Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Foxy_Lady

Erotyczna sypialna

Polecane posty

usiluje pisac...strasznie sie czepiasz...nikt tu nie mowi o wirtualnych cialach, ani o cyber seksie. Po co te zlosliwosci? temat jak kazdy inny, a dopoki prowadzony kulturalnie, to nie widze powodu, dla ktorego mialby przeszkadzac. Miejmy troche empatii:)

Ulisess, przecież obudzić się przez deszcz, w czasie burzy to sama przyjemność. Przytulić kobietę do klaty i zasnąć... orgazmowe :-)

Ullissses albo przyroda obudziła cię do działania i wykorzystania potencjału a tobie się akurat spać bardziej chciało :D ot, zemsta odwieczna natury ;)

Gość WASZAWIAK [cool]
PORZĄDNY człowiek a POŻĄDANE ciało widzisz subtelną różnicę :classic_cool:

usiłuję napisać Nie ma nic złego w fantazjowaniu o ile jest to dodatek a nie substytut poza ty m obserwuje że uciekamy w wirtualność. 999 Marzenia/fantazje a wirtualnośc to nie to samo. Ja chciałabym w takiej sypialni wyprawiac prawdziwy seks z prawdziwym mężczyzną... gdybym miała taka sypialnie i takiego mężczyznę :) Nie ograniczałabym sie do pitolenia o tym przez internet, gdybym miala mozliwośc to zrealizowac.

Ruda, bo to jest pan, który wrzucił do tematu swoje ogłoszenie. Żadna nie zerwała się w euforii by spełnić zachcianki pana, więc poczuł się urażony i zaczął się wyzłośliwiać :-) Obstawiam, że jeszcze nie skończył i parę zdań tu wrzuci :-)

WASZAWIAK :classic_cool: PORZĄDNY człowiek a POŻĄDANE ciało widzisz subtelną różnicę Warszawiaku, tak, widze róznicę, nawet po wysłaniu posta ją dostrzegłam i poprawiłam sie w kolejnym poście. Rzadko zdarza mi sie popełnic błąd, niemniej jednak z hukiem biję sie w piersi. Ukamieniuj mnie lub zadaj pokute, albowiem inaczej nie pójde spac w pokoju.

haha Brahmin:D teraz to dowaliles niezle. Oj, ale to tez byloby jakies doswiadczenie wizualne:D moze blizej komedii, ale zawsze jakies:) Ullissses...ale poza tym budzacym hałasem widok musial byc piekny. A tak poza tym...gdybys akurat byl tam z kobieta, to dzwieki spadajacych kropel by Ci nie przeszkadzaly zapewne:P

Zawsze mogłeś być na zewnątrz. Stać pod drzewem by przeczekać ulewę, albo wracać od kochanki wkurwiony, bo zabrakło czasu na więcej... Ciesz się, że nie było gorzej :-)

Rudzia... ty tez masz widze jakies deszczowe fantazje, bierzemy któregos na wycieczkę w letnim sezonie burzowym? ;)

Masz racje Andro. Niektorym naprawde ciezko uwierzyc, ze mozna pisac o fantazjach, wyrazac swoje mysli bez podtekstu, nie szukajac kogos na boku. To, ze tu piszemy, wcale nie oznacza, ze realnie nie mamy seksu i tego co sie z nim laczy. Nie kazdy w necie jest niewyzyty i zdesperowany :D

Foxy...jedziemy na wycieczke, bierzemy misia w teczke...ale ja proponuje- nie jednego, bo moze nie podolac:P

Gość usiłuję napisać
Macie rację chyba za dużo oczekiwałem chyba . Androgen chętnie bym już poszedł spać gdybym miał perspektywę pójść np jutro z kimśna choćby kawę czy pizzę ale w realu a nie przed ekranem . A tak muszeę czekać na realną koleżankę do środu: -)

Ruda, odniosłem porażkę, bo udało mi się Cię zaciekawić i wywołać uśmiech, a ja chciałem Cię przestraszyć!!!;) Nie obawiałabyś się o wytrzymałaś takiego - nawet hartowanego - szkła i o to, że zupełnie przypadkiem Tadzio i Grycka znajdą się w Twoim łóżku... i miałabyś - podobnie jak miś uszatek - klapnięta łóżko, a nie sypialnie marzeń;)

No ja się nie czuję winny za Twój brak perspektywy :-) Ruda, ja jestem niewyżyty, ale nie zdesperowany :-)

Ullissses cóż ja ci uczyniłam :o ze mi fantazję nawet chcesz zabrać i zbrukać rzeczywistością swoją własną :o Może spróbuj pojechać tam znowu i tym razem nie sam i.... kurde :D

Brahmin:D przestraszyles to mnie dopiero teraz...wiec i cel osiagnales:D Przeciez zginelabym smiercia tragiczna...a nawet jesli nie, to wiesz- ja goscinna jestem, ale nie az tak. Tlumow nie zapraszam, nawet w parze:D przyciasno by bylo...:D

Rudzia, świeta prawda. Specjalnie dla Ciebie puszczam w tym odjazdowym pokoju program letniej burzy... słychac grzmoty błyskawic i ich piekny pogłos w moich magicznych głosnikach, stroboskop imituje błyski, po ciele leją sie strugi deszczu i czujesz na twarzy powiew chłodnego wiatru, chłodzącego rozgrzana skórę. Wybierz sobie z konsoli faceta, który wyłoni się zza wirtualnego drzewa (magiczna szafa) i zajmie sie Tobą dokładnie tak, jak tego chcesz :) W tak erotycznej scenerii zostawiam Cię i udaje sie do swojego zwykłego łóżka w mojej zwykłej sypialni :D

Ullisses:) tak? Andro, to jak niezdesperowany, to zle nie jest. A ze niewyzyty, no coz...to znaczy ze testosteron na odpowiednim poziomie:P

Foxy...w tak drastycznej scenerii- bo boje sie burzy- bede potrzebowac mezczyzny zdecydowalego, fascynujacego, wywolujacego przeszywajace dreszcze tak, abym kompletnie nie zwracala uwagi na otaczajaca nas aure zza szkla...badz co badz, dodajaca pikanteri:P

Ullisses to trzeba było zrobić coś żeby mieć teraz lepsze wspomnienia :P

Ja ostatnio też zacząłem się bać burzy... hormonów. I to w dodatku swoich. Myślałem, że wiek dojrzewania mam już dawno za sobą...

Ruda, mam poziom testosteronu jak 20-latek :-) Robiłem sobie badania jakiś rok temu. Mam nieco ponad 4 ng/ml, czyli jestem zdrowy samiec :-)

Ja mam bardzo miłe wspomnienia tylko,że odgłos ulewy wówczas nie był czymś sympatycznym

Ehhh, popełniłam błąd, te sceneria miała byc dla Dzonejki :D Rudzia, możesz zmienic program, jesli boisz sie burzy, ale jestem pewna, że w szafie znajdzie sie taki mężczyzna, który z latwością pokona Twój lęk. Szkoda, że nie mam takiego pokoju, a z uwagi na nieletniego obywatela w domu nie moge sobie w swojej realnej sypialni powiesić na ścianie nawet reprodukcji z galerii Androgena :D Mokrych snów wszystkim.