Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielono-oka:-)

ubogi facet...

Polecane posty

Gość miramiii 299
moj facet nigdy bedac ze mna nie zarobil wiecej niz 1200zl. ja sama mam ok.1500-1600zł. Mieszkajac sama bylo mi lepiej. Wiecej mi kasy zostawalo. samych oplat mam ok.800zł. reszta dla mnie- na jedzenie, na ubrania. Kiedy jestem znim te 800zł ida na 2 osoby. I nie mam nic. a ten twoj zarabia 1900zł - zeby moj tyle potrafil zarobic. a tu nic. mi w portfelu zostalo tylko 15zł. kasa dopiero bedzie za tydzoien. Z juego strony nie dostane nic. a nie mam skad brac juz. jestem materialistka.

Mam odczucie, że wiem gdzie jest wasz problem. Wy traktujecie związek jako biznes, rodzinę jako przedsiębiorstwo. Ja traktuję jako przyjaźń erotyczną. Które podejście jest zdrowsze?

Gość miramiii 299
a

Mylisz sie,my chcemy zapewnic sobie w miare dobra przyszlosc, tak aby nie zyc od 1do 1... tlumacze Ci to juz od dlugiego czasu ale nie dociera,ty wiesz lepiej,ze jestesmy materialistkami ....ze czekamy tylko aby wykorzystac faceta... a prawda jest zupelnie inna...

Gość Elektronikełe ausf.II
poszukaj sobie kogoś kto będzie zarabiał podobnie do Ciebie lub więcej

Gość mega size
Ja moge byc twoim facetem:-)

Wiesz nie szata i nie dobra materialne dają w przyszłości szczęście!! Najważniejsze to poznać się dobrze. Prawdziwa miłość i uczucia nie potrzebują dóbr materialnych.

Gość .a..
Autorko jakim cudem dwa lata po studiach masz swoje mieszkanie i samochód

Samochod dostalam od rodzicow z okazji ukonczenia studiow ( taka nagroda- nie szczegolnie chcialo mi sie studiowac) a na mieszkanie zapracowalam. Moj przedmowca ma racje prawdziwa milosc nie potrzebuje dobr materialnych,, ale ja tez nie chce obnizac poziomu swojego zycia poprzez zwiazek bo wiem,ze brakowaloby mi tego i w gruncie rzeczy nie bylabym szczesliwa.

Mega size. Juz mam swoj typ :-)

Gość mega size
Ja jestem fajny. Skad jestes?

Gość .a..
A twój facet jakie studia skończył zielono oka? Albo jaka szkole w ogóle? Gdzie pracuje,

Gość dziedzina
zakłady fryzjerskie też otworzyłaś z własnych pieniędzy, czy rodzice Ci otworzyli a Ty tylko nadzorujesz?

On nie jest moim facetem. Zastanawiam sie dopiero czy z nim sprobowac... niestety skonczyl tylko liceum i teraz spoczywa na laurach... ale nie to jest wazne.. mnie martwi to,ze nie jest zaradny zyciowo,niczego nie osiagnol... jestesmy jakby z roznych swiatow... mimo iz ma serce na dloni to ciezko mi podjac decyzje...

Najpierw pracowalam jako kosmetyczka,potem obmyslilam plan aby cos wlasnego otworzyc. Najpierw otworzylam salon kosmetyczny a po pol roku drugi fryzjersko-kosmetyczny. Przy pierwszym pomagali mi rodzice.potem juz sama dawalam rade choc bylo ciezko.

Gość .a..
Osiągnęłas wszystko dzięki kasie rodziców, skończyłas marne studia - osiagnOl? Trochę nie po polsku znajdź sobie jakiegoś bogatego pod warunkiem że jesteś ładna, i tyle co tu doradzić od początku chciałaś bysmy pisali byś go zostawiła nie wiem, nie chciałaś wyrzutów sumienia czy co, nie wiem po co tu piszesz w tak oczywistej sprawie

Nie wszystko dzieki pieniadzom rodzicow... ludzia sie wydaje,ze gdy ktos ma swoj interes to jego zycie uslane jest rozami... a to jest praca 24/h, ciagla kalkulacja i myslenie co zrobic by bylo lepiej, jak zlapac klientow, pokonac konkurencje etc. Nie jestem brzydka i zapewniam Cie nie jeden facet chcialby ze mna byc,ale ja w glebi duszy pragne Michala...jego ciepla... chcialabym aby jednak zmienil swoje zycie..bo bedac razem w tej chwili byloby ciezko...

Zielono oka jeśli go kochasz to daj mu szansę by się sprawdził jako twój partner!! Czasem facet jak naprawdę kocha swoją wybrankę to potrafi się zmienić i zrobić wszystko by była szczęśliwa i by niczego jej nie zabrakło!

Gość czuly_mateusz@o2.pl
i włąśnie takiej dziewczyny jak ty szukam ! skąd jesteś ?

Najlepiej bedzie jak chyba szczerze z nim o tym wszystkim porozmawiam. Mysle ; nad tym aby pomoc mu w poszukiwaniu lepszej pracy ew. Jakis kurs:-) mam nadzieje,ze sie nie obrazi ;// robie to wkoncu dla "naszego" dobra:-)

Mateusz... nawet mnie nie znasz a juz wiesz,ze takiej szukasz. Skad taki wniosek?

Gość czuly_mateusz@o2.pl
skąd wiem ? bo masz mieszkanie i samochód a ja właśnie takiej szukam co bym u niej zamieszkał fakt jeszcze mało zarabiasz ale liczę na to, że sie rozwiniesz, ja będe gotował sprzątał prał robił ci sushi i cokolwiek zechcesz :) co ty na to ? napisz na maila wydajesz sie super babką.

Gość dbr.c.nie?!
No jak to mateuszek leci na kase ew debil chce wyłudzić foty:D

Gość czuly_mateusz@o2.pl
a słonko zapomniałem zapytać jakie autko masz ?

Gość dbr.c.nie?!
Haha moja intuicja nigdy nie zawodzi :D autorka to debil nad debile żeruje na kasie rodziców, wie że to wygodne, więc logiczne chyba że teraz pora znaleźć męża który będzie cię utrzymywał tak jak do tej pory wszystko sponsorowali ci rodzice

Hahaha :-). Mateusz dziekuje Ci za to,ze po ciezkim dniu potrafiles mnie rozbawic:-. A Twoja szczerosc nie zna granic.

Dbr... chyba wzrok Cie zawodzi lub masz problemy z rozumowaniem czytanego tekstu. Rodzice na poczatku mi pomogli,teraz swietnie radze sobie sama:)

Gość czuly_mateusz@o2.pl
zielono-oka popiszemy ? napisz m ina maila proszę mam pytanie :)

Gość dbr.c.nie?!
Myśl logicznie też o to mi chodziło

Napisales,ze zeruje na kasie rodzicow a to nie prawda. Od ponad 2 lat wszystko oplacam sobie sama. Mateusz mozesz zapytac tutaj ;) smialo, nie gryze