Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam bo nie wiem!!!!!!!

Odchody po porodzie

Polecane posty

Gość Pytam bo nie wiem!!!!!!!

Hej ile najkrócej mogą być? bo jestem tydzień po porodzie-cc i ledwo ze mnie kapie.

takie "ledwo kapie" moze sie utrzymac do 6 tygodni wiec nie ma z czego sie cieszyc:-D ze mnie tak ledwo kapie od 2 tygodni;-) a sie napalalam ze juz sie konczy i tak sie konczy i konczy i skonczyc nie moze:-D

Gość czyli gdzie..
u mnie nawet na kilka dni zniknely i potem znow sie pojawily.

ja coprawda rodziłam naturalnie, ale tez miałam takie przestoje, ze myślałam, że już koniec a potem znów krwotok ;)

Gość minipizza
ej nie śmiejcie się że pytam, bo nigdy nie rodziłam, ale o czym wy piszecie? jaki krwotok, aż tyle? hmm co to te odchody?

minipizza - podczas ciąży łożysko przytwierdzone jest do ścianki macicy a po porodzie oddziela się od niej, pozostawiając po sobie krwawiącą ranę. z pochwy wydalają się więc krew, śluz i blony macicy

minipizza są to odchody połogowe.... krwawienia ze skrzepami, śluz i inne tkanki zbędne po porodzie. Trwają około 6 tygodni.

U mnie trwało prawie 9 tyg. I też ostatnie 4 tyg to było takie ledwo ledwo. I końca nie bylo widac

Miałam króciutko bo miałam łyżeczkowania a robią tez też często przy cc. Przez 2 dni mocno potem ok tygodnia jak mocniejszy okres i koniec. Nosiłam potem wkładkę tylko dla pewności bo jak więcej pochodziłam ton cos sie pokazywało

ja po cc krwawiłam króciutko. Pamiętam, że równo tydzień po szłam do kościoła w samej wkładce. Potem za dwa tyg (czyli 3 tyg po) dostałam pierwszej miesiączki i tyle.