Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulina1205

ślub wesele wystrój sali WAŻNE prośba o pomoc!!!

Polecane posty

Gość paulina1205

Witam serdecznie. Mam firmę zajmuję się sprzedażą pachnących płatków róż wygląda to dokładnie tak :link allegro http://allegro.pl/pachnace-platki-roz-swie-walentynki-noc-poslubna-i2989615202.html Obecnie zastanawiam się nad sprzedażą pachnących płatków do dekoracji stołu weselnego jak również kościołów. Płatki pachną pięknie:) klienci są bardzo zadowoleni. Moje pytanie brzmi następująco: Czy wy drogie Panie/drodzy Panowie bylibyście zainteresowani takim produktem, czy chcielibyście go mieć na swoim ślubie, weselu? Dodam że płatki będą dostępne w wielu kolorach o rożnych zapachach lawenda, jaśmin, i inne Pozdrawiam Paulina

Gość paulina1205
odświeżam

Gość nie-alkohol0owa
Nie byłabym zainteresowana z prostego powodu - ksiądz w naszej parafii nie pozwala sypać sztucznymi kwiatami. A na weselu tylko by naśmieciły po podłodze. Wolę dekorację z żywych kwiatów.

Gość paulina1205
Dziękuję za odpowiedź. Robię rozeznanie. Każda opinia jest dla mnie ważna.

Gość katabraaaaai
Ja nie chcialabym czegos takiego na swoim weselu, wszedzie by sie walały, a poza tym nie lubie zapachowych rzeczy i innym gosciom tez np zapach lawendy moglby przeszkadzac , zwlaszcza na stolach gdzie jest jedzenie.

Gość pppychaczka
owszem płatki fajna rzecz,jak młodzi wychodzą z kościoła moga być obsypani takimi płatkami ale już świeczkami to nie bardzo obsypywać,nie powinny być sprzedawane w komplecie,raczej osobno

Gość paulina1205
:) dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Te płatki ze świeczkami to obecnie mam w ofercie sprzedaje je na takie okazje jak romantyczna kolacja, noc poślubna, itp Zamierzam natomiast rozszerzyć ofertę. posprzedawać pachnące płatki mające służyć jako wystrój kościoła czy sali weselnej. Np do 1000 szt płatków mogłabym dodawać 5 świeczek stołowych w wybranym kolorze gratis. Co Wy o tym sądzicie?

Gość pppychaczka
a coś ty się tak uparła na te świeczki

Gość paulina1205
:) To dlatego, że sama robię świeczki. W sumie to nie musi ich być w zestawie

Gość amerykaniepiszglupot
na ślubie czy weselu nie bardzo (chociaż jako wystrój kościoła mogłoby byc ostatecznie, zależy od koncepcji strojącego), ogólnie np na romantyczną noc nawet fajny pomysł, cena w miarę przystępna, dobra reklama i może się sprzedać :)