Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny brzydalek;-(

Czy ktoś kiedyś pokocha brzydkiego chłopaka?;-(

Polecane posty

"sam otwiera ta kancelarie majac 21 lat tak?" ­ Cicho! Bo się blachara zorientuje, że coś tu nie gra :D

no nie no geniusze w koncu sa na swieciue zrobil 3 letnia aplikacje z egzaminem chyba to trwa 3,5 i skonczyl 5 letnie studia:) moze jak zdal mature majac 15 lat to jest to mozliwe:D i studia w trybie przyspieszonym

grmr - taaaaa, 21 lat i kancelaria adwokacja :D:D:D ­ skończ czytać brawo i dokształć się trochę :D ­\ studia prawnicze kończy się najwcześniej w wieku 24 lat, staż, aplikacja i generalnie o własnej kancelarii (w najlepszym razie) myśli się ok. 30stki. ­ jeśli ma się dobre plecy.

Gość grmr
a kto mowi ze sam? ja mam taki gust wy inny. jesli chcesz to ppwiedz to szefowi twoja sprawa. i nie lansuje sie przed kolezankami bo przykro mi ale nie mialabym przed kim gdyz chodze do prywatnego liceum mam w klasie 5osob, w maju pisze mature i nie mam na to czasu. wiec niestety nie trafiliscie. pozatym nie rozumiem waszej zlosliwosci. jedni lubia kwiatki a inni jak im smierdza stopy . nie pisalam tu zeby sie chwalic tylko zeby powiedziec chlopakowi ze wszystko da sie zmienic.

Gość IMO12395
Tamari - a Ty nosisz jeansy? I ważniejsze, czy jesteś w nich ładna? :classic_cool:

"nie pisalam tu zeby sie chwalic tylko zeby powiedziec chlopakowi ze wszystko da sie zmienic." ­ Pewnie już idzie składać papiery na prawo :D

Gość grmr
coz zazdrosc robi z ludzi :) tak TATUS POMOZE i 2rok studiow nie przeszkadza :))) i co zazdroscicie biedaki?

nie znam osob przed 50 ktore nie nosza, wiec glupie pytanie:-O

To ma chłopak kwalifikacje. Jak ten komornik co zajął konto nie tej co trzeba :D

"a kto mowi ze sam? " ­ nie ośmieszaj się już idiotko. ­ to jak w tym dowcipie: ­ - co robi twój mąż? - wykłada na uniwersytecie. - uuu, nieźle. a co konkretnie wykłada? - płytki w toaletach.

Gość grmr
nosze sukienki spudnice czasem leginsy. mam sliczne braz wlasy do pasa, ciemne mega ciemne piwne oczy 170cm wzristu. w tali68 biodra 81 wyzej 83. cos jeszcze chcecie wiedziec? a gdybym nosila jeansy napewno bylo by mi w noch ladnie bo ladnemu we wszystkim ladnie :]]]]

"tak TATUS POMOZE i 2rok studiow nie przeszkadza" ­ ja w tym wieku to już miałam skończony trzeci rok. ­ coś ten twój chłopczyk wolno studiuje. rzymu nie zdał? :classic_cool:

Gość Smutny brzydalek;-(
Przykro mi że mój temat który był moim osobistym stał się polem do popisu dwóch przygłupow atakujących każdego kto napisze.jeśli ktoś chciałby normalnie ze mną pogadać ws tematu-oto mój mail sebkas@onet.eu

Gość grmr
i bede bogata bo mam chlopaka z bogatej rodziny ktory mi za wszystko placi, jezdzi honda civic 5d i daje mu dupy bo jestem blachara

Gość grmr
i bede bogata bo mam chlopaka z bogatej rodziny ktory mi za wszystko placi, jezdzi honda civic 5d i daje mu dupy bo jestem blachara

Gość wjeans
grmr===ty widac pojecia o jeansach nie masz :D:D:D 21 lat to jeszcze dziaciak poza tym spodnie jeansowe ZAWSZE sa na czasie i zapewne ''jak wiesz'' cenowo czesto przewyzszaja te z materialu

Gość wjeans
oj dopiero doczytuje co wypisuje durnota grmr, ale prowokuj dalej :D:D:D echhh :P

Gość grmr
moj kotek jest tak obrzydliwie bogaty ze kupuje tylko u armaniego jak wyjezdzamy do wloch - a wlasnie jedziemy tam na weekend bo mi sie buciki znudzily i musze miec nowe w koncu tydzien to stare a misiu kupi swojej myszce...

Gość grmr
i gardze wami bo smierdzicie gdyz nie stac was na tak ekskluzywne kosmetyki jak moje a wasi rodzice sa nikim i musicie zapierdalac do roboty

Gość grmr
i gardze wami bo smierdzicie gdyz nie stac was na tak ekskluzywne kosmetyki jak moje a wasi rodzice sa nikim i musicie zapierdalac do roboty

Gość grmr
a teraz mam z was taki ubaw ze zaraz spadne z fotela na moj miekki puchowy dywan :) prawda jest taka ze jestescie barxdziej niedwartosciowani niz chlopak ktory zacza watek bo on przynajmniej zachowuje sie jak czlowiek i nie wyrzywa sie w internecie tylko szuka pomocy. moze i wy powinniscie zmienic taktyke? wezcie z niego przyklad bo nawet w 1/10000000000 nie jestescie godni tego zeby pisac pod jego postem. niej serce i patrz w serce. zazdrosc gubi ludzi. pa

Masz szansę kobiety nie zawsze patrzą na wygląd czy urodę im bardziej zależy na charakterze traktowaniu jej i nie wmawiaj sobie że jesteś brzydki bo to do nieczęgo dobrego nie prowadzi każdy jest piękny na swój sposób szukaj a znajdziesz bądź twardy i cierpliwy a znajdziesz napewno kogoś

mysle, ze faktycznie zadne z nas sie nie wyrzywa:P