Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivooooo

ZARABIANIE przez neta... koniec poszukiwań!!! :D

Polecane posty

Gość ivooooo

Długo szukałam jakiejść uczciwej i dobrze płatnej pracy polegajace na ogladaniu jakichs dziwnych reklam :P natknetałam sie na fajna stronke na korej w koncu zarobilam. majatek to to nie jest bo 150zł w ostatnim miesiacu ale pomyslalam ze duzo jest osob tak jak ja siedzacych non stop przy kompie :P i szukajacych takiej strony dlatego sie chcialam podzielic http://adbiznes.com/pages/ index.php?refid=agap0605 Jesli wy macie jakies fajne tego typu stronki albo doswiadczenia w takiej pracy piszcie!!! ;)

Gość ivooooo
wiesz co moze i jest jakby poświecic wiecej czasu ;P ja siedzialam tyle ile moglam czyli jakies 3-4 h dziennie

Gość twereeeeee
150 zl dziecino to akurat twoi rodzice zaplacą za prąd+NET za to twoje ogladanie debilnych reklamek przez miesiąc, a jak jeszcze wirusa zlapiez to dolicz sobie 150 zl na informatyka, bo na takich dziwnych stronach az roi sie od trojanow i wirusow.

Gość izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
przestan przeciez ona kłamie, liczy ze naiwni sie zarejestruja z jej polecenia i bedzie punkty nabijac, bo kasy to napewno nie :D

Gość twereeeeee
czyli za 8 godzin dziennie siedzenia 300 zl misiecznie? hahaha super już lecę sie tam zapisac

Gość kolosonty
jakby można było 150 zł na miesiąc zarobić za 3-4 godzin dziennego klikania w coś, to by ludzie siedzieli po 12 godzin i to robili, albo i nawet klikali na zmianę całą rodziną :D Licząc po 100 zł za 4 godziny, to daje w ciągu doby, przez miesiąc klikania, 24/24 równe 600 :D to jest brednia

Gość ivooooo
nie pisałam tego do osób które twierdza ze nic nie ma w zyciu sensu nic sie nie oplaca i nic nie warto... napisalam dla tych ktorzy tak jak ja szukają albo szukali i nieskutecznie rachunki haha! :D mi komp idzie non stop a te 3 -4 h to spedzilam na tej stronie w ciagu calego czasu w jakim komp jest uruchomiony...glupio wam :P

Gość ivooooo
kolo a bawiles sie kiedys w takie cos?: bo widac ze nie wiesz o czym mowisz.... jest to meczace i nie uwierze ze ktos bedzie codziennie po 12h siedzial... powodzenia kolo!

Poczytałam trochę na temat tych stron i dziwnie to wygląda. Bez żadnej umowy podajesz swoje dane i numer konta. jakby to takie dobre było to wszyscy by tak zarabiali.Ale to tylko moje spostrzeżenie

Gość ivooooo
litka wiesz na poczatku fajnie ;P ale pozniej to na prawde męczy i nudzi... ja akurat potrzebuje grosza wiec poswiecam ten czas ale czasami to zasypiam przy tym...

Gość wypada podać bez
refa link takie działanie psychologiczne

Gość to Wam też powiem
dla mnie to CHORE pracowac miesiąc na 150 zl :O

Gość zxcvvczxvc
właśnie o to w tym wszystkim chodzi, żeby zbierać poleconych... ogarnijcie się ludzie... osobiście pomogę autorce i zarejestruje się wieczorem z jej linku :classic_cool: firma jest wypłacalna, można znaleźć dużo informacji w google

Gość zxcvvczxvc
ludzie potrafią w ten sposób niezłą kase wyciągać, podstawa to poleceni :classic_cool: na tym forum znajdziecie skany wypłat http://forum.zarabianie24.net/ nie chce mi się szukać, ale są tam na 100% bo kiedyś widziałem :classic_cool:

Gość ivooooo
zxcvvczxvc dziekuje ;) wiem ze to smiech cały miesiac za 150zł ale szczerze to nie nazywajmy tego PRACĄ! i tak siedze na necie wiec przy okazji siedze na tej stronce a czesto jest tak ze nudzi mi sie i nie mam co na necie robic no to chociaz ponudze sie za grosze :P

Gość i twierdzisz, że wydałaś
Jakbym miałą czas pisać na kompie 4 godziny dziennie, to bym zarabiała 1000 zł miesięcznie, a nie 150, ale że nie mam to zarabiam 500. :P Ale ja pracuje jako copywriter i też nudne to jak cholera... Ale na kosmetyki jest. :P

Gość ivooooo
a myslal ktos albo moze mial juz do czynienia z zarabianiem na blogu?? to chyba bardziej skomplikowane i nie bardzo rozumiem o co chodzi :P

Gość ivooooo
i twierdzisz ze wydalas - tez przez neta? na czym polega twoja praca?

Gość seventy4
jeśli już prowadzisz sklep internetowy, to pomyśl do dołączeniu do serwisu www.mergeto.pl, który łączy w sobie zalety serwisu aukcyjnego i serwisu zakupów grupowych. Zwiększych obroty, a twoi klienci będą zadowoleni, bo będą mogli kupić produkty po niższych cenach.

Gość Zeberka85
Spróbuj zamieścić również u siebie program partnerski ComperiaLead.pl - naprawdę mają fajny system prowizyjny :)

Gość Zeberka85
Spróbuj zamieścić również u siebie program partnerski ComperiaLead.pl - naprawdę mają fajny system prowizyjny :)