Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bjfvgydury

Ile on ma płacić czynszu?...

Polecane posty

Gość autorkategotekstu
czynsz w tym mies. jest troszkę większy bo co dwa mies płace za gaz i właśnie w tym musiałam zapłacić.wyszło po 537zł,a gdyby miało być na 3- to zapłaciły 100zł więcej.bo gaz wodę prąd zawsze dziele na 3 i tyle płace za siebie i córkę.ale czynsz jako opłata stała- chciałam aby bylo na pół.... on nie,bo to krzywdzące dla niego...

Gość prowokacja!!!zzxxxsnbds
Jednak odpowiem. Z własnego podwórka, bo to się w życiu zdarza. Gość gołodupiec wszystko mu się należy, święta urządzone, zero wkładu własnego 2 święta z kolei, bywał u mnie często woda, prąd go nie interesuje, interesują go nakłady na moje dziecko. Na moje delikatne sugestie co robimy w te nasze "2" święta on odpowiada, że on właśnie się odchudza, i żebym nic nie szykowała specjalnego. Święta jak święta, dziecku nic nie może zabraknąć. Jakoś diety u niego nie widziałam, dostał taki solidny kop zad w dupę, że błagał o powrót, jednak, to jego sknerstwo przesądziło. Prowokacja w wymiarze nie jest dobra, jednak pomysł dobry, bo ludzki, ludzie co przeżyli wiedzą.

Gość facet mieszka u ciebie
i jeszcze twierdzi że ty wyłudzasz od niego pieniądze. Dobre :D

Gość dhuahdu
wiesz co, weź go wypierdol, o taką kase walczy? dla mnie to żałosne, gość chyba nie miał w życiu żadnych problemów, że się na takich gównianych kwotach żydzi

Gość autorkategotekstu
jeśli ci nie odpowiadam- wiele razy mówiłam abyś zamieszkał sam poszukaj lepszy model z lepszym pakietem mieszkaniowo lokalnym .po co się męczyć. ją już psychicznie nie mam sił... to skapstwo.... wyliczanie każdej złotówki...

Gość dhuahdu
prowokacja!!!zzxxxsnbds --> popieram Cie, nie ważne czy to prowokacja, ale najczęściej kobiety z dziećmi które mieszkają same mają takie problemy z facetami, im się wydaje że są gwiazdką z nieba i już nic nie muszą

Gość ale....
abstrahując od wszystkiego to co jest złego w takim partnerskim podejściu do zycia ?? nie mówie tu o pasożytach,ale o równym i sprawiedliwym dzieleniu kosztów !! Co w tym złego ??? Czy to jest niesprawiedliwe ???

Gość autorkategotekstu
nie prowokacja.... moja miłość- traktuje jako naiwność...... a jego słowo kocham- to coś w stylu: kocham,uwielbiam takie dobre ciasteczka....czyli? wiem,to nie miłość,to szukanie własnej wygody,albo....... sama nie wiem.... nie mam sił.cierpię okrutnie.a jego to jeszcze bawi...

Gość to ja ten nie dobry...
Pewnie że sobie znajdę lepszą durna babo, a ty sobie już nikogo nie znajdziesz, bo jesteś stara, brzydka i masz rozjebaną kuciapę! Co ty sobie kurwa myślisz, że kim jesteś?!

Gość autorkategotekstu
zachowuje się jak malolat ... pisze tutaj jeszcze teksty rzekomo osób mnie atakujących....nie rozumiem...po co to robi.... po co wobec tego że mną jest..... gdyby pisał- kocham ją,no fakt z tym czynszem nie przemyslalem ,może rzeczywiście powinienem płacić połowę.... to on mnie tu atakuje robi obrazajace mnie podszywy .chore.no chore.kończę z nim.

Gość dhuahdu
autorko a gdzie on teraz jest? skąd tu pisze?

Gość popchnę
+

Gość autorkategotekstu
Koniec prowokacji, wypierdalać wszyscy!

Gość autorkategotekstu
on siedzi w pokoju obok.ją w kuchni i rycze jak głupia..... wiem,byłam i jestem głupia..... naiwna.wierzylam mu.oszukiwalam sama siebie....bo nie słowa a czyny.....

