Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesbijjka

Jestem lesbijką i czemu nie każdy potrafi tego zaakceptować ?

Polecane posty

moim zdaniem była to tzw "pomyłka freudowska" oznaczająca w tym wypadku tyle że chciałabyś przekonać siebie i innych ze te zboczone "związki" są "biologiczne", "naturalne".

"a "walka z homofobią" to tylko manipulacja służąca jakimś tam szczególnym celom." ­ no przecież już ci napisałam, że służy trzepaniu kasy. ­ powoła się jakieś urzędy czy instytucje antydyskryminacyjne, obsadzi swoimi i będzie się tylko liczyć zyski. ­

Gość offerma, podaj mi statystyki
a co ja mam Ci mówić? ja zwyczajnie pytam :) więc skoro Murzyni w Polsce twierdzą ze spotykają się z przejawami dyskryminacji i są akcje prowadzana dla uświadamiania społeczeństwa tzn. że większość społeczeństwa jest rasistami?:) to sugerujesz? skoro ofiary pedofilii mówią o tym zjawisku coraz szerzej i coraz więcej w mediach tych przypadków tzn. że pedofile stanowią coraz większą część społeczeństwa? czyli sugerujesz że nasze społeczeństwo to suma sumarum rasiści i pedofile?

"pomysł na biznes jak każdy inny" x o cię piernik. czyli uważacie że żadnej "homofobii" nie ma (a raczej że jest to zjawisko marginalne) a te wszystkie akcje, fundacje, działacze, mają tylko na celu dorwanie się do kasy podatnika a nie zwalczanie realnie istniejących, rzeczywistych problemów?

"moim zdaniem była to tzw "pomyłka freudowska" oznaczająca w tym wypadku tyle że chciałabyś przekonać siebie i innych ze te zboczone "związki" są "biologiczne", "naturalne"." ­ aleś wymyślił :o ­ masz jeszcze jakąś teorię na temat mojej psychiki? ­ czy to, że ostatnio zaczęłam jeść parówki (których dotąd nie tykałam) oznacza, że brakuje mi faceta? :D🖐️ ­ chociaż tak naprawdę wyczytałam, że zawierają żelatynę i kolagen, a mi co jakiś czas chrupie w kolanach :O

"czyli sugerujesz że nasze społeczeństwo to suma sumarum rasiści i pedofile?" to raczej ty tak twierdzisz. ja nie będę z tego rodzaju bzdurną retoryką nawet dyskutował.

"czy masturbacja jest wypaczeniem? wszak nie prowadzi do prokreacji off - masturbujesz sie czasem?" x wszyscy jesteście tacy głupi w tym "obozie postępu"? homoseksualizm jest sprawą chorej psychiki. psychiki człowieka ktorego podnieca ta sama płeć. równie chorym byłby facet który podniecałby się samym aktem masturbacji ale chyba takich za wielu nie ma.

"czyli uważacie że żadnej "homofobii" nie ma (a raczej że jest to zjawisko marginalne) a te wszystkie akcje, fundacje, działacze, mają tylko na celu dorwanie się do kasy podatnika a nie zwalczanie realnie istniejących, rzeczywistych problemów? ­ a widziałeś ty kiedyś, że w tym kraju ktoś zwalczał realnie istniejące problemy? :P ­ ludzi w polsce generalnie razi epatowanie jakąkolwiek odmiennością. ­ szczeruś - całe szczęście, że nie prowadzi. jeszcze byś się rozmnożył.

czyli nie chcesz dyskutować z osobą która zastosowała Twój sposób myślenia ("bo w mediach jest głośno o fobii więc nasz naród taki jest") gdyż uważasz ze to bzdurna retoryka? nie widzisz w tym nic znaczącego? Twej bystrości rozumu umknęło że strzeliłeś sobie w kolano? :)

starokawalerstwo i staropanieństwo z punktu widzenia biologii też jest nienormalne, tak na koniec dodam :)🖐️

Gość do Maciek B i oferma
Dawno już nie spotkałam na necie tak normalnych ludzi jak wy. Popieram wszystko co piszecie. Tak trzymać

"ale ja nie przecze, ze homoseksualizm jest dewiacja bo jest, tylko pytam czy masturbacja jest dewiacja" x a czy masturbacja kogoś podnieca? co ty za bzdury wygadujesz? uprawiając masturbację podniecasz się kobietą albo mężczyzną a nie masturbacją więc jak niby masturbacja może być dewiacją? x "nie chcesz dyskutować z osobą która zastosowała Twój sposób myślenia" x twoje urojenia to nie jest mój sposób myslenia a ja na pewno nie dam się wciągnąć w twoje bzdurne sofistyczne sztuczki.

boże, Ty nawet relatywizmu nie odróżniasz od zwyczajnej logiki:O 🖐️

Gość lesbijjka
Mogę wam wysłać swoje nagie fotki?

Gość lesbijjka
Właśnie dziewczyna mnie rzuciła. Jestem załamana :( Wszystkie kobiety to kurwy!!!

Gość ..nie przejmujta sie......
..podejrzewam że homosexualista w środowisku eskimosów byłby jako zagrożenie dla społeczności eksterminowany natychmiast..... ....w tak zwanym półksiężycu muslimskim ciągnącym się od Maroka po część Chin homo pieprzą się nagminnie między sobą albo bzykają osły sąsiada.....ale tutaj nie jest zimno i władza jest w rękach mężczyzn.... itd.....chÓÓj im dóópe....

....coś uciekło..... ...potem do głosu dojdą mniejszości ....córkojebców....matkojebców.. ..siostrojebców...... ..nudno nie będzie....

...i jeszcze się okaże że związek człowieka z np słoniem,małpą ,świnią jest wg ideologii przeróżnych całkowicie normalnym... ...tylko jak tu posÓÓwać kÓÓrę bo jak będziesz ją trzymać za skrzydła to podrapie pazurami a jak z a nogi to też uważać na skrzydła ...tak żle i tak nie dobrze.... .....Mówię wam związek szympansicy z człowiekiem jest całkowicie naturalny..zwłaszcza dla tych którzy akceptują swe pochodzenie... ...bo ja nie koniecznie wierzę Darwinowi

uprawiając masturbację podniecasz się kobietą albo mężczyzną a nie masturbacją więc jak niby masturbacja może być dewiacją? x ok, czyli masturbacja nie jest dewiacja, a jest zgodna z natura?

Gość poiuytyui
"gadasz tak, bo nie masz z kim się obściskiwać i kłuje cię to w oczy. jak byłam od zawsze sama to też tak bredziłam, że jak tak można publicznie i blablabla. zwykła zazdrość. " taaa, zazdrość jako argument na wszystko... co innego trzymać się za ręce czy przytulić a co innego uwsteczniać działania przypominające grę wstępną.. a które niestety mam wątpliwą przyjemność czasem obserwować na mieście, nie kazdy ma to ochotę oglądać, o starszych osobach czy dzieciach nie wspominając

Gość poiuytyui
tfu, nie "uwsteczniać", a zaczynać