Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana12344

konto na fb POTRZEBUJĘ PORADY!

Polecane posty

Gość Nana12344

czy ktoś z Was dezaktywował konto na fejsie? chcę je na razie właśnie zdezaktywować dla własnego dobra, potrzebuję odpoczynku i uwolnienia na czas sesji :P ale za jakiś czas do niego pewnie wrócę tylko obawiam się czy po dezaktywacji utracę grupy prywatne do których jestem zapisana typu: forum kierunku studiów, na których jestem, wiadomości prywatne itp. Czy ktoś kto już dokonywał dezaktywacji może mi powiedzieć jak wygląda konto po przywróceniu? Dziękuję z góry:)

Gość martin wyrostek
musisz napisać podanie ze szczegółowym uzasadnieniem dlaczego. i czekać 2 tygodnie na odpowiedź listem poleconym

Gość Nana12344
nie chodzi mi o trwałe usunięcie, a o DEZAKTYWACJĘ..którą można zrobić kilkoma klincięcami..pytam tylko o to, jak wygląda profil po przywróceniu konta

Gość marreekk
moze poprostu nie wchodz na fb tylko sie ucz

Gość Nana12344
może po prostu chodzi mi też o to, że po dezaktywacji moje konto "jakby nie istnieje"..nikt nie może na nie wchodzić, bo jest jakby zablokowane i o to mi głównie chodzi

Gość Nana12344
tylko chciałabym widzieć ,kto się loguje na moje konto znaczy obserwuje bo kilku facetów bym nie chciała stracić