Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_sobie999

Poprosiłem dziewczynę aby zafundowała mi anal

Polecane posty

Witam. Mam 25+ lat, obecnie w stałym związku ze swoją partnerką. Pozwoliła mi wejść w siebie analnie i nie ma się co oszukiwać, spodobało mi się. Rzecz w tym, że dość spory czas kołatała mi się myśl by spróbować seksu analnego w drugą stronę. Jestem pewien, że gejem nie jestem gdyż faceci w żaden sposób mnie nie pociągają. Jednak strasznie... No właśnie nie wiem jakie słowo będzie trafne. Podnieca, kusi, ciekawi, marzy... Może po trochu z każdego. Tak czy inaczej wyznałem swojej partnerce (kilka lat ode mnie młodsza) fantazję. Wpierw dość nieśmiale choć przyjęła to dość spokojnie. Rozmawialiśmy o tym kilkukrotnie. Jakby to mogło wyglądać, co o tym sądzi, wymiana poglądów. I tutaj seria pytań. Wg mojej dziewczyny jest to dziwne, nienaturalne choć nie użyła drastycznych słów jak chore, niedorzeczne. Czy wg was, kobiet, jest taka sytuacja dziwna? Jak ją przekonać? Nie odrzuciła mojej propozycji, właściwie to prośby ale wciąż się waha. Próbowałem ją przekonywać, że również mogłaby czerpać z tego przyjemność (przy użyciu dildo na pasie), ciekawe doświadczenie... Macie jakieś propozycje? Lub może któryś z waszych facetów miał podobną prośbę? Co o tym sądzicie? Pierwszy raz w życiu 'używam' czegoś taiego jak KAFETERIA. Zdaję sobie sprawę, że trafią się pewnie faceci, którym przed oczami stanie zniewieściały pedzio, który boi się swojej orientacji ale mam was w... Liczę na rozsądne wypowiedzi i nie ukrywam, rady również.

Zaden z moich facetow nie mial podobnych prosb, a szkooda bo skorzystalabym z przyjemnoscia ;) Nie namawiaj dziewczyny, mysle ze bedzie jej juz to po glowie chodzilo i kiedys sie zdecyduje ;)

Chłopie to normalna fantazja i bardzo przyjemne jak kobieta pieści męski anus, jestem gejem a kiedyś byłem hetero i bi, nie zaczynaj może od dilda, na początku dobry będzie do twojej dziurki lizaczek nie duży okrągły częściowo zlizany ona ci wsadzi do pupy i będzie ją penetrować obracać i co jakiś czas wyciągać go, może też polizać twoją dziurkę i niech wali ci ostro konika odlecisz w niebyt jak się zaczniesz już spuszczać z podniety;)

Jestem kobietą i stwierdzam, żeś frajer, a nie gej. Bo skoro masz zapędy na bycie gejem, to zostaw dziewczynę w spokoju i znajdź sobie chłopa. Didlo na pasie jest dla lesbijek.

Widzisz pancerna... Jaki to zapęd do bycia gejem?? Skoro dziewczyna doznaje anala, co omówmy się nie jest klasycznym seksem też jest... gejem?? Prostata jest dość wrażliwa (nie zdaję sobie sprawy jak bardzo) i najzwyczajniej w świecie podnieca, czy tego chcemy (faceci) czy nie... Z tym dildo(pas) tak rzuciłem frywolnie bo nie mam pojęcia, tyle co się obejrzało na ekranie monitora (tv)... I co do chłopów, wszystko pięknie i ładnie a nie spotkałem w swoim życiu ŻADNEGO który by mnie choćby minimalnie podniecał, kręcił... To z wielu względów...

Dzięki Zielona za sugestie choć i ona sama sugerowała mi to, że musi się oswoić z tą myślą... Wydaje Ci się to podenicające? Taka zamiana ról?

Pancerna kołdora Do kogo te słowa bury kocie ?! Jestem gejem i byłem z wieloma kobietami i polecam, zachęcam do uprawiania seksu analnego w dwie strony. Facet tak samo czerpie przyjemność z analnych pieszczot jak kobieta. Pancerna kołdora ty chyba analnego orgazmu nigdy nie miałaś i nie krzyczałaś prz ty rżnij, rżnij mocniej taaaaaaaaakk!!!!!!!!!!!!!!!!

Ciekawe sugestie DJADAMOS ;) Początkowe kroki dość sensowną radą... Zobaczymy co czas pokaże ;) A tak na marginesie to chyba właśnie taka kompilacja jest najciekawsza, masturbacja z analem

Nie musisz się tak DJADAMOS unosić z miejsca ;) Ma swoją opinię, ma do niej prawo. A co ona kogo obchodzi? Jeśli ją poprze sensownym argumentami chętnie z nią podyskutuję ale na razie to... Sam nie wiem co myśleć :)

Więc Ci życzę Zielona powodzenia w poszukiwaniach ;) Chyba, że masz faceta to w takim układzie sukcesów w "negocjacjach" ;)

Gość 12nococmore
Pedał idź sie zabawiać z innymi pedałami i wypierdalaj do holandi zboku pierdolony

12nococmore... Nie wiem co próbowałeś osiągnąć... Obrazić mnie?? Zrównać z ziemią?? No naprawdę nie wiem... W aktualnym momencie to zacząłem się śmiać...

