Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Gdyy faceci trzymali się jednej kobiety, to kobiet starczyło by dla wszystkich.

Polecane posty

WomanInTheFog- Złowił więcej ryb od ciebie? W sumie to facet, więc ma prawo być w tej dziedzinie lepszy, ja bym nie zniósł świadomości że kobieta lepiej by łowiła ryby niż ja. A swoją drogą wolisz spining czy spławik(ewentualnie grunt)

WomanInTheFog- Czyli masz chyba duże wymagania co do faceta. Dobra, już nie pytam, bo znów wyjdzie że jestem "be"..

zwiad: nie mam wygórowanych wymagań wobec faceta. To, że nie wyszedł mi związek nie oznacza, że jestem be i mam wygórowane wymagania jak wszystkie kobiety według Ciebie.

Gość pozorant
oklamie Cie tylko my przezylismy nikt sie nie urodzil to naprawde nie jest sen umrzec bez duszy to zycie z TobĄ

WomanInTheFog- A w ilu związkach byłaś?

Gość troche wiedzy na ten temat
Bzdure ktos tam wczesniej napisal. W Polsce rodzi sie o 9% wiecej chlopcow. Ogolnei jest wiecej kobiet poniewaz one dluzej zyja, ale chyba nei interesuja Was babcie w podeszlym wieku? Ogolnei rzecz biorac kobiety maja wiekszy wybor. Do tego jeszcze dochodzi znajdowanie sobie facetow za granica.

Gość pozorantkA0O
mosheh ciporohvx

Ale wydaje sie, ze kobiety w Polsce czesciej sa z obcokrajowcami. Na dodatek w moim wieku wiele osob poprostu wyjechalo za granice. Niedlugo zostana tutaj same smarkacze i staruchy.

Wiec niech kobiety nie narzekaja, bo i tak maja lepiej.

Być może, nie wiem nie znam statystyk odnośnie tego, czy częściej kobiety czy mężczyźni są z obcokrajowcami. Ja bym się z obcokrajowcem nie związała, ale to już osobisty wybór każdego. Zawsze mężczyźni mogą też szukać za granicą jak w Polsce mają mało kobiet.

Ale ja nie chce sie wizac z kims kto ma inna kulture i mentalnosc. Lubie Polki.

A jesli chodzi o spostrzezenia dotyczace obcokrajowcow i Polek to nie sa jakies informacje statystyczne tylko moje spostrzezenia. Czesciej spotyka sie kobiety, ktore sa z kims z zagranicy.

Gość luz, oddam Ci macicę
słabość fizyczną, protekcjonalne traktowanie i dyskryminację z jaką stykają się kobiety skoro mamy lepiej ps. tak idiotyczne jest przerzucanie się kto ma lepiej, ale kurwica mnie bierze jak czytam te teksty nieudacznych facetów

Poza tym kogos z zagranicy nie znajduje sie od tak, trzeba mieszkac w innym kraju, a na ulicy "tyle u nas obcokrajowcow w Polsce" ze ho ho....

A moze przeczytaj temat. Tutaj chodzi o kwestie liczebnosci. Nie poruszamy innych kwestii.

Ale wydaje sie, ze kobiety w Polsce czesciej sa z obcokrajowcami. x Nie skomentuje tego bo bym musiał cie obrazić :o

Nie poruszacie innych kwestii ? Poruszacie ... już nie wiecie co wymyślić na usprawiedliwienie swojego nieudacznictwa :o I wy się dziwicie że sami jesteście ?! o.O

Ale jak jzu poruszylas ten temat, to nie wiem kto teraz ma lepiej. Kobietom przybywa praw, swiat staje sie coraz bardziej kobiecy, a mezczyzni nei potrafia sie w tym wszystkim polapac, bo ich role spoleczne upadaja. W domu tez musza zarowno naprawic jak sie cos w domu popsulo jaki i posprzatac i ugotowac i zajac sie dziecmi tak samo jak kobiety. Do pracy tez pojsc.

Krwawy Edward popatrz dookola siebie. Ile kobiet jest z jamiis czarnymi, Hindusami, albo obcokrajowcami z Europy Zachodniej, a ile Polakow jest z jakas kobieta z innego panstwa.

zwiad - to wyprowadz się ze wsi do duzego miasta to bedziesz miał powoidzenie

Gość Edward ma racje
znowu ❤️

Ty jesteś jakiś chory czy jak ? Ja jakoś nie widzę moich koleżanek czy kolegów z obcokrajowcami. A mam ich sporo nie powiem... z zagranicy również

to się z tym wiąże jak już upieramy się przy matematyce i logice. rocznie kobieta (oczywiście nie każda) spędza koło 36dni na zdychaniu z bólu. czyli ma miesiąc mniej czasu rocznie na randkowanie i poznawanie ludzi. w przypadku związku w większości przypadków to kobieta jest w całości obarczana ewentualną ciążą i zwykle kobiety zostają same z dzieckiem. facet który ma dziecko nawet nie musi się do tego przyznawać, kobieta dlatego musi dokonywać większej selekcji, z przymusu dochodzi dodatkowe kryterium doboru partnera wielu facetów jest szowinistami, a jakościowo to nie są dobrzy kandydaci. lepiej mieć 2-3 do wyboru a sensownych, niż 30idiotów dla których kobieta ma np. dobrze się prezentować i nic poza tym. więc ilościowo nawet jak facetów jest więcej to jakościowo pozostawiają wiele do życzenia. kobiety są bardziej przeciętne a u facetów więcej skrajności (patrz chociażby badania IQ), a skrajności nie są dobre bo nie są elastyczne

kobiety tysiąclecia znosiły męski świat, to chyba o facetach świadczy że nie potrafią znieść świata gdzie kobiety mają równe im prawa to tak jakbyś powiedział że po zniesieniu niewolnictwa, potomkowie panów mieli właściwie gorzej niż niewolników bo nie mogli się pogodzić z tym że tamci mają takie same prawa:O czyli rozpieszczone dziecko ma gorzej niż normalnie wychowywane bo to drugie nie przeżywa ciężko odmowy

Takze stereotyp uciemieznionej kobiety tyrajacej siatki z zakupami po dniu pracy po to, zeby mezowi przygotowac obiad, ktory lezy sobei przed telewizorem upadl juz dawno. Dzisaj facet musi nawet umiec wiecej niz kobieta.

Ok, ale i tak od facetow wymaga sie juz teraz wiecej w zwiazku. Musza wiecej potrafic. Oprocz tych tradycyjnie meskich obowiazkow, rowniez te kobiece. Teraz to juz lepiej maja kobiety. Nie gadaj glupot.