Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuluj 5

Bliźnieta kafeterii łączmy się!

Polecane posty

"ja nie jestem wredna, licz się ze słowami." - gruby, brzydki i bez kasy bliźniak musi być wredny :P "Tylko najbardziej żal mi córeczki. Boję się też że może próbować mi zabrać córkę jest mściwy, moja teściowa też jest mściwa będzie nastawiac go przeciwko mnie." - taki scenariusz może Cię nie ominąć, niestety.

Gość Anuluj 5
Anitka jeśli uda mi się rozwieść z nim to już żadnych facetów. Nie chce mieć już nikogo. Mam córkę, jest moim szczęściem mam kogo kochać :) o tych papierach rozwodowych już myślałam, tylko jego tak to zezłości że będzie chciał zabrać mi dziecko. Niestety nie jesteśmy zamożna rodziną, mieszkamy w domu na wsi nie mamy co tylko piece w każdym pokoju i łazienka to wc i pralka. W dodatku mamy chora babcię i brata. Myślę że przez to mogliby dać opiekę nad córka jemu tego się boję najbardziej. Gdyby była ta łazienka i co mój brat byłby zdrowy babcia to i tak już wiekowa to nie obawiałabym się wcale. Nie mam takiej gotówki na remont domu.

Gość Anuluj 5
Anitka jeśli uda mi się rozwieść z nim to już żadnych facetów. Nie chce mieć już nikogo. Mam córkę, jest moim szczęściem mam kogo kochać :) o tych papierach rozwodowych już myślałam, tylko jego tak to zezłości że będzie chciał zabrać mi dziecko. Niestety nie jesteśmy zamożna rodziną, mieszkamy w domu na wsi nie mamy co tylko piece w każdym pokoju i łazienka to wc i pralka. W dodatku mamy chora babcię i brata. Myślę że przez to mogliby dać opiekę nad córka jemu tego się boję najbardziej. Gdyby była ta łazienka i co mój brat byłby zdrowy babcia to i tak już wiekowa to nie obawiałabym się wcale. Nie mam takiej gotówki na remont domu.

kurde blaszka nic mi nie przychopdzi do głowy, zjadłam dziś wszystkie rozumy, aż mi przytkało dźwięk wymowy. O bliźniakach chcesz- powiadasz, z nimi dużo nie nagadasz, bo pyskate to stworzenia, są jak kwas dla podniebienia. Lubią gadać do podłogi, lubią patrzeć na swe nogi, lubią humor i kawały- dla nich świat jest doskonały. Są wszechstronnie uzdolnione, przy nich każdy chłop zapłonie, wszystkie mają duże cyce, nie jak wiśnie- jak donice! Co tu dużo o nich pisać, chcesz to chodź mnie pokołysać, otworzę dla ciebie moje serce, co leży przy prawej nerce. mówią, że fałszywe, tak to prawda sama, takie to prawdziwe jak barack obama. mówią, że plotkary, ależ czemu nie! Każda baba o innej wszystko wie! Ze my zazdrośnice? no tak, nic nowego, Więc lepiej nie zdradzaj zepsuty kolego, bo zemsta to nasze drugie ja, srata ta tata srata ta ta.

Gość Anuluj 5
Uciekam niedługo wrócę, idę wykąpać córcie uszykować ją do spania :)

Gość _Anitkaa_
Wiadomo, po rozwodzie będziesz rozgoryczona ale miłość prawdziwa przytrafi się Tobie w najmniej spodziewanym momencie :) Trzymaj się buźka! 🌻

Gość dziekuje bardzo Drzoanko
the best 🌻 ❤️

Gość Anuluj 5
Pisałam ale wcielo mi post. Czy ktoś orientuje się czy przy takich warunkach domowych brak CO łazienki choroba brata mogliby zabrać mi prawo do opieki przy rozwodzie na rzecz ojca ? On ma mieszkanie w bloku u ojców gdzie ma warunki a jego brat też jest chory.

Gość Anuluj 5
Ponawiam pytanie. Bardzo mi zależy na odpowiedzi. Jeśli mieliby mi zabrać córkę to zostanę przy nim

Gość Anuluj 5
Up

Gość Anuluj 5
Zna się ktoś na tym ? Proszę o pomoc w tej kwestii

Gość Anuluj 5
Zna się ktoś na tym ? Proszę o pomoc w tej kwestii

Gość Anuluj 5
Up

W znaku Bliźniąt znajdują się osoby o żywej wyobraźni, bardzo inteligentne, wszechstronne, komunikatywne, pomysłowe, kontaktowe, bystre, zręczne, łatwo przyswajające informacje. Ludzie spod tego znaku potrafią bardzo łatwo zjednywać otoczenie, mają duże grono znajomych i przyjaciół, są bardzo lubiani i szanowani. Są ciekawi świata, przebojowi, lubią podróże, ruch, działanie, zdobywanie wiedzy i informacji, wszystko to, co nieznane i niezdobyte. Wszechstronność, wrażliwość na piękno, elastyczność, duże zdolności przywódcze, ambicja, zdolność logicznego myślenia, dyplomacja to także cechy Bliźniaka. Bliźnięta to także osoby pełne sprzeczności i wahań, kapryśne, nadwrażliwe, nie znoszą krytyki. Lubią się wyróżniać sposobem ubierania i swoim zachowaniem, bardzo cenią niezależność, nie znoszą ograniczeń. Cechuje ich dwoistość natury. W miłości cechuje ich namiętność, pasja, ciekawość drugiej osoby, ale z drugiej strony, nie ma, co liczyć na ich wierność i oddanie. Bliźnięta są niestabilne uczuciowo, wolą życie w luźnych związkach, nie cierpią składania deklaracji.. Często denerwują partnera swoją huśtawką nastrojów, zmiennością, popadaniem w różne stany emocjonalne i ze skrajności w skrajność. Ludzie spod tego znaku są nieobliczalni, ciężko ich rozszyfrować i przewidzieć jak się zachowają w danej sytuacji. Skłonni do intryg i manipulowania. Bliźnięta są dosyć mściwe, lepiej nie wyrządzać im krzywd, gdyż długo chowają w sobie urazy i rzadko o nich zapominają. Brakuje im samokrytycyzmu, Bliźnięta uważają, że są najbystrzejsze, nieomylne i zawsze mają racje. wypisz wymaluj cala ja .... blizniaczka oczywiscie ;)

Bliźnięta nie są fałszywe-zawsze walą prosto z mostu to co myślą. Nie uważam też żeby obgadywały, co jedyne stwierdzają fakty:)

Gość Anuluj 5
Up

Gość Anuluj 5
Litka fakt ja zawsze mówię to co myślę prosto w oczy choćby to miałoby być nie miłe. I to nie jest negatyw tylko raczej pozytywna cecha- nie każdego na to stać.

Gość Anuluj 5
Litka fakt ja zawsze mówię to co myślę prosto w oczy choćby to miałoby być nie miłe. I to nie jest negatyw tylko raczej pozytywna cecha- nie każdego na to stać.

Gość Anuluj 5
Czy ktoś jeszcze znajdzie się spod naszego znaku ? :)