Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono-oka:-)

ubogi facet...

Polecane posty

Gość czuly_mateusz@o2.pl
słuchaj no wydajesz mi sie taka idealna, że chciałbym z tobą popisać poprostu bliżej poznać dlaczego nie napiszesz ? wstydzisz sie ? zasługujesz na kogoś lepszego ja bym o ciebie zadbał odpowiedno :)

Idealna pod wzgledem materialnym:-) oj wlasnie poznalam kogos kto potrafi dbac o mnie jak nikt inny...Michal:-)

Gość czuly_mateusz@o2.pl
szkoda, że tak myslisz :( liczę jednak w głębi serca iż napiszesz do mnie i rozjaśnisz mą pustkę w sercu...

Przykro mi,ale zycze owocnych poszukiwan innej partnerki;)

Gość Powoli nie wszystko na raz
to że facet biedny to pół biedy, ale że ciapowaty i bez ambicji to tragedia

Gość czuly_mateusz@o2.pl
no wiesz co nie masz serca :( dlaczego nie chcesz mnie poznać ?

Nie interesuja mnie internetowe znajomosci

Gość czuly_mateusz@o2.pl
no przestań co ci szkodzi zawsze możemy popisać pogadać przecież cie nie zjem będziesz mi sie mogła wyżalić itp. co ci szkodzi ?

Mateusz, nie poniżaj się. Ona przecież otwarcie na tym forum przyznała, że interesuje ją tylko zaradny facet z kasą a ty taki nie jesteś. Tu na forum oczekiwała tylko głosów poparcia dla swojej już podjętej decyzji, że zostawi swojego normalnego, fajnego chłopaka. Na pewno znajdzie tego swojego księcia, kosmetyczki w końcu to na ogół fajne laski.

Gość czuly_mateusz@o2.pl
liczę w głębi duszy że jednak napiszesz na maila :)dobranoc.

Gość kurrrrrrrrrrrrrrrrrr
zielonooka - jakiś internetowy cwaniak chce cię upolować. Pewnie uznał, że jesteś dobrą partią, hahaha

Gość dziedzina
widzisz, Tobie rodzice na początku pomogli rozwinąć interes, a jemu nie ma kto pomóc, i myślisz, ze jaki on może zrobić interes nie mając pieniędzy na start ani dobrego wykształcenia

Ooo kogo moje uczy ujrzaly, Randman, Ty kolego juz wczoraj pokazales co potrafisz i widze,ze nadal nic nie rozumiesz i wpajasz ludziom to co Twoim zdaniem jest prawda. Szczerze mowiac to wspolczuje Ci, nie wiem jak to jest nie rozumiec prostych slow albo rozumiec na swoj sposob. Mateusz nie lubie sie uzalac nad swoim losem:-) i wbrew temu co napisal Randman nie interesuje mnie zawartosc Twojego portfela.facet powinien byc zaradny i ambitnya nie byc egoista jak pan R.

Dziedzina... tu nie chodzi o pieniadze ale o brak ambicji z jego strony. On ma wpojone,ze wychowal sie w ubostwie i tak bedzie zawsze... tu jest pies pogrzebany.

Kevin zapewniam Cie,ze kombinowalabym w inny sposob.

Gość Marek25
A ja jestem w podobnej sytuacji co autorka tylko, że w drugą stronę. Zarabiam dużo więcej niż średnia, mam mieszkanie, samochód. Ona nie ma nic. Nawet prawa jazdy. Jej życie to praca jako kasjerka do 22 a potem zjeść po całym dniu kanapki z mortadelą z biedronki. Niby jest kochaną dziewczyną ale przyszłe życie z nią by wyglądało tak, że ja bym ją ciągle utrzymywał. Muszę obniżyć swój poziom życia dla niej.

Gość dziedzina
ty jako prawdziwy facet powinieneś nie patrzeć na to, że ona mniej zarabia, bo od zarabiania jest facet

Gość Marek25
A kobieta jest od czego?

Gość dziedzina
od dawania dupy

Marek 25 doskonale Cie rozumiem...a ile ta kobieta ma lat? Tez ma,ze tak powiem slomiany zapal do wszystkiego i brak wiary w siebie? Moze z nia porozmawiaj, mnie jutro czeka rozmowa z M. Powodzenia:-)

Gość Marek25
zielono-oka Nie raz z nią rozmawiałem na poważnie. Chciałem z nią zakończyć związek bo po prostu nie widziałem z nią przyszłości pomimo, że teraz jest ok. Ona błagała obiecywała, że się zmieni itp. Zawsze ta sama śpiewka, że będzie się bardziej starać bo teraz pracy nie ma bo nowy rok bo coś tam. Ci ludzie tak mają nie potrafią walczyć o swoje i do wszystkiego mają taki słomiany zapał.

Beznadziejna sytuacja ;/ ja mojemu postanowilam powiedziec szczerze,ze bedac w zwiazku chce polepszyc swoj byt a nie obnizac... powiem mu tez,ze moge mu zasponsorowac prawko i pomoc zalatwic jakis kurs a potem pomoc w znalezieniu lepszej pracy...oby tylko chcial...

Gość Marek25
Staram się już teraz oceniać człowieka a nie obudzić się za parę lat z ręką w nocniku. Analizuję już teraz. W przyszłości chciałbym założyć rodzinę i żyć na jakimś poziomie. Kupić większe mieszkanie lub wybudować dom. Mieć w co ubrać dzieci. Mieć na wakacje i na produkty nie z biedronki. Oczywiście mógłbym ja to wszystko załatwić ale wtedy ja bym się czuł jak sponsor i całkowicie bym stracił do niej szacunek jako do mojej utrzymanki.

Gość Dań czym
Bądź z nim Daj mu szanse - dobry pomysł z prawkiem Daj mu te tzw wedke i zobacz czy zlowi pare ryb Ty bez rodziców tez byś nic nie miała 1900 to ok płaca Dla szczęścia spróbuj

Gość Marek25
zielono-oka Ja swojej oferowałem pomoc w znalezieniu pracy. Napisałem jej CV (bo sama nie umie ładnie wyedytować tekstu w wordzie), wydrukowałem bo nawet nie ma drukarki ale także chodziłem po różnych centrach handlowych z nią aby rozdawała. To taki typ człowieka, że nawet jak będzie przymierał głodem to i tak nic nie zrobi. Ten twój pewnie przyjmie pomoc coś zrobi ale dalej przez życie go będziesz musiała popychać. Ja już z moją mam serdecznie dość bo nawet jakbym jej znalazł pracę to bym musiał ją zabrać do sklepu aby jej kupić porządne ciuchy na tą rozmowę bo ona po pierwsze nie potrafi się stosownie ubrać a po drugie nie ma za co.

Gość dziedzina
jesteście materialistami, pieniądze zasłaniają wam miłość, a co jeśli zarabiacie podobnie, bierzecie ślub i po paru latach jedno z was zarabia nagle 3x więcej, wtedy stwierdzacie że ta druga osoba musi sobie poszukać pracy o podobnych zarobkach bo wy nie będziecie obniżać swojego poziomu życia, bo wam się podniósł, i tak będzie zawsze z każdą podwyżką w pracy

Marek 25 Hmm chyba tez nie chcialabym byc z kims takim... skoro juz nawet cv nie chcialo jej sie napisac... jest leniwa i jak widac odpowiada jej styl zycia ktory obecnie preferuje :/ zawsze bylaby Twoja utrzymanka i musialbys kerowac jej zyciem... ten kto uwaza,ze jestesmy materialistami pewno nigdy nie byl w takiej lub podobnej sytuacji... ciezko zrezygnowac z nieplanowanych wyjazdow,wakacji,zakupow i innych... kazdy dazy do tego by zylo sie mu dobrze wiec niby dlaczego skoro juz to mamy mielibysmy rezygnowac...

Gość Umkkaa
Weź kogos innego. Logiczne że nie każdy może być prezesem. Z 60%naszego społeczeństwa zarabia poniżej 2tys nie każdy ma taki fajny start w życie jak ty. Marek heh umiesz wyedytowac tekst w wordzie, dobrać ładne ciuszki, nie rób sb jaj nie dzięki temu dostaje się pracę wiem moja sis pracuje przy rekrutacji

Gość dziedzina
i to jest właśnie materializm, jak się kogoś kocha to sie nie patrzy na to ile zarabia itp, tylko jaki jest, a jak się patrzy przez pryzmat pieniędzy to jest to materializm, za pieniądze nie da się kupić miłości, ale zrozumiecie to jak bedzie za późno