Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfghfgjhkgnhk

Kiedy wypada spytac czy dziewczyna jest dziewica?

Polecane posty

Gość hfghfgjhkgnhk

na ktroym spotkaniu wypada zadac takie pytanie, by wiedziec z kim ma sie doczynienia i jak traktowac taka panne? bo nie chciałbym starac się o jakas dziewczyne by potem okazało sie ze jest nic nie warta...

Gość hfghfgjhkgnhk
Lagunastópki - prosze o poważne odpowiedzi...

Gość aaaaaaaaaaaaa8989898
myslę że druga randka będzie ok

Pendzior byłem niedawno rok czasu z jedna panienka niby wszystko super, pieknie - ale po tym czasie okazało się ze jest ona zwykłą nic niewarta sz..ta, wole uniknac ponownie takiej sytuacji

Gość mietek z krk
to zależy od tempa jakie narzucicie. napewno nie na 1. A potem zapytaj sie czym dla niej jest seks itd trochę pociągnij temat nie zdradzając że szukasz dziewicy a potem zapytaj co najbardziej lubi w seksie i co ją najbardziej zaskoczyło. najdziwniejsze miejsce gdzie uprawiała seks itp. nie pytaj wprost ale zadaj pytanie po którym nie zdajac sobie z tego sprawy powie ci o swoim doświadczeniu

Gość kopi
nigdy

no tak od razu na pierwszej randce nie wypada..poczekaj jeszcze troche moze z poł roku,poznawaj ja,spotykaj sie z nia jak ci zalezy na niej...ale nie narzucaj sie jej...

Gość kkkkccccc
nie pyta sie,chyba ze nalezxsz do Pisu tp tak:O

mietek krk "zapytaj co najbardziej lubi w seksie i co ją najbardziej zaskoczyło. najdziwniejsze miejsce gdzie uprawiała seks itp." jetes tego pewnien ? bo przecież jak bedę o takie rzeczy pytał to potem moze sie okazac ze jesli ona np faktycznie była dziawicą - to ode mnie odejdzie bo pomysli bładnie (przez takie pytania) ze ze mnie dziwkarz jest i myle tylko o jednym

to można zrobić inaczej jak ta twoja wybrana będzie szła z koleżankami, krzyknij "hej, dziewico" i zobacz, czy się odwróci ;)

Gość ldijfdikjd
a sam jestes prawiczkiem?

Pendzior - tak kopulowała wczesniej z dwoma palantami nie wiem ile razy pewnie setki jesli nie tysiace - żygac mi się chce gdy na nia patrze w tej chwili

tak jestem

Gość pracownica miesiąca maja
Jeśli nie jest dziewicą to już sprawia że jest dziwką czy też liczba może zapytaj o liczbę i już jak powie 0 to super a jak odpowie w liczbie to będziesz mógł określic poziom jej dziwkarstwa.

Gość ldijfdikjd
ale to nie twoja sprawa z kim ktos spal wczesniej i nie masz prawa nikogo wyzywac ale mozesz probowac szukac dziewicy na jakiejs stronie katolickiej skoro na tym ci tylko zalezy

Gość ldijfdikjd
przeciez 2 facetow to malo:o gorzej 20

"jak ta twoja wybrana będzie szła z koleżankami, krzyknij "hej, dziewico" i zobacz, czy się odwróci " a nie pomyślałeś że mogło by być jej wstyd przed kolezankami gdyby była - w dzisiejszym zepsutym swiecie ludzie ani kobiety tego nie roumieja bo sami zyja inaczej w wiekszosci

Gość ldijfdikjd
a ile ona ma lat?

Gość jak zacznie iskryć
nie czekaj za długo bo jak sie oboje zaangażujecie to i ona będzie cierpieć i ty będziesz rozdarty. Najlepiej na 2 lub 3 spotkaniu.

no to z ktorą chodziłem do teraz przez rok to 25

Gość ldijfdikjd
heh i co uwazasz ze 25 latka ma czekac na prawdziwa milosc i dzielnego prawiczka? a moze kazdy z jej 2 chlopakow byl miloscia skad wiesz ze jak rozprawiczysz jakas to bedziesz z nia do konca zycia? a jak ją zdradzusz albo ci sie znudzi?

dziewicy sie nie zdradza jesli sie z taka zdecyduje to zrobic to bede z nia do konca

Gość ldijfdikjd
sranie w banie dziewice oszem sa zdradzane

wogole nie wypada.....!!! jezlei bedzie zainteresowana toba w materii seksualnej pewnie sama ci o tym powie...

Gość Aniołek 85
coś mi się wydaje, że kojarzę Autora z poprzedniego wątku... Kolego TO NIE TO FORUM, ŻEBYŚ PYTAŁ O TAKIE RADY I TO JESZCZE W WĄTKU - ŻYCIE EROTYCZNE:) pozdrawiam:)