Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

królikov

panowie, o ile lat młodszą kobietę bylibyście w stanie zaakceptować?

Polecane posty

Gość telefonikkk
@kochanka Franka x x to ja nie wiem gdzie Ty żyjesz że w tym wieku faceci się tam tak zachowują. Czyli gdybyś Ty miała 33 lata to 30letni facet jest dla Ciebie dzieckiem? Ja np miałam facetów w swoim wieku, i mój ostatni też był moim rówieśnikiem. A ten np wygląda na 28-29 i zachowuje się jak normalny dorosły facet. Myślę że w młodszym wieku ta różnica jest być może odczuwalna ale myślę że po 25 to chyba już nie jest tak że to zieciaki oczywiście niektórzy pewnie tak. Poza tym gdy kogoś poznajesz zaczyna Ci się podobać to nie wiesz od razu ile ma lat może wydawać się starszy i jeśli dowiesz się że jest młodszy to już Ci przechodzi zauroczenie?

Gość telefonikkk
@zibiziwi x x no oczywiście że masz rację facet musi poczuć się jak facet to zależy od podejścia wiesz i młodsza mogłaby matkować to też zależy od charakteru człowieka. A oni długo byli przed ślubem razem? Wydaje mi się że musieli mieć też słaby kontakt ze sobą skoro wcześniej nie rozmawiali o tym kiedy chcieliby mieć dziecko. A Ty ile masz lat?

Gość astamoniaaa
właśnie zrobiłam sobie szybki rachunek sumienia- i nigdy nie podobali mi się młodsi faceci.... Zawsze spotykałam się min z rówieśnikami. Mój mąż jest 6 lat starszy. Odrzuciłam w życiu 3 facetów, którzy mi się w pierwszym zauroczeniu podobali, ale okazali się młodsi. No nie przemogłam się......

Gość telefonikkk
każdy ma swoje preferencje ja np nie lubię zbyt niskich facetów, niesmiałych Pomimo, ze nie jestem za wysoka to lubię przystojnych wysokich facetów oczywiście tez bez przesady ;)

zauważyłaś jeśli już, koleżanko ;) oprócz mentalności, w którą wchodzą kultura i wychowanie istnieją jeszcze sprawy finansowe, które moim zdaniem również są istotne, jeśli chodzi o różnicę wieku (szczególnie 10+). osobiscie uważam, że jeśli sytuacja finansowa jednej strony znacząco przewyższa drugą - w takim ( i nie tylko) związku - powstaną konflikty, niedomówienia i tym podobne. czyli kolejny próg nie do przejścia, jeśli osoby nie są na tyle rozsądne, żeby sprowadzić to na drugi plan. a że bardzo często jest to sprawa pierwszorzędna...

Gość telefonikkk
królikov x x o kwestiach finansowych pisalaś do mnie? Przecież osoba o 3 lata mlodsza może zarabiac tyle samo co osoba starsza poza tym może zarabiać też więcej to raczej. Nawet jeśli jest spora różnica wieku to kto powiedział ze ta osoba po skończeniu studiów nie będzie zarabiać więcej. Więc finanse to nie kwestia wieku a zaradności i wykształcenia.

Gość telefonikkk
tak mi sie przynajmniej wydaje. Na pewno jesli chodzi o różnice finansowe może dochodzić do konfliktów

nie pisałam do Ciebie. a odnośnie Twoich słów - oczywiście, że może, ale wszyscy znamy realia i tego się trzymajmy 🖐️ dobrej nocy , a Tobie odwagi telemarketerko 🖐️

Gość nicniewiemnicniewiem
Około 20 do 30 lat jak dla mnie :-)

Gość Wiki08257
Mam 21 lat a moj facet 30 jestesmy 4 lata razem planujemy zareczyny w tym roku jest nam dobrze razem:*

Gość korolgol
im młodsza tym lepsza

Gość Minodues
@królikov- piszesz o kwestiach finansowych, wiec powiem Ci moj ounkt widzenia. Dla mnie pieniadze nia maja az tak wielkiego znaczenia, co nie znaczy , z enie lubie wygodnie zyc, pieniadze nie sa moim Bogiem. Jelsi mlodsza kobieta, jest dla mnie atrakcyjna fizycznie, i moge z nia porozmawiac na rozne tematy, i ma w miare dojrzale podejscie do zycia, a nie zarabai tylk np studiuje. nie ma sprawy. Jesli jest ambitna i ma potencjach jest okej. Gorzej kiedy mloda atrakcyja kobieta szuka sobie sponsora, wtedy to jest mija z partnerstwem moim zdaniem. Niestety czesto tak jest. Apropos drufiej kwesti zrobienia kury czy k..rwy, to nie wiem w ogole o czym mowisz, to chyba jakas polska patologia tak robi bo na pewno nie kulturalni dojrzali mezczyzni.

