wobec Ciebie? Napewno chcialbys wiedziec o co chodzi i jakie sa tego powody wiec nie broń jezeli nie znasz sytuacji. Pondto zdrada to nie tylko sex..bynajmniej w moim mniemaniu...

Gość faka faks
zdrada to nie tylko sex..bynajmniej w moim mniemaniu... To ty zdradziłaś podstawy związku