Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny brzydalek;-(

Czy ktoś kiedyś pokocha brzydkiego chłopaka?;-(

Polecane posty

"dziewczyna odeszła od chłopaka który ja wyzwal bił i przepraszał..dałem jej całe swe ciepło ciągle ja słuchałem i starałem się wspierać..zakochałem się..kiedyś przez telefon powiedziała mi..że coś też czuje..po miesiącu..wróciła do niego jakby nigdy nic..i kazała tak poprostu zapomnieć" ­ Bo ty byleś jej tamponem emocjonalnym. Wykorzystała Cię i wróciła naprawiać tamtego. Historia stara jak świat. Każda tak postąpi gdy tylko ma szansę.

Gość a ja mam gorszy problem
jestem chudy, czy jakaś dziewczyna będzie takiego chciała? :-(

Gość Smutny brzydalek;-(
Cóż to nie tylko słowa ojca uczyniły z mojej samooceny ruinę-ciągle słyszałem i słyszę jakim to jestem paszczurem..w sumie to nie dziwię się wyzwiskom ojca-sam jeśt przystojny i chciał mieć przystojnego syna..w liceum zacząłem chodzić na wagary-wszyscy myśleli że mi odwala a ja poprostu nie chciałem być wśród ludzi którzy mnie nieakceptowali..po co żyje?nie wiem..chyba tylko dlatego bo nie chce odbierać nadziei chorej osobie-która chce żyć i ma dla kogo..bo w każdej chwili mogę zostać dawcą szpiku..gdyby udało mi się komuś pomoc-odszedlbym od razu..piękni ludzie-zanim wyśmiejecię znów dziewczynę lub chłopaka-którzy waszym zdaniem są straszni-pomysłcię ile im krzywdy zadajecię..przez słowa czasami dochodzi do samobójstw..nawet nie wiecie jak one potrafią boleć.ile leż powodują..słowa bolą czasem mocniej niż ciosy i potrafią zabić

Gość czarnoczarna
Coz .. tez znam nie jedna taka historie ale to spotyka roznych ludzi nie tylko tych mniej atrakcyjnych . Nie powinienes sie tym zadreczac. Co do tej dziewczyny to nikt jej nie oswieci jesli sama nie bedzie chciala od niego odejsc . Pozatym wiele kobiet jest podatnych na tego typu toksycznych facetow. Mozliwe ze przez swoj przerost ego wydaja sie bardziej intrygujacy i warci uwagi niz ci latajacy jak pieski za swoimi paniami . W kazdym razie ty badz soba wazne zeby we wszystkim miec umiar . Co do wygladu , nie masz jakis przyjaciol kogos kto moglby szczerze z toba pogadac ? i powiedziec ci co jest nie tak i co moglbys ewentualnie zmienic zeby przyciagnac dziewczyny .

Gość czarnoczarna
bardzo czesto tez mam takie mysli moglabym oddac komus cala siebie i przestac istniec . Wtedy poczulabym sie spelniona i moglabym odejsc wiedzac ze to w slusznym celu. O samobojstwie myslalam ale wlasnie to nic nikomu by nie przynioslo i byloby czysto egoistyczne . Dlatego reczej tego nie zrobie chyba ze nie zostanie mi nikt dla kogo moglabym zyc . Narazie mam rodzine ,przyjaciol .. nie moglbym im tego zrobic .

Gość czarnoczarna
sama zmien wariatko i najlepiej sie zamknij po co w ogole odzywasz sie w tym temacie . Masz cos z tym wspolnego ? Napewno nie wiesz jak to jest czuc sie gorszym od innych ..

Gość a ja jestem atrakcyjna
no po prostu wiem ze podobam sie facetom i zakochalam sie wlasnie po uszy w takim fantastycZnym brzydalu jest chudy ma krzywe nogi i wszyscy mowia ze ma okropne oczy a ja patrzylam w te oczy i nagle mysle BOZE JAKIE PIEKNE OCZY i teraz co dzien mysle o nim ale nie mam odwagi zrobic pierwszego kroku a wiem na pewno ze on na to czeka ale boze drogi jego mala coreczka ma dopiero roczek tego sie nie robi malym coreczkom