12nococmore szoruj stąd bucu bo psami poszczuje kur.. twoja mać !

Gość 12nococmore
Nie. twój post mnie również smieszy.

Gość 12nococmore
nie ma to jak agresja zostańmy przyjaciułmi lubie gey-ów prawda Ken.

Gość powiem szczerze.......
Ja swojemu facetowi często pieszczę okolice odbytu, ale do środka nigdy się nie zagłębiam on tego nie chce, nie lubi - gdyvy chiał no to sama nie wiem.

12nococmore... Więc cieszę sie, że poprawiłem Ci humor :D Wydajesz się inteligentną postacią... Dość inteligentną więc zapewne docenisz moją radę... W rzeczywistości nie "kozacz" tak bo się może komuś (niekoniecznie gejowi) niespodobać Twój światopogląd i to w jaki sposób wyrażasz swoje opinie... To nie jest złośliwość, bynajmniej. Po prostu lepiej będzie jak swoją agresję spożytkujesz na coś sensowniejszego niż ubliżanie ludziom o których tak naprawdę nie masz bladego pojęcia. Zarazem spróbuj popracować nad poziomem swojej kultury osobistej, w połączeniu z błyskotliwymi i jakże chwytliwymi odpowiedziami zwojujesz świat... Ale po co ja to piszę... I tak masz to w poważaniu co piszę i jak piszę... Czyż nie?? ;)

Gość 12nococmore
Tak racja idę sie wyładować na ulicy. życzcie mi szczęścia. Dzieki i pozdrawiam! W końcu mam przyjaciela.

12nococmore.... Nie no powodzenia przez życzliwość. Ale do kogo podjeżdżałeś z tym przyjacielem? Chyba, że nie wyczułem sarkazmu :D

Gość 12nococmore
35 kg wiesz nie kazdy ma dużego mie martw sie kup sobie dildo

Gość 12nococmore
Przyjaciele przecież muszą sobie pomagać! Chodzmy na piwo! ( tylko bez analu potem)

Spokojna du.... głowa :P Żebyś nie wiem jak bosko wyglądał, jaki byś nie była fantastyczny to już wiem z miejsca, że nie w moim guście jesteś :P Chyba, że pod tym nickiem kryje się drobniutka blondynka o kręconych włosach i kobiecych kształtach?? :P Ale chyba nie urazilem?? :P

Gość szamantia
Witaj Napisze mojego posta z perspektywy kobiety, której faceta kręcą właśnie takie rzeczy. Ja o upodobaniach swojego faceta dowiedziałam sie niestety dopiero po ślubie. Zawsze myślałam, że seks to jedna z bardziej udanych sfer naszego związku. Nie jestem osoba pruderyjna, lubię eksperymentować więc przystalam na jego propozycje zabaw ze straponem czego później bardzo zalowalam, ponieważ tak mu się to spodobało że chciał więcej i więcej. Dla mnie jest to po prostu tragedia czułam się idiotycznie robiąc to, co więcej jest to dla mnie obrzydliwe. Nie piszę tego żeby komukolwiek ublizyc, po prostu przestrzegam, że nie zawsze takie eksperymenty kończą się dobrze dla związku. Nasze życie seksualne legło w gruzach, zastanów się czy warto i przede wszystkim nie naciskaj.

Gość 12nococmore
Pewnie że warto. Nie ma to jak przedmiot w odbycie. Naciskaj czemu tylko kobieta może mieć to przyjemnośc. wszystko jest dozwolone.

Szamantia. Dzięki za radę... Bardzo trafna, o tym nie pomyślałem... Nie wyobrażam sobie by moje życie seksualne z moja partnerką mogło się uwstecznić czy jakby tego było mało legnąć w gruzach choć po Twojej wypowiedzi, opowieści, postrzegam to odrobinę inaczej. Jeśli mogę spytać. Czy po tym pierwszym razie nastąpiła diametralna zmiana czy to było raczej stopniowe? Rezygnował z innych pozycji, form seksu dla anala?

Gość baba z raba
hej, rozumiem pieszczenie odbytu mezczyznie - paluszkiem, lizanie itd - bo robilam to dwom swoim facetom i wiem ze to ich bardzo podniecalo isprawialo przyjemnosc - choc podobnie jak u kobiet jest to uczucie na pograniczu przyjemnosci/bolu/dziwnosci. jednak moj obecny facet nie chce nawet o tym slyszec twierdzac ze to gejowskie itd. To co mnie dziwi to ze masz az tak ostre fantazje bo wsadzenie dildo do odbytu to juz dosc mocne doznania ;] moze zaproponuj wlasnie aby zrobila Ci to palcem.. nie wiem czy mnie tez by nie zszokowalo gdyby moj facet chcial zrobic to wibratorem :P odpowiadajac na inne z Twoich pytan - moim zdaniem jestes normalny :)