Gość królikovv
tylko z perspektywy coreczki tatusia 🖐️

Gość królikovv
a kiedy odetniesz się od tatowego dyszla?:D

Gość hłehłehłehłe
zapomniałaś dopisać pięknej, mądrej, inteligentnej, o niezwykłej hiszpańsko-francuskiej urodzie :D🖐️

temat wydaje się strayszy niż ustawa przewiduje, ale dla mnie nie mawiększej różnicy co popycham jeżeli ma w sobie ogień, ikrę to może mieć nawet koło 40 natomiast co do pytania: 20 kilka wiosen czyni z niektórych dobry materiał... ...rezta to uprzedzenia, stereotypy i zaścviankowy światopgląd

Telefonik,o mlodszych mialam na mysli panow w wieku okolo 25 lat :) Jestem pooo 30 wiec dla mnie taki chlopczyk odpada. Krolikow.U nas nigdy nie bylo konfliktow na temat majatkow i zarobkow.Nie bylam biedniejsza od meza mimo ze duzo mlodsza.Kase mamy wspolna od poczatku.Otwarlimsy wspolne konto po 3 miesiacach znajomosci i tak jest do tej pory.Nigdy nie czulam gorsza,mniej wazna.Nie mieszkam w Pl i taki zwiazek czesto jest poszczegany ;mloda ruska zlapala starszego goscia z kasa a tu ZONK !

niestety najebałem literówek... sorki, ale plumkam z osobistego, a skok klawiszy czyni różnice

Ja mam 32 lata...Umawiam się z dziewczynami w różnym wieku, ale nie młodsze niż 22 lata...Generalnie wydaje mi się że najważniejsza jest dojrzałość dziewczyny.Poznawałem dziewczyny młodziutkie i twardo stąpające po ziemi jak i te co mają wsiu bździu w głowie. Te jeszcze głupiutkie, niezaradne i nieogarnięte życiowo skreślałem bardzo szybko... Wiem natomiast, że całkowicie odpadają około 30 to jest grząski grunt... jeżeli jest ładna i zadbana i jeszcze wolna to musi byc jakiś haczyk ( a życie mi pokazało, że się nie mylę)

Trzeba być zakompleksionym, niedołężnum pederastą, aby obrać sobie nick "Dragon Kasanova":D

Gość Srakyficjal Suicide
a jakim niespelnionym facetem trzeba byc zeby miec nick "HMS Petard" :D

proszę, proszę kto się pojawił :classic_cool: 🖐️ ­ kochanka Franka -> stereotypy robią swoje, co widać na forum 🖐️ tylko, kto się przejmuję publiczną opinią.... ale wspólne konto po 3 miesiącach? 'brawo' za odwagę, osobiście wątpię czy po kilku latach odważyłabym się na taki krok.

ślepa/py jesteś? :D... ...widziś gdzieś taki?

Gość Ja mam 46 lat,a moja
żona jest 10 lat młodsza. I to jest moim zdaniem max różnica. Z młodszą chyba nie utrzymałbym stałego związku.

Gwoli ścisłości - mam więcej nicków niż "pozorny oprawca" szarych komórek. Swoim IQ mógłbym obdzieliuć ciebie razem z twoją całą rodziną... ...na kilka pokoleń do przodu... ‏ nie są mi w smak płytkie rozgrywki... więc płyń kupo:classic_cool:

Gość 22 latek......................
kolezanka z roku wlasnie urodzila corke, jesli odziedziczy urode po ladnej aczkolwiek starej bo w moim wieku krowie, zamierzam byc dobrym wujkiem i wyhodowac sobie kobiete, warto czekac te 18 lat