Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

zwiad, nie powiem :) Nie mniej rodziło się wtedy więcej dziewczynek niż chłopców. Więc nikt mi nie wmówi, że jest więcej mężczyzn, przynajmniej w naszych rocznikach ( Twojego zwiad też to dotyczy)

"Żaba może w Twoich rocznikach jest inaczej, jednak w moich jest więcej kobiet niż mężczyzn, także możesz sobie darować swoje złośliwości." ­ ty musisz być jakaś strasznie przewrażliwiona na swoim punkcie, skoro stwierdzenie faktu odczytujesz jako złośliwość :P ­ a z czego wnosisz, że w twoim roczniku jest więcej kobiet? z tego, że nie możesz znaleźć sobie faceta? :P ­ no bo skoro i tak już zostałam posądzona o złośliwość, to się zapytam :classic_cool:

oj żaba mogę sobie znaleźć faceta, nie mam z tym problemu i nie wiem z czego taki wniosek wyciągnęłaś. Od początku powtarzam, że nie szukam a to różnica, mam swoje ku temu powody i nie zamierzam ich opowiadać na forum publicznym.

Minty Man 41- Chyba mi nie powiesz że byś chciał przelecieć taką dupodajkę jak żaba. Przecież ona dała pierwszemu lepszemu gogusiowi, a do tego była do kitu w łóżku, jej facet cięgle się żalił i z tego powodu ich związek szlak wziął.

żaba na odwyku- Dla twojego dobra to proszę cię abyś się odjebała od fog. Niechciej się przekonywać jak pachnie agresja potomka żołnierza z Wehrmachtu, a jak nie wiesz co to jest, to zapytaj babcię czym był Wehrmacht dla polek w 1939 roku, pamietaj że ich potomkowie żyją, więc ich nie wkurzaj, bo cię znajdą. Więc odjebaj się od Aryjek, masz swoją ficku micuu, ją sobie poniżaj, ona nie jest Aryjką, wiec mam ją w dupie, ale od Aryjek wara, bo będzie naprawdę źle.

Gość IMO12395
Minty Man 41 "Co tam roczniki statystyczne ,wystarczy spojrzeć na portale randkowe,kafeterię np.żabette jest wolna KOBIET NIE BRAKUJE" ­ A tam? Ano na portalach randkowych na jedna kobietę przypada cała masa mężczyzn. No to może kafeteria...błąd! Na jedna Żabę przypada kilku samotnych od zawsze Prawików. :classic_cool: ­ B No to gdzie? Dyskoteki? Czyli miejsca, gdzie samice często wchodzą bez kolejki, bo w środku sami faceci? :classic_cool:

Gość wjk.dsn ms
szlag nieuku, szklag xxxxx i ktora normalna kobieta chcialaby takiego ortografa? :D

Oczywiście, że nie w ramach jednego rocznika, to dotyczy paru roczników, między innymi mojego i zwiada, gdzie rodziło się więcej dziewczynek niż chłopców. Dopiero od jakiegoś czasu sytuacja się odwróciła i rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek, tylko co z tego jak chłopcy rodzą się coraz słabsi genetycznie.

Gość IMO12395
zwiad "Niechciej się przekonywać jak pachnie agresja potomka żołnierza z Wehrmachtu" ­ Ano pachnie desperacją, psychozą i niską inteligencją. :classic_cool:

zwiad szczerze to wolałbym(podobnie jak Ty) naszą Woman ;) I nawet gdyby chodziło o coś więcej niż "przelecenie" żabeette jest zazdrosna o to że woman jest atrakcyjną i madrą blond ,przecież to widać i stąd się biorą jej "uprzejmości" w stosunku do Woman

wjk.dsn ms- Nie jestem Polakiem, język polski jest dla mnie językiem obcym, wiec takie błędy dla obcokrajowca są normalne.

Gość IMO12395
Frog - pokaż cycki. :classic_cool:

Jakby "uprzejmość" Żaby wynikała z zazdrości to nie było by kobiety na tym forum której Żaba by czegoś nie zazdrościła. Ona jest taka z natury, nie ma się co dopatrywać drugiego dna :P

IMO12395 czy prawiki to konkurencja dla elokwentnych i odważnych męzczyzn ? żadna bo to ...widzowie

Minty Man 41- I tu się z tobą zgadzam, Fog to dziwna postać, bo nie dość że ładna blond, do tego mądra i w sumie jak kumpel, to takie połączenie kumpla z piękną dziewczyną, coś czego brakuje kobietą. O żabie nie wspomnę, bo żaba jest jedynie do ruchania dla ruchaczy, ale jest sama bo nawet w łóżku jest kiepska, Beznadziejny przypadek głupiej pindy, która nawet do seksu się nie nadaje, w sumie chyba na mydło by się jedynie nadawała, bo do niczego innego przydatna być nie może.

Ale coś w tym jest - im jest się starszym tym mniej w towarzystwie singli, a jak są jakieś to z zasady tylko ci którzy "zostali" bo zwyczajnie nie byli w stanie stworzyć stałego związku.

IMO12395- Slońsk zachodni ciulu, różni się od ślonska od strony wschodniej ciulu!!!

Gość IMO12395
BSA - tak czy inaczej, idź tam, gdzie Cię chcą...a raczej tam gdzie Ty uważasz, że by Cię chcieli. :classic_cool:

Hmm ja zauważyłam, że mam więcej koleżanek samotnych niż kolegów. Zwiad jak chcesz to Cię z jakąś poznam :)

zwiad Minty Man 41- I tu się z tobą zgadzam, Fog to dziwna postać, bo nie dość że ładna blond, do tego mądra i w sumie jak kumpel, to takie połączenie kumpla z piękną dziewczyną, coś czego brakuje kobietą. Panie zwiad jak mogę się z panem nie zgodzić ,to tak oczywiste że aż pana zacytuję: połączenie kumpla z piękną dziewczyną-IDEALNE połączenie,potrafiąca nabić robaka na haczyk i zatańczyć na balu. O żabie się nie wypowiadam bo jej nie znam ,ale jej "życzliwość" w stosunku do Woman aż bije mnie po oczach:O

Fog - a masz ogólnie więcej koleżanek niż kolegów? Pytam, bo mam wrażenie, że w zależności od tego która płeć przeważa wśród znajomych taka jest których singli jest więcej.

IMO12395- Idę tam gdzie mi się podoba, sprzeciwu nie uznaję. Czemu twój dziadek tego nie powiedział Ślonzakom w 1939 roku? Mógł im tak powiedzieć, a jednak nie powiedział, bo pewnie takiego zjeba jak ty, by dziś nie było. więc stul pysk, bo znów was odwiedzimy i znów bedziecie spieprzać przed naszą armią jak tchórze. Z wami nawet Ukraińcy robili co chcieli, więc tacy jak wy, to musza akceptować siłę mocniejszych, inaczej nie przetrwacie.

Gość IMO12395
Armia Śląska. :D ­ Coś słaba ta armia skoro wywalczyć niepodległości do tej pory nie potrafi. Czyżby złożona z trzydziestoletnich prawiczków? :classic_cool:

WomanInTheFog O proszę to ja już Wasza Ciekawe jak mnie podzielicie Bardzo prosto ,3 dni u mnie i 3 u pana zwiada ,jeden dzień w tygodniu będziesz miała wolny :D Rozmarzyłem się ,ech.....

WomanInTheFog- Nie chcę, w polsce jest mało Aryjek, a jak jakaś się trafi to jest zjechana. Jak bym chciał, to sam bym sobie znalazł, ale wolę być sam.