Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

wtulić sie w szatyna i zapomnieć o świecie

Polecane posty

Fiku po co ty zakladasz tyle topikow? Jeden ci nie starczy na twoje wywody krecace sie w Kolko Macieja? Ogarnij sie troche....bo brunetow wystraszylas i niedlugo przegonisz i szatynow :-)

Gość krzyż na drogę -
i znowu ten podrywacz TheEx

Gość dłonie
też miał mieć silne, fikołek, zawężasz wymagania :P od budowania hałupy wszystko robi sie facetowi silniejsze :P

Gość przeciez ten pacan ma
dziewczyne :o x 08:20 [zgłoś do usunięcia] TheExpendables Seks z starsza jest zaj**isty wręcz boski ja mam 22lata a moja dziewczyną 32lata i nie narzeka na mnie x http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3685197&start=30

Gość no i dlatego
pomarańcz daje tyle satysfakcji :P

Gość fiku to zwykła infantylna
laleczka o mózgu z lekkim ubytkiem lekko opóżniona umysłowo i cywilizacyjnie też .... Dałaby w końcu komuś d...y i byłby spokój , a tak to jęczy w koło i jęczy Kobieto Fiku umów się w końcu z facetem [ bo chyba aż takim maszkaronem nie jesteś zeby ktokolowiek nie chciał cię przelecieć ] a jak w końcu to zrobisz to przestaniesz marudzić bo przekonasz sie co i jak i albo ci się spodoba albo odechce tych wszystkich brunetów szatynów i blondynów .. a tak to stękasz jak stara panna .. albo jak starowinka nad muszla kolzetową która nie może oddać kału

Ja mogę pisać co mi się podoba a na pocztę prawie każdy się umie włamać nie rusza mnie to że moje tematy wklejasz

Ja mogę pisać co mi się podoba a na pocztę prawie każdy się umie włamać nie rusza mnie to że moje tematy wklejasz

TheExpendables ha ha ha ale ROMEO :D Że też takie kłamliwe kmioty chodzą po tym świecie ,żal mi Ciebie faceciku bo FACETEM nie jesteś :P

Fiku A ja bym cię pocałował w szyję ,uwielbiam to robić -nie wiem czemu właśnie szyję . I uwielbiam dziurki na plecach nad posladkami też całować . Choc wiem ,że mnie nie lubisz to i tak bym to zrobił :)

Gość hahahahaha zobacz fiku
kto za toba lata niedlugo bedzie do ciebie mowil "ty suko" :D ale sie wkurwil chlopaczek :D:D:D:D