Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuluj 5

Bliźnieta kafeterii łączmy się!

Polecane posty

Gość Anuluj 5

Bliźnieta to jeden z najbardziej inteligentnych znaków zodiaku... Znacie jakieś inne cechy bliźniąt ? Wpisujcie :)

Gość no_name0000000
falsz, niestalosc, niecierpliwosc, nieinteresowanie sie potrzebami innych (tylko swoimi), nielogiczne 'tlumaczenie' swojego spierdolonego zachowania na wlasna korzysc ja jestem majowa

Gość Anuluj 5
Tak źle nas oceniasz ? A pozytywy ? Ja czerwcowa, w zasadzie na przełomie bliźniąt z lwem. Ktoś jeszcze jakieś inne cechy ? Wiecie że niektóre mają pokrycie z moim okropnym charakterem... Niestety

Wszechstronne acz powierzchowne zainteresowania, słomiany zapał, ironiczne poczucie humoru, przemądrzałość. :classic_cool: 1. dekada. 🖐️

Gość Anuluj 5
Hey ludzie ! Nie ma więcej Bliźniąt z charakterkiem ? ? ?:)

"w zasadzie na przełomie bliźniąt z lwem" Rodziłeś/aś się przez miesiąc? :classic_cool:

Gość no_name0000000
egoizm, brak glebszych refleksi, uspoledzenie emocjonalne i takze uposledzone emocje male zle niedobre dzieci

Gość no_name0000000
i takze uposledzone uczucia * :P na przelomie to moze 21 lub 22... tylko ze po bliznietach jest rak nie lew

Gość Anuluj 5
Podobno zależy w pod czyim wpływem tzn jakiej planety kiedy dziecko rodzi się wtedy jest albo pozytywny albo negatywny wpływ na danego bliźniaka

"male zle niedobre dzieci" Ja byłam bardzo grzecznym dzieckiem. Jak szliśmy gdzieś grupą to mimo tego, że byłam najmłodsza wszyscy rodzice zawsze kazali swoim dzieciom słuchać się mnie. :classic_cool:

Gość jak można w ogóle się spaść
Ja 8czerwca. Ale czym tu się podniecać to tylko jakiś znak zodiaku

Gość Anuluj 5
No tak wiedziałam że pomyliłam te znaki. Nie przez miesiąc. Urodziłam się 20 w nocy po północy a 21 o ile nie mylę się zaczyna się znak zodiaku rak. Na mnie chyba miał zły wpływ układ słońca czy planet bo jestem nerwowa, pamiętliwa, długo chowam uraze. Generalnie mam kiepski charakter.

Gość Anuluj 5
Znacie Jakieś lepsze znaki zodiaku ?:)

Ja Bliźniak:) Wredna, stawiająca na swoim, najpierw myślę potem mówię ale nigdy nie żałuję że powiedziałam, spostrzegawcza, chyba egoistyczna choć dla bliskich zrobię wszystko, inteligentna,bezkompromisowa.

Gość Anuluj 5
Skorpion to podobno najgorszy znak zodiaku...

Gość Anuluj 5
My Bliźnieta mamy dużo cech wspólnych. Ja też lubię stawiać na swoim, jak nie da rady to zrobię tak żeby dało radę i będzie na moje, jestem wredna mówię wprost co myślę, szczególnie swojej 'ukochanej' teściowej czego też nie żałuję bo to sama prawda o niej. Mam ironiczne poczucie humoru. Czasem jestem przemądrzała.

"... najpierw myślę potem mówię ale nigdy nie żałuję że powiedziałam...":o x nielogiczne, zadowolone z siebie, płytkie, kłamliwe, fałszywe, lekkomyślne,puste, ograniczone. podobno mają jakieś zdolności artystyczne. Nie zauważyłam:o

Gość Anuluj 5
A Wasi partnerzy jaki mają znak zodiaku ? Słyszałam, że to wpływa na relacje.

Gość Anuluj 5
Nielogiczne, nie zgadzam się, ja nie mam problemu z logicznym myśleniem. Uzdolnione artystycznie może coś w tym jest kiedyś pisywałam wiersze :)

Gość Anuluj 5
Lekkomyślne też się nie zgadzam, kiedy mam do podjęcia trudną decyzję rozważam wszystkie opcje, za i przeciw. Fałszywe też nie, spotkałam wiele osób fałszywych, żadna z nich nie była bliźniakiem

Gość Anuluj 5
Hey tylko tyle nas ? Tak marnie ? Wpisujcie się!

Ja i mój mąż mamy za sobą związki z bliźniakami właśnie. Jedyny pozytywny aspekt to to, że to już przeszłość. Bliźniaki są nijakie. Ja spod Raka, mąż Byk.

Gość Anuluj 5
Ja miałam koleżankę spod znaku byka fałszywa egoistka zmieniająca koleżanki w zależności od sytuacji która akurat wygodniejsza, zazdrosna kiedy chodziliśmy razem na dyskoteki zazdrościła że mnie podrywa więcej chłopaków.

Gość Anuluj 5
Waga to dobry znak zodiaku. A wierzycie w to, że imię jakie wybrali nam rodzice nowe mieć coś wspólnego z charakterem ?

Gość ewelllinka pijawkaa
Bliżniaczka z czerwca :) jestem: uparta inteligentna zawsze mam racje lubie dominować jestem nieufna szybko sie nudze częśto zmieniam zdanie lubie manipulować

Gość _Anitkaa_
Hej ja mam Ascendent w Bliźniętach :) Dużo cech tutaj do mnie też pasuje niecierpliwa, baardzo ironiczna, żartująca bez przerwy z siebie i innych, nie potrafię usiedzieć jednym miejscu, szybko się nudzę. Co do imion sądzę, że nie ma to żadnego znaczenia, aczkolwiek nie znam się na tym i mogę się mylić. Znak zodiaku ma OGROMNY WPŁYW na charakter

Gość Anuluj 5
To co przynajmy się bliźniacy mamy okropne charaktery ;(

Gość Anuluj 5
Może jeszcze ktoś się wpisze ? :)