Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izusiowa mama

Pomoc dla mamy potrzebna

Polecane posty

Gość Izusiowa mama

Cześć dziewczyny, jedna z moich koleżanek postanowiła po porodzie postanowiła nie oddawać swojej córeczki do adopcji, tylko zostawić ją, by mogła wychowywać się z dwójką starszego rodzeństwa. Organizuję zbiórkę pampersy, chusteczki, ciuszki, zabawki, pościele, wózek:) Mała ma 3sztuki body i 3 sweterki:). Piszcie katarzynabiedrzycka@interia.eu. Wspólnie coś zorganizujemy:). Mimo, ze sama czekam w adopcji 5 lat, cieszę się (bo sama jestem mamą) gdy dzieci zostają w rodzinie. Pieniądze raz są raz ich nie, ale dziecko potrzebuje tylko miłości.

Gość Izusiowa mama
poprawka katarzynabiedrzycka@interia.eu

Gość asdfcgvhbjnm,
Izusiowa mama,a na co ta dziecioróbka,nie potrafiaca zabezpieczyc sie przed niepożdana ciażą wyda zasiłek za urodzenie dziecka? Ty nie żebrz w necie,tylko do roboty sie weź jak ejstes taka dobra dla tej swojej koleznaki,dizecioroba.

Gość Izabelka......... ...
nie wierze w takie coś. W lumpeksach można kupić ładne, dobre ubranka dla dzieci.A zreszta zamiast iśc do mopsu czy do caritasu to Ty na kafe piszesz?

Gość Izusiowa mama
Wstyd. Ja idę do piwnicy, robię ranie rzeczy, mam też wózek, może kupie pampersy. Nie ma już bezinteresowności w tym kraju, wstyd..... To moja nie pierwsza pomoc. Wstyd, nawet tu zaglądać nie będę. Pomogę ile mogę i zorganizuję coś po rodzinie.

Gość chyba w snach
a pozniej zobaczymy to wszystko na allegro.pl :D idz do mops, caritas, itp.

Gość KatarzynaWolny
to pewnie pisze natalia z innego topica

Gość Pooo rozum doglowy
Dobrze ze cie olsnilo aby zorganizowac cos po rodzinie i znajomych, takich zbiorek nie urzadza sie na kafe, tutaj nikt nie pomoze chocbys nie wiem jak lzawa i jak prawdopodobna historie opisala. Nikomu sie nie chce wysylac pakowac a ty na pustyni pewnie nie mieszkasz i jak popytasz po ludziach to pewnie i pomoga.