Gość grmr
chlopie wez sie w garsc skoro mowisz ze masz "brzydka twarz" to idz do fryzjer kosmrtyczki ktora powie ci co do cb pasuje. wez kolezanke ktora dobrze sie ubiera na zakupy a jak takiej nie masz to ekspedientka w sklepie tez ci pomoze. zainwestuj w siebie. nie wiem czy ci to pomoze ale moj chlopak piekny tez nie jest... kiedys mial brzuszek, wiesniackie wlosy na zel, krzywe zeby i ubieral sie jak... wystarczylo pare miesiecy i zrobil sie moja wizytowka :) teraz ma delikatna grzyweczke (bo na miano grzywki jest to o wieeele za krotkie), aparat na zabkach, brzuszek zrobil mu sie bardziej twardy, lekki zarost i ubiera sie elegancko a nie w jeansy i durne koszulki z Honda (wielki fan) a dziewczyny ogladaja sie jak glupie za nim :]

"ubiera sie elegancko a nie w jeansy i durne koszulki z Honda" ­ Jeansy to w końcu tylko menele noszą :D

Gość grmr
nie chodzilo mi o to ze menele ;) poprostu jeansy kojaza mi sie z chlopcami z gimnazjum a moj chlopak ma 21 lat, chce zakladac wlasna dzialalnosc wiec raczej juz mu to nie wypada zeby latal po ulicy jak gimbaziak ;) no chyba ze ma jedne takie ciemne ciemne jeansy to one sa ok z marynarka ale jakies jasne to kojarza mi sie wylacznie z dyskoteka na wsi (chociaz wlasciwie nie mam nic do takich imprez) xD

Gość czarnoczarna
Jakbys nie zauwazyla to nie ja zalozylam ten temat.. Co do twoich zlotych rad to watpie ze masz cos konstruktywnego do powiedzenia skoro ciagle cytujesz i szydzisz ze wszystkiego co napisze . Zreszta ja juz opanowalam swoj problem w duzym stopniu glownie za sprawa mojego mezczyzny to on pomogl mi uwierzyc w siebie . Fakt ze to wciaz wraca ale potrafie to ograniczyc do minimum kiedys bylam naprawde''dzika'' . Takiej terapi zycze rowniez autorowi niech spotka na swojej drodze rownie pozytywna osobe to najlepsze lekarstwo :-) .

"a moj chlopak ma 21 lat, chce zakladac wlasna dzialalnosc wiec raczej juz mu to nie wypada zeby latal po ulicy jak gimbaziak" ­ Ty chyba jeansów nie widziałaś bo to nie to co ma krok w kolanach i co jest noszone w gimnazjum. I co to za działalność gdzie się lata w garniaku po ulicy? Alfons? Czy może najbardziej sztywniacki rozwoziciel pizzy na miescie? Niech sobie od razu strzeli taki od Hugo Bossa. Nie dość, że będzie wyglądał jak młody korpo-szczur to wyda na niego więcej niż zarobi na tej swojej działalności w pierwszych dwóch latach (tatuś poratuje). No ale będzie lans przed koleżankami i to najważniejsze :D

"jeansy kojarza sie z gimnazjum??' ­ No przecież nie może się ubierać jak inni bo lansu nie będzie. I tyłka mu nie dam, co gorsza :D

Sztruksów to chyba wszystkie odcienie miałem.

Gość pussssssh uppp
...

Gość grmr
kancelaria adwokacka moj drogi :) ... i wiem jak wygladaja jeansy ;)

Gość pomaranczlala
Zadbaj o siebie i tyle. Pracujesz gdzieś? Czy cały dzień przesiadujesz w domu?

no coz dla mnie jeansy sa najlepszym rodzajem spodni dla faceta, najleopuej podkreslaja fajna sylwetke i jest tak wiele ich typow ze pasuja i do okazji luznych i do biznesowych no ale jezeli 21-latek zaklada ach och dzialalnosx gospodarcza to przeciez musi zakladac spodenki w kancik bo jeansy nosza tylko prostaki!!!! w sumie musze swojemu szefowi powiedziec, ktory jest wlasicielem kancelarii, ze wyjatkowo nieodpowiednio sie ubiera bo smie w jeansach przychodzic, ze ktos w ogole chce z nim rozmawiac na temat spraw biznesowych to az dziw bierze:-O

"kancelaria adwokacka moj drogi ... i wiem jak wygladaja jeansy" ­ No to rację miałem, że garniak będzie go kosztował więcej niż zarobi przez następne dwa lata.

"w sumie musze swojemu szefowi powiedziec, ktory jest wlasicielem kancelarii, ze wyjatkowo nieodpowiednio sie ubiera bo smie w jeansach przychodzic" ­ doprawdy, bezczelny! :P

sam otwiera ta kancelarie majac 21 lat tak?:D