Gość dhuahdu
nie wyobrażam sobie położyć się teraz w jednym łóżku, ale się porobiło schyłek związku, dopiero co to przeszłam, od pewnych spraw, słów, czynów nie ma już powrotu do zdrowego związku

Gość autorkategotekstu
nie będę z nim spać. cierpię okrutnie.nie spodziewałam się że są tacy ludzie jak on.... czuje się jak dziecko bezradna... po co robił ten cały cyrk w miłość..nie bylo jej i nie ma..... najchętniej bym wyszła i nie wróciła do domu... bezsens... takie mam 3 lata....

Gość vvfgbcfghbbv
kobieto ale mi ciebie żal. co za plant! tak żerowac na kobiecie!!!!! ty dupku - ty nie masz pojęcia co to miłość!!

Gość autorka zapomniala sie
przelogowac,hahahhaha

Gość wredniucha10
tak jak sobie pozwoliła - tak ma! ja jej nie żałuje - szkoda mi tylko jej córki - bo ona traci na tym finansowo najbardziej - skoro mamusia zamiast córce woli dać gachowi

Gość to ja ten nie dobry..
Plaśnie się wyprowadzam!!! Będziesz miała święty spokój! Pakuję sie i idę !!!

Gość autorkategotekstu
mam gorączkę- to wyżej to podszyw ...... mam gorączkę- fajnie że tu jesteś...nie mogę uwierzyć że są kobiety które maja takich facetów jak wyżej piszecie...... niedowiary ..... nie mogę w to uwierzyć...

no ja wiem, że podszyw, wiem, ale nie mogłam się powstrzymać :P Wg mnie autorka przede wszystkim w tej całej sytuacji powinna pomyśleć o córce ! Bo coś czuję, że ten jej partner to traktuje dziewczynę jak 5 koło u wozu... i ciekawe jak młoda się ma też z tym czuć :(

Gość autorkategotekstu
.najgorsze że córka moja słyszy te wszystkie awantury wyzwania krzyki.....patologia: ( jakim ją jestem dla niej autorytetem...żadnym....:(

Gość gwarantttt
Ja nie rozumiem tych atakow na goscia,przeciez on sie nie miga od placenia. Z tego co wyczytalem to chce tylko rownego podzialu kosztow. Zasadnicze pytanie : ile corka ma lat ? Pelnoletnia jest ? Ile macie pokoi ? Jak on sie z nia dogaduje ? Dostajesz alimenty na nia od Biologicznego ojca ? PrzEciez kobiety daza do rownouprawnienia,feministki cycki pokazuja,w policji juz pracujecie Niedlugo w jednostkach specjalnych bedziecie,ale jak chodzi o kase to juz rownouprawnienia nie ma.

Gość nbhbjjhj
ale kolo!:) Sam se robi podszywa...buhahaha.... głupiś i tyle.noclegownie sa dla takich jak ty,a nie kątem u kobietki.... żałosny dupek.

Gość maverc
Nie wygląda to dobrze i źle wróży dla przyszłości związku, gdy mężczyzna nie poczuwa się do płacenia, zwłaszcza, że z postu wyniku iż nie bierzesz od niego pieniędzy za jedzenie, chemię i inne rzeczy do domu... o problemach w związku www.magnoli.pl

Gość zosiazosiazosia
tak się zastanawiam- po co on w ogóle z tobą jest? ma problem ze zwykła naturalną rzeczą jaką jest czynsz,przecież to podly pasozyt .jakiś gowniarz.może on ma 17?18? lat?.... kobieto- ratuj się.wyrzuc go.

Gość fajny nick autorki
Ale on nie dał jej na czynsz tylko za ostatni miesiąc, powiedział jej że ma do zapłacenia podatek VAT za wyrównanie roku. A ona nagle podpuszczona przez koleżankę zaczęła mu robić koło pióra. Cały ten topik świadczy ja z autorki jest PUSTACZKA. Wredna głupia cipa. Jak facet jej komin wentylował to było ok. Jak musi sie z fiskusem rozliczyć to jej to wisi, lata i powiewa. Facet kupił nowe meble do pokoju córeczki, nową pralkę, sprzęt TV. Ciuchy markowe dla gówniary. Wal się na ryj stara ruro. Teraz pójdziesz na ulicę dorabiać.