Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

panowie, o ile lat młodszą kobietę bylibyście w stanie zaakceptować?

Polecane posty

Gość ewenia
oczywiscie 💤 nastepny ktory kreuje sie na Bog wie kogo na kafeterii, zupelnie jak krolikovv 😴 moze takie podbudowywanie ego w internecie pozwala wam sie poczuc lepiej w sytuacji gdy jestescie zwyklymi szaraczkami w codziennosci :)

Gość jestescie co niektorzy zdrowo
jebnieci, tak jak jeden 28 latek (ja mam 30) zaczepil mnie raz w necie czy bym nie byla zainteresowana bo jego kreca starsze panie i czy nie chcialabym byc jak jego mama tylko tez do innych rzeczy

Gość prawictwo pospolite162
.

Gość ewenia
Cóż dodać. chapam sobie do dzioba, bo po prostu to daje mi siłę

nie rozmawiamy o skrajnych przypadkach :D 'jebniętych ' w internecie jak powszechnie wiadomo nie brakuje, szczególnie na kafe :classic_cool:

\ "Trzeba być zakompleksionym, niedołężnum pederastą, aby obrać sobie nick "Dragon Kasanova" - Lekki zanik kreatywności i wyobraźni Twórczej :-)

Gość Minodues
@królikov-kafe to wylegarnia "projektow" swoje drogakrolikovwidze,ze ludzie robiaCi niezly marketingw necie. Czyzbys byla az taka piekna?

Minodues -> marketing szeptany jest ponoć najlepszą reklamą. ale to wciąż marketing, a że na głupcach żerujący... :D 🖐️

Gość ambitny podszywacz.
ewenia Cóż dodać. chapam sobie do dzioba, bo po prostu to daje mi siłę ->taki podszyw to rzeczywiście nie jest płytka rozgrywka :classic_cool:

Gość wrwerwe
a moja prababka wyszła w wieku ok. 16 lat za pradziadka, co miał wtedy ok. 50 lat... była jego druga zoną

Królikow - powiem Ci że nawet nie muszę czekać, niunie kleją się do mnie jak głupie, ale ja jestem twardy facet z zasadami (więc w sumie sie nie dziwie że tak na mnie lecą) :)

Gość wilsona
nie wiem jak inni, ale mój zaakceptował mnie - 15 lat mlodszą.

Gość Minodues
@Cosmic Patrick - zalatujesz prawiczkiem :D bez obrazy stary. Ale strasznei desperacka zabrzmiala twoja reklama. :D

jeśli to dla ciebie reklama to już twój problem, ja jestem po prostu szczery, w internecie nie będę się przecierz krępował x a gdzie królikow? :)

jestem cały czas :classic_cool: jestem też ciekawa jakiej niedojdzie bożej, kurwa chce się bawić w kosmicznego patryczka :D 🖐️

Gość 30lat minelo....
do bzykania- wiek bez znaczenia ale niezbyt stara np do 40lat. na powazny zwiazek dziewczyna w wieku 25-35lat. ja mam 30.

młodszą o 10 lat bym chetnie przyjął pod warunkiem ze nie bedzie ksiezniczką,bedzie rozsądną oraz porzadną a nie puszczalską, i nie bedzie leciec na kase

Gość kevlar
na chwilę dowolny wiek, na całe życie +-3 lata