Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfvgydury

Ile on ma płacić czynszu?...

Polecane posty

No skoro czynsz cie usatysfakcjonuje to naprawde nie wiele mozna ci juz pomoc. Sama wybralas sobie to gówniane zycie i najwyrazniej chcesz w nim tkwic.. powodzenia

Gość Prawdziwy chłoppppp
jestem facetem i pisze ci autorko ze twoj facet to chłop bez jaj i nierób, wywal go niech sam mieszka i placi tylko za siebie

Gość bjfvgydury
Psychicznie juz nie daje rady,bo...więcej jest tego typu kwiatków... Zaraz pójdę i dam mu do przeczytania Wasze wypowiedzi,byc może wypowie się tutaj,byc może mnie anonimowo tutaj zaatakuje...Trudno. Ale niech pozna zdanie na temat czynszu-osób bezstronnych,osób z zewnątrz... Niech zrozumie,że to normalne,że go nie wykorzytuję....Jak mi zarzuca....Bardzo,bardzo czuję sie upokorzona....:((((

Gość powiem tak dziewczyno
nie rozumiem kobieto cie .Przeciez tu nawet nie chodzi o podzial cholernego czynszu , ale ze traktowana jestes okropnie.Sama piszesz, ze czujesz sie sponiwierana i upokorzona.To co sie tak upierasz pryz czynszu? Wywal go z zycia.

Gość autorko az mi sie cisnienie
Podnioslo,postaw sprawe jasno albo placi polowe albo szuka sobie wlasnego mieszkania.facet nie wspiera cie w niczym.jak duze dziecko Wez sie za to bo palant oszczedza i moze zostawic cie z niczym a on wybuduje sobie za kilka lat dom i wezmie jakas mloda cizie.on cie nie szanuje poprostu

Gość stylish29
a czy oby nie jestes dla tego pajaca taka "przejsciowka" dopuki nie znajdzie tej idealnej? tak mi sie cos wqydaje ze on jest z toba dla wygody a nie z milosci. postaw jasne warunki-jesli mu na tobie zalezy zgodzi sie. jesli sie nie zgodzi to odpowiedz juz masz.

Gość bjfvgydury
BYłam teraz mu pokazać-ale on mówi że właśnie jest akcja w filmie który ogląda.....ma-sa-kra.... Niestety,też tak myslę jak Wy...I to boli....Mówiłam mu nawet,że tak to odbieram-jego "zycie" ze mną....Ale on zaprzecza,mówi że mnie kocha,że nie potrafi odejść bo to miłośc,tip... Niestety,wszytsko wygląda inaczej.... Dziekuję-za Wasze wypowiedzi,wszytskie czytam bardzo uważnie....

Gość Heidi Klummmm
ja bym kolesia w dupe kopneła bez zastanowienia, roszczeniowy koles jak nie wiem, bezczelny pasozyt od siebie nic nie daje, nie szanuje Ciebie i Twojego dziecka, pozbadż sie go a bedziesz sczesliwsza

Ja bym mu dodatkowo zrobila siary przed znajomymi i rodzina.

Gość bjfvgydury
powiedział-że przyjdzie przeczytac wątek na forum dokładnie za 15minut....Jak sie skończy akcja w filmie... Czy jest ktoś-kto uważa że czynsz na 3?....

Jestes w toksycznym zwiazku autorko

Gość wiaderko
dlaczego go nie wypieprzysz ??? bo czytam i czytam ale nie rozumiem ???

a ona dalej o czynszu... haha tez zaczynam myslec ze to prowo, tak głupich ludzi nie ma po prostu

Nie nie ma autorko i nie bedzie bo twoj facet to palant nad palantami.nie wszyscy sa idealni ale on to juz przegina pale...

Gość bjfvgydury
Wam cisnienie się podnosi...A mi płakać się chce.... Tu już nie chodzi o ten czynsz (chociaż co miesiąc jest o to wojna),ale czuję się taka nieszczesliwa.....niekochana.....Wiem,nie tak powinien wyglądać związek....nawet jeśli mamy na myśli partnerstwo....:( Ale on ma w nosie co ja tłumacze,prosze,a nawet to-że ma kobietę w która nie musi inwestowac nawet złotówki bo sama siebie utrzymuje i za siebie zawsze płaci..... Cała kasa jego,jedynie....oczekuje dorzutki na połowe czynszu.....:(

Gość powiem tak dziewczyno
powiem Ci kochana jak wyglada u mnie.Wyszlam drugi raz za maz majac ciut po 40 tce.Owszem na swoje dziecko musialam sama zapracowac , bo uwazam, ze to moj zasrany obowiazek .Studia , zakup mieszkania dla niego . Ale w malzenstwie nie place nic .Za niccccccccccc.Za jedzenie , za oplaty , nic.Pracuje , jak mam ochote dokladam sie do urlopu , do kupna nowego samochodu , ale to moja tylko wylacznie wola.Swoje pieniadze wkladam do banku, oplacam sobie swoj dom , ktory stoi niezamieszkaly. Zawsze maz twierdzi, ze i tak by musial oplacac wszystko i tak, i tak musi pracowac bo do emerytury jeszcze pare lat, a poza tym , jak by go nei stac bylo na utrzymanie kobiety , to powinien zyc sam i dlubac w nosie z rozpaczy i niezaradnosci .Tak wyglada zycie z zaradnym , kochajacym facetem.

No i nic wielkiego nie wymagasz taka kolej rzeczy.mieszkasz placisz tj dotosly facet!!!!!!

Gość Heidi Klummmm
słaba jestes autorko skoro pytasz czy ktos uwaza ze czynsz na 3, daj po sobie dalej jezdzic powodzenia :o

Gość Jozef i na
A jak z kupowaniem jedzenia? Innymi oplatami?

Gość bjfvgydury
Dlaczego z nim jestem ? Bo...Chciałabym wierzyć-że gdy mówi że kocha-to naprawdę kocha.... Bo może tak właśnie faceci funkcjonują w związku.......Bo może to rzeczywiście ja zła,niedobra kobieta jestem.... Dlatego załozyłam wątek-aby poznać Wasze zdanie...zagubiłam się...Nie mam siły "walczyć" botak to wygląda o czynsz....o Jego dorosłośc,o jego obecność w moim,naszym życiu.....A nie życie lokatora-który jeszcze wybrzyda że musi w ogóle coś płacić..... Tak,to chyba toksyczny zwiazek...kobieta która kocha za bardzo....

Gość wiaderko
powtorze swoje pytanie: dlaczego go nie wypieprzysz ?????????????????????????????????????????????

Gość Jozef i na
Jak umawialiscie sie na poczatku? Bo przeciez gdy sie wprowadzal to chyba byla jaks rozmowa o rzeczach praktycznych?

Ale co ma kochanie do czynszu?jak bys wierzyla to bys placila?on jest zupelnie nieodpowiedzialny a ty z tego co czytam-zahukana on ci wmawia ze sie czepiasz i jestes zla a ty tez powoli zaczynasz tak myslec wez sie w garsc dla swojego dobra i corki

Gość Jednym słowem: MASAKRA!
Babo! Czemu Ty się w ogóle nie szanujesz? Dlaczego narażasz córkę na widok pasożyta w domu, który nawet nie jest jej ojcem?! Pomyślałaś, że dziewczyna będzie miała zaburzony obraz "partnerstwa" w niedalekiej przyszłości?:o. NIE, NIE POMYŚLAŁAŚ! Ty tylko myślisz o sobie, o tym, że "kicha" będzie przyznać się przed koleżankami i rodziną, iż jesteś sama, ech! A to, że facet z którym jesteś, tylko wisi na Tobie z wygodnictwa i niczego więcej, to dla Ciebie błahostka:o... Czasami wstydzę się za takie kobiety jak Ty. I wiem co mówię, bo sama w różnych sytuacjach życiowych się znajdowałam, ale NIGDY, ale to PRZENIGDY nie pozwoliłam sobie na pomiatanie mną przez faceta, a swoje lata już mam. Ech! Męcz się dalej i gódź się na tę 1/3 czynszu, bo słowa HONOR to Ty nie znasz i nie poznasz nigdy. Powodzenia!:o🖐️))

Gość Jozef i na
Zapytam jeszcze raz, jakie mieliscie ustalenia na poczatku?

Autorko wbij to sobie do glowy on nie szanuje ciebie ani twojego dziecka-egoista do potehi n-tej