Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllbbbbbbbbbbbbba

Czy jak włożę sobię sztucznego penisa do pochwy

Polecane posty

ale też śląsk? Poza tym w ogóle mnie nie znasz, może jestem jakimś potworem :D

no więc jeśli Ci tak zależy, może się pozbyć błony u gina. jest takie coś. zadowolona?

ha ha ha ha podszyw :) dobry jestes :) to bylo niezle :)

Gość grzmocilla
ginekologa się wstydzę. wolę sama to zrobić.

pierwszy raz cię widzę taką niemiłą whedif ...

jaką niemiłą?:O rozwiązałam Twój problem

i tak, nie ufam lekarzom bo popełniają wiele błędów i raczej nielicznych obchodzi los pacjentów

to bądź sama swoim lekarzem. gratuluję. no ale Twój problem rozwiązany.

twoj sarkastyczny ton jest naprawdę bardzo miły, masz rację :)

nie no oczywiscie bardziej godnym zaufania jest forum pelne idiotow typu kawa (i zeby nie bylo, skoro sie tu produkuje to jestem takim samym debilem jak wiekszosc) bo tu zapewne znajda sie specjalisci i od bolu serca i od bolu odbytu nadzerek, raka, wytryskow, impotencji, przepisu na ciasto babci i udanego seksu normalnie kaffe : tanczy spiewa gotuje, kra3aty wiaze (na mature)i usuwa ciaze (po maturze)

Gość do Owa
spac! pozno jest! :D

tak. trololololololololololo:D i pisanie pod różnymi nickami.

Lepiej się konsultować z kilkoma specjalistami jednocześnie, a i tak często się zdarza,że każdy twierdzi co innego i nie wiadomo co wtedy

pomarancz ratuj bo Misiu tu obrazaja zarzucajac Mu, ze sie na pomaranczowo sam ze soba bawi

Gość do Owa
bez drinka nie moglam zasnac, wiec sprawdzam co robisz...

aa ty pazurze :) spirytusu sie chce??? no wiesz? taka delikatna, kobieca, niewinna (noi dobra cofam niewinna :) ) istotka a co robie? no widzisz wlasnie uczestnicze w temacie badania nadrzerek przez odbyt :D

ow(ow) a tak w ogóle to oświeć mnie czego ja takiego nie wiem z biologii?

Gość do Owa
jako dojrzala kobieta moge jedynie...poglaskac autorke, przytulic :) i zapytac dlaczego chce w tak dziwny sposob przezyc swoj pierwszy raz???? Jesli konieczne bedzie pobranie wymazu cytologicznego czy wprowadzenie wiekszego wziernika do pochwy lekarz na pewno uprzedzi Cie, ze blona moze ulec zerwaniu. Ale...nie musi wcale tak byc. Blona nie jest jakims murem. Najczesciej ma ksztalt polksiezyca, ktory umozliwia chocby uwalnianie krwi w czasie miesiaczki. Wiec, prosze, nie panikuj. Poczekaj co powie ginekolog. Hm...?

Gość do Owa
Ow, alez oczywiscie, ze jestem niewinna. Jak mozesz watpic??? :P kazda kobieta jest niewinna. Zawsze ;)

no właśnie miałam kiedyś taką sytuację, że taka jedna ginekolog mi próbowała wsadzić taki wziernik plaskikowy na siłę :O Ale jej się nie udało. I mnie nie uprzedzała tylko po prostu do zrobiła. I potem pytałam u innego ginekologa czy mi tamta nie naruszyła czy zerwała błony to nic nie powiedział, ale badał mnie przez odbyt :O

lllbbbbb czy musze dodawac cos jeszcze? to naprawde nie chodzi o to, zeby sie nad toba pastwic ale kto ci wbilk do glowy glupote pierwsza, ze idac do ginekologa nie mozesz byc dziewica? i druga, ze to co on zrobi to bedzie tak inwazyjne i w ogole, ze od razu nie tylko pozbawi cie dziwictwa, ale zapewne tez porani albo cholera wie co jeszcze ---no masz znowu wredota wylazla :) Ja jednak nie umiem byc za dlugo mily i przytulny :) a powaznie kobieto jak by na to nie patrzec, to laski nie robia, chyba, ze mieszkasz na totalnym zadupiu i wyprawa do lekarza oznacza wyprawe bog wie ile km ale i tak , szanuj sie i juz to on jest kurwa dla ciebie a nie ty dla niego pewnie, ze jeszcze nie wielu to rozumie, bo chciali by kasy jak na zachodzie ale stosunkow jak u nas, ( i zeby nie bylo nie podaje za przyklad GB bo tam to wszystko kurwa nawet ginekolog paracetamolem leczy :):) )ale z czasem sie z tego wylecza

dobra muszę iść spać. Dobranoc

no baaa toz Misiu wie, ze ty chodzaca niewinnosc jestes dlatego nie wspomne publicznie jakie srodki perswazji przewidziane sa dla niewinnosci :P:P:P:P:P

Gość do Owa
aj, bo najwazniejszy jest wybor ginekologa. Nie pierwszegi z brzegu, ale takiego, ktory ma dobre opinie wsrod pacjentek, jest kulturalny, delikatny. No i kompetenty rzecz jasna. Czesto slyszy sie tez, ze ginekolodzy-mezczyzni sa delikatniejsi od swoich kolezanek po fachu. Mnie sie taki trafil. I nie zdarzylo sie, by nie odpowiedzial na jakies moje pytanie. Znasz strone www.znanylekarz.pl Poszukaj tam ginekologow z Twojej okolicy i zobacz o nich pisza pacjentki. Moze w ten sposob znajdziesz kogos, kto potraktuje Cie jak nalezy. Ale tez uprzedz przed badaniem, ze jestes dziewica. Wbrew pozorom tego nie widac tak od razu;) a kiedy wziernik bedzie juz w uzyciu moze byc za pozno ;)

boże nie mam do ciebie siły ow(ow). Jak sobie wyobrażasz np. wypalanie nadżerki przez ginekologa u dziewicy O.o I sam przyznałeś, że nie wszystkie choroby da się zdjagnozować przez odbyt. I gdzie ja pisałam o jakimś poranieniu? Coś sobie ubzdurałeś.

Gość dziewico!
On już do Ciebie idzie, znaczy tego, jedzie.

Gość do Owa
Ow, ja to czasem i przytulna, i grzeczna, niewinna nawet (bardzo czesto)... Dopiero gdy "Mis" odpowiedni to moja ciemniejsza strona sie uruchamia :) ale generalnie jestem dosc zasadnicza i wcale nie widac moich ciagot...

Gość do Owa
autorko, a skad wiesz, ze masz nadzerke? No i ze konieczne jest jej usuniecie? Wymaz ktos pobral?

no wlasnie "nie mam sily" ciekawe gdzie ja pisalem o diagnozowaniu czekogolwiek oprocz hemoroidow przez odbyt zwlaszcza nadzerek ale nie wazne milcze juz od tej chwili jestem grzecznym (he he he he he he he) Misiem grzecznym kurwa i cichym :D a co :)