Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona ;(

sprawdzilam wiernosc swojego faceta...jestem zalamana... ;((

Polecane posty

Gość faka faks
to ty go sprawdzałaś jak tępa nastolatka .....

Gość faka faks
zagubiona ;( Ty też byś poleciała na innego

Gość zagubiona ;(
Czytaj ze zrozumieniem, z tekstu jasno wynika,ze kamil nie zaslugiwal na zaufanie...!!!

Gość faka faks
jakby był takim twoim ideałem

Gość zagubiona ;(
Mialam wiele okazji,ale zapewniam Cie- nie polecialam na innego. Mam swoje zasady... i postepuje zgodnie z wytycznymi.

Gość faka faks
Czytaj ze zrozumieniem, z tekstu jasno wynika,ze kamil nie zaslugiwal na zaufanie...!!! a dla mnie to właśnie ty jesteś tą osobą dlaczego ? Dlatego że to ty ppierwsza na podstawie twoich wymysłów rozpoczełaś głupia gierkę i swoją żałosną intrygę.....naginasz zasady tylko po to by upewnić siebie że masz rację

Gość zagubiona ;(
Idealy sa jak gwiazdy,nie mozna do nich dojsc,ale mozna sie nimi kierowac:-)

Gość faka faks
Mialam wiele okazji,ale zapewniam Cie- nie polecialam na innego. Mam swoje zasady... i postepuje zgodnie z wytycznymi. A ja Ci nie wierzę i on pewnie też by Ci nie wierzył ..... zachowujesz się hmmm...zbyt idealnie tak ....pewnie mnie zdradzasz poinienem Cię zacząć sprawdzać bo Ci nie wierzę

Gość faka faks
już nie zasługujesz na moje zaufanie jesteś idealna pewnie coś ukrywasz .....

Gość zagubiona ;(
Ale to on mial wczesniej rozne tajemnice przede mna!!! Dlaczego niby wychodzil z pokoju podczas rozmowy tel, dlaczego panicznie bal sie niewylogowania.to i kilka innych faktow sprawilo,ze zechcialam go sprawdzic. Ale Ty, jako facet i tak nie zrozumiesz i wina obarczysz mnie, kobiete...

Gość faka faks
to właśnie twój tok myślenia .....jak ja bym się zaprogramował tak jak ty to też bym się do Ciebie zniechęcił zobacz ajkie to porste ty wpadłaś w pułapkę rozhisteryzowanej samej siebie ....nie zdradził cię Cieleśnie a słowami uwiodłaś go ty czyli to Ty masz na niego wpływ i to ty wbiłaś mu nóż w plecy....swoją intrygą

Gość Powiem tak.....
faka faks, twoje trollowanie jest już nudne. Nie reagujesz na elementarne fakty, więc nie ma z tobą sensu dyskutować. Dla takich jak ty wybiórczo pojmowane zaufanie jest wygodnym płaszczykiem dla swoich bezeceństw. I dlatego tak cię boli, że wasz męski azyl zostaje czasem naruszony przez jakąś kobietę, że ona potrafi was przejrzeć :D

Gość faka faks
Ale to on mial wczesniej rozne tajemnice przede mna!!! Dlaczego niby wychodzil z pokoju podczas rozmowy tel, dlaczego panicznie bal sie niewylogowania.to i kilka innych faktow sprawilo,ze zechcialam go sprawdzic. No nie dziwię się że znając Cibie SZPEGA ROKU KTÓRYM NIE WZGARDZIŁO BY CIA no dobra wzgardziło bo masz znity obsesyjny mózg noe lae do rzeczy ...dlaczego się przed tobą nie otwiera ? Bo jesteś taką zadrosną furiatką-wariatką

Gość zagubiona ;(
nie jestem idealna,nawet nie probuje takiej z siebie robic. Masz poniekad racje ALE gdyby to byla milosc to nie zachowywalby sie tak,gdybym nie miala powodow napewno nie sprawdzalsbym go...bo po co...

Gość faka faks
dobra olać was głupie kobiety! spróbujcie w wywiadzie POLECAM może tam was docenią ....choć wątpię bo zaczniecie pewnie sprawdzać też ich...:D

Gość faka faks
gdybym nie miala powodow napewno nie sprawdzalsbym go...bo po co... po to by przytaknąć niepohamowanej wścibkiej potrzebie ? po to żeby powiedzieć sobie miałam rację zamiast myliłam się i nawet przeprowadzenie małej akcji na potwierdzenie żę PRZECIEŻ MIAŁAM RACJE NO WIEDZIAŁAM :D dla mnie to paranoja taka kobieta

Gość Powiem tak.....
faka faks, nie musisz tak otwarcie leczyć kompleksów na babskim forum. Naprawdę ci współczujemy :( a teraz nocniczek i do łóżeczka marsz.

Gość zagubiona ;(
Nie dam sie otroc Twoja goryczą... jezeli tak Cie boli,ze uwazam iz to jego wina to wyjdz i nie wracaj. Nikt nie kaze Ci brac czynnego udzialu w rozmowie. Swoje 3 grosze juz wniosłes.

Gość Madziula123
NIe znam tego faceta pewnie by Cię zdradził ale to prawda co napisał faka coś tam :D że żeby tylko udowdnić sobie rację byłaś gotowa przeprowadzić akcję testu na zdradę 90% facetów by ją olało wiec....nie wiem rób co chesz

Gość Madziula123
A wy jesteście razem jeszcze czy już nie ? czy jak to wygląda ?

Gość faka faks
twój facet powinien odejść od razu po twoim numerze to nie piaskownica i zabawa w detektywów ....

Gość faka faks
jakich kompleksów co ty pierdzielsz dziewczynko do mnie przedstawiłem swój punkt widzenia a żę jest inny niż autorki to wywiązała się dyskusja

Gość zagubiona ;(
Madziula123... watpie abys Ty chciala byc z kims kto na boku kreci z innymi...zwlaszcza w dosc dlugo juz trwajacym zwiazku. Tez chcialabys znac prawde a watpie aby tak sam od siebie,prosto w oczy ja wyjawil.

Gość faka faks
boleć mnie ??? kyrie.... jak może mnie boleć coś c mnie nie dotyczy ja tylko z wami rozmawiam chyba za mocno emocjonalnie podchodzicie ...

Gość zagubiona ;(
Faka faks idz juz spac:-) kogo jak kogo ale kobiet to Ty predko nie zrozumiesz. Dobranoc.

Gość faka faks
idz juz spac kogo jak kogo ale kobiet to Ty predko nie zrozumiesz. Dobranoc. wiesz mówić co kto ma robic to ty możesz swojemu facetowi który szuka okazji by być z inną ( nie dziwię się ) a nie mi

Gość Powiem tak.....
Dyskusja? Ty nie wiesz, czym jest dyskusja, potrafisz tylko bryzgać na innych łajnem.

Gość faka faks
jak na razie to ty nie rozumiesz facetów którzy mają zapędy by Cię zdradzać nieprawdaż ? hmm....może to ty powinnaś bardziej zrozumieć facetów hmm ? :D:D:D

Gość faka faks
Dyskusja? Ty nie wiesz, czym jest dyskusja, potrafisz tylko bryzgać na innych łajnem. och wybacz wrażliwa dziewczynko

Gość zagubiona ;(
Jestes bezczelny i arogancki. Jezeli masz potrzebe komus dopiec to naprawde zle trafiles